|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Czy ja was oceniłem po nicku? Nie po głupim temacie. Czyli dużo wart nie jestem ![]() Coś wyczuwam... Temat istnieje. TO SPISEK MODÓW WYŁAZIĆ- NAKRYŁEM WAS! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-10-2006 o 21:51. |
|||
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Koncze rozmowe w tym temacie Salut! |
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Takie male wtracenie. __DARK_SVEN_ masz 13 lat wiec nie udzielaj sie na tematy na ktore nie masz jeszcze zielonego pojecia (jak to zabrzmialo
![]() Cytuj:
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Człowieku weź pomyśl troche bo mnie "szczyknie" zaraz.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ ej nie dawajcie bana Faxowi to tylko menel jest
![]() @topic: gz? @up iles tam SZCZYK!!!! Ostatnio edytowany przez Spiroll - 08-10-2006 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() To teraz wszyscy piszą ile się znają, jak się poznali, czy się spotykają. Oczywiście każdy ma mieć osobny topic. I owszem, umiem czytać I jak już, to by mi bardziej podchodziło pod inne. "Wszystko co nie pasują gdzie indziej a ma związek z tibią trafia tutaj" Co się ze mną stało Wziąłem udział we flamie ![]() /Salut
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-10-2006 o 22:03. |
||
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() 15:42 Kicior sir'Sven [79]: widzialas temat twojego chlopaka ?
![]() 15:42 Ksierzniczka runy [71]: A moge wiedziec gdzie? ![]() 15:42 Ksierzniczka runy [71]: ![]() 15:42 Kicior sir'Sven [79]: na.tibia.pl 15:42 Kicior sir'Sven [79]: jak cie mocno kocha 15:42 Ksierzniczka runy [71]: Nie 15:43 Kicior sir'Sven [79]: pisklak 15:43 Kicior sir'Sven [79]: dobrze mowie ? 15:43 Ksierzniczka runy [71]: A mozesz mi podac link 15:43 Ksierzniczka runy [71]: Niom ![]() 15:43 Kicior sir'Sven [79]: pewnie 15:43 Ksierzniczka runy [71]: Dobrze mowisz ![]() 15:43 Ksierzniczka runy [71]: Dziekuje ![]() 15:43 Kicior sir'Sven [79]: http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=Astera 15:43 Kicior sir'Sven [79]: 4 dni temu 15:43 Ksierzniczka runy [71]: Juz wchodze i patrze ![]() 15:43 Kicior sir'Sven [79]: ![]() 15:43 Kicior sir'Sven [79]: jeszce sie wzruszysz 15:44 Ksierzniczka runy [71]: A Ty jak Go znalazles? 15:44 Kicior sir'Sven [79]: wpisalem astera w wyszukiwarce 15:44 Kicior sir'Sven [79]: i sobie zobaczylem 15:44 Ksierzniczka runy [71]: ![]() 15:44 Kicior sir'Sven [79]: ogladasz? |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A Wy mi kurde Damian (pisklak) zaproszenia na slub nie daliscie... chociaz co ja bym Wam dal... p armora
![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Xagar - 08-10-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
|
![]() @__DARK_SVEN__
Chlopie, nie dorosles do takich rzeczy ani troche, wiec sie nie wypowiadaj ... bo az szkoda patrzec, pewnie tez nie wiesz o co Nam chodzi ... bo Ty masz pewnie multum takich panienek pod drzwiami, az nie ma miejsca u Ciebie w pokoju ... pewnie jestes gangsterem ktory pali fajki by przyszpanic, bo w koncu trzeba sie pokazac na tym swiecie, cyz nie ? ![]() ![]() nawet nie masz ![]() ![]() ![]() ![]() A co do tematu ... to jest to historia prawdziwa ... bo znam Pisklaka z rl i troche wiem o Nim ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich tych ktorzy doceniaja ten temat, te historie i dla Dark Sven'a tak zeby nie bylo Mu smutno ![]() ![]() ![]() ![]() KONIEC |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() @up. emot lover ? XD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @topic w takiej chwili ciesze sie ze jest OWiON, kocham takie tematy, a raczej komentarze i flame'y xD |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Weżcie zejdzcie wszyscy z __DARK_SVEN__'a bo chłopak ma racje. Kogo ogchodzi ich "zwiazek" do ***wy? Jezeli ten temat nie zostanie usuniety/zamkniety to zacznie sie tu taki spam jakeigo jeszcze nie było..... Każdy bedzie zakładał nowy temat, zeby sie pochwalic swoją historyjką miłosną (przewaznie bedzie ona wymyslona) tylko po to zeby zaszpanowac(chociaz w gruncie rzeczy to jest żałosne).Moze zrobmy i przyklejmy temat"poznałes swoja drugą połowę w Tibi?Napisz tu!!" to moze ograniczymy robienie debilnych tematow a wszyscy sie beda w jednym wypowiadać.
Masz tą dziewczyne dzieki grze to sie zamknij i sobie bądz z nią, a nie robisz zamieszanie jakbyscie byli najwazniejszą parą na swiecie. Zreszta wyznania miłosne na forum Tibi jest bardzo dziecinne....
#73 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Gdyby każdy miał zakładać nowy temat o znajomościach/zauroczeniach/zakochaniach/miłościach poprzez Tibię to by codziennie nowy dochodził. Szczerze to mało mnie to interesuje czy Wasz "związek" będzie trwał jeszcze miesiąc czy rok. Od swoich przemyśleń są blogi. Chciałeś zrobić prezent dla dziewczyny poprzez stworzenie tematu na forum o Tibii? Doprawdy bardzo romantyczne, chyba też kiedyś z tego pomysłu skorzystam. Zrozumiałbym jakbyś to wszystko napisał w jednym z postów w newsie o ślubie, ale żeby tworzyć oddzielny temat?
Cytuj:
A tak wogóle to te teksty, że ktoś nie wie co to miłość bo go tylko mama kocha są płytkie dosyć.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() A czy ja gdzies cos takiego napisalem? ;] Mnie po prostu zaciekawilo to, ze po raz kolejny ktos osiagnal cos wiecej w tej glupawej gierce i nie rozumiem czemu niektorzy pluja jadem w tym temacie, podczas gdy w niusie poswieconym podobnej sytuacji byli grzeczni ;]
#75 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Ślub a zauroczenie/zakochanie to całkiem co innego. I jak już jeden news o ślubie był tak i drugiego nie będzie bo po co? Jak już wcześniej pisałem autor tego tematu mógł wszystko napisać w temacie o ślubie i wyszło by na to samo. Zrobiłby tak samo niespodziankę dziewczynie. I ile jeszcze razy będzie Cię ciekawić, że ktoś coś osiągnął w tej głupawej gierce? Ile jeszcze takich tematów musi powstać?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Co was tak wszystkich na milosc wzielo to juz 3 temat w przeciagu 3 dni
"tez kce! :<" |
![]() |