|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś za powstaniem tej grupy? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 24.32% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 75.68% |
Głosujących: 37. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Bylbym za, gdyby ta grupa zajmowala sie nie tylko parkourem, ale takze skateboardingiem ;]
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() ... i militariami
![]() A grupa raczej nie powstanie. Drum... Pozdro
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Widzę, że wiele osób wolałaby, żeby grupa obejmowała szerszą tematykę niż sam Parkour - inne sporty ekstremalne również. Nie ma problemu, jeśli tak chcecie, ale to nie prawda, że nie byłoby tam o czym rozmawiać. Przykłady? - O.K., już piszę, jakie tematy mogłyby się tam znaleźć:
- "Wasze początki z Parkourem" - "Wasze kontuzje" - różnego rodzaju poradniki dla początkujących i tych nieco bardziej zaawansowanych - opisy poszczególnych technik - filmy o Parkourze - filozofia Parkouru - ogólne luźne dyskusje. Uważam, że jeden temat o Parkourze na forum, to za mało. @spider-bialystok: Jak widzisz, grupa może mieć perspektywy. Wystarczy tylko znaleźć ciekawych ludzi do niej. @Vekegi: Po pierwsze: Nigdy mnie nie widziałeś, jak ćwiczę i gadasz głupoty, bo nie możesz mnie oceniać, nic o mnie nie wiedząc. Z WF-u w zeszłym roku miałem szóstkę, więc chyba mogę spróbować swoich sił. Po drugie: Nikt od razu nie jest mistrzem, od czegoś trzeba zacząć. Narazie z tymi prostymi vaultami radzę sobie całkiem nieźle: kash, one-handed, two-handed, monkey... Jak je opanuję to wezmę się za king konga, dasha, flip-flapa... @kaczi: Czy mi zależy na byciu liderem? Coż... Niewąpliwie trochę tak (nie zamierzam kłamać), aczkolwiek Parkour jest tym, co w ostatnim czasie mnie mocno pociąga. To dlatego chcę założyć grupę o nim (ale mogą być ogólnie sporty ekstremalne, nie ma problemu). @Maethi: Możecie wreszcie przestać podawać taki głupi argument? Co z tego, że jest masa portali, ale wcale nie są jakieś super. Powiedz mi, po co ty jesteś w Metal Militia? Przecież o metalu też jest pełno w Internecie. @__DARK_SVEN__: Dziwne, ale u mnie w mieście jakoś dopiero teraz dostrzegłem amatorów Parkouru. I to wszystkich w ciągu nie więcej niż 2 tygodni ... Wcześniej nikogo! @down: Oceniasz mnie na podstawie liczby założonych tematów?
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 08-10-2006 o 21:36. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() ...Licznik tematów?
@ Ja też chcę o militariach -.-
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Ej serio dostałeś szóstke wow! Kołcz ci szóstke postawił ~.~ jaaaa, ale jazda : o
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Nie! Ide do droma,że chcę grupe "Miłośnicy dżemu" Tematy -jaki lubicie dżem - jak się robi dżem - domowy czy ze sklepu - jak smarowac chleb dżemem - jak smarować bułkę dżemem - plebiscyt na dżem roku. Pisze się ktos? @down Czyli teraz będe prześladowany za te kartofle ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-10-2006 o 22:02. |
||
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A może jak sie robi kartofle? : - D
@ Marixon Ale tych tematów powstało ze 6 w ciągu tygodnia,więc coś idzie wywnioskować... A co do samej grupy to jestem nawet na tak.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Marixon, zrozum. To nie inni maja cie przekonac, ze ta grupa nie powinna istniec, tylko ty powinienes przekonac reszte, ze jest ona potrzebna! I nie zagraniami typu "a bo ta grupa istnieje to ja chce swoja". Drom niepotrzebnie wogole zaczynal zabawe z tymi grupami i wsio
![]() PS. hail martial arts trickz ;]
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() @Vekegi:
A ty co miałeś? @__DARK_SVEN__: Uwierz mi, jakbym widział to bym zwrócił na nich uwagę. Pamiętam tylko, że słyszałem kiedyś z ust moich kumpli kilka razy słowo "Parkour". Ale w akcji nikogo nie widziałem. Ani kogoś z nich, ani nawet zupełnie obcej mi osoby. A teraz codziennie, kiedy tylko wychodzę na dwór. Ostatnio więcej razy widziałem tracerów niż spędziłem dni na dworze (po max. 2 godziny). @Walekifa: Ze mną już tak po prostu jest, że mogę długo nie mieć żadnych pomysłów, a potem mi się nagle posypią. @spider-bialystok: Ale jak mam ich przekonać? Może mi jakoś doradzisz? Parkour, a właściwie to już teraz mowa tu o sportach ekstremalnych to według mnie dobra rzecz. Wcale nie gorsza niż np. "Football experts", cz "Metal Militia". Jest to kwestią subiektywną, czy się komuś dany pomysł podoba, czy nie, dlatego dobijają mnie osoby, które piszą komentarze w stylu "beznadziejna grupa", "a po co wam to?".
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 08-10-2006 o 22:26. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Najlepszym pomysłem byłoby gdyby powstała grupa ogólnie zajmująca się sportami ekstremalnymi, ja np. interesuję się xma(xtreme material arts-połączenie pk, akro, kopnięć itp.) O pk jest dużo fansitów i stronek gdzie można dostać ogólne info co i jak, więc to nie miałoby sensu :/ Na grupe o pk jestem na nie, bo to za świerzy sport i pewnie nic by z tego nie wyszło
![]()
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() 4. i co z tego? mam ci przyczyny podawać? :>
Koniec tego offtopa z mojej strony i przestań być taki estetyczny na forum, bo piszesz jak dzieciak w klasach 1-3 podstawówki i jestem za grupą ogólnie ekstremalne sporty i moga byc militaria
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
![]() |
![]() Xtreme sports tak, sam parkour nie-jak już kilku użytkowników napisało to nie ma sensu, ciekawe jak długo taka grupa by się utrzymała? z tydzień, dwa.
![]() |
#34 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() nie bedzie nowych grup