![]() |
#1661 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem Wam jedno...
Dawno mnie tu nie było ale chyba zacznę regularnie czytać forum ![]() Takich błyskotlwych tekstów i niespodziewanych zwrotów akcji nie widzialem od studniówki ![]() Ogólnie to widzę, że jedna osoba kręci całym forum. I kto mi teraz powie, że kobiety nie przejmują kontroli nad światem ![]() Gdzie macie jakieś wiadomości z wojenki? Pogubiły się czy co? Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum? O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie ![]() @Doggie Mam nadzieję, że nie dopatrzysz sie większych błedów w mojej wypowiedzi ![]() I tak należą ci się ukłony. Przez ciebie musiałem przypomnieć sobie gdzie zostawiłem Słownik języka polskiego a to nie udało się nikomu przez ostatnie 15 lat mojej edukacji ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Chillout
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja ![]() Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek n/c ![]() http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <--- ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dawidoseczek - 09-10-2006 o 09:28. |
![]() |
![]() |
#1663 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
hehe wlasnie bylem ciekaw, widizalem Alimight'iego szykujacego sie do anni z 2 dni wcześniej , dzieki za info , szkoda ze wam sie nie udalo chlopaki.. co do filmu , moze ktos go wrzocic na www.uploaded.to ? to jest bardzo dobry darmowy host.. dzieki (z rapida sciagac nie moge niestety)
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Wapivos
Dzięki, dzięki aż miło mi się zrobiło : P Mmm a jeśli chodzi z tym moim punktem o ortografie to poprostu, że fajniej jest czytać przejrzyste forum a poza tym kiedyś sami zobaczycie jak Wasze dzieci będą popełniać te same błędy, bo połowa uważa, że to błachostka, a jednak później to coś oznacza. Co? Sami sobie odpowiedźcie na to pytanie Annihilator: (na prośbę Ajron_88) http://uploaded.to/?id=6c6256 Doggie P.S. Fajny movie, a miało być tak pięknie : ] (gl next time)
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. Ostatnio edytowany przez Doggie - 09-10-2006 o 11:10. |
![]() |
![]() |
#1665 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Niech sie tylko skonczy wojna... A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza.. ![]() @Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo ![]() Better luck next time ![]() Ostatnio edytowany przez Kurier - 09-10-2006 o 10:57. |
|
![]() |
![]() |
#1666 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#1667 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
|
![]() poprawka .. bo w pz "siedzimy" zarowno jedna jak i druga strona!!!
#1669 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1670 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1671 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was... Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1672 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
buahahahah nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci. PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika ![]()
![]() |
#1673 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
|
![]() buahhaahm, a co ty myslisz ze ty i ailytha to pepki swiata ? gowno nas obchodzi kogo ty znasz, oficjal msg? od kogo? hahaha, jedyne oficjalne statmenty naszej gildii moga pochodzic tylko i wylacznie od krupnika, mnie, kondy i trio, wiec swoje bajki zachowaj dla sibeie... ja nie moge dawno nei widzialem takiej egocentryczki. tak koncza random pk i tyle.
#1675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() o0 Czyzby Demi wyplacil sie z wojny?
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje... "pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie....
![]() |
#1677 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii ![]()
![]() |
#1678 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd. Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem ![]() Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =) |
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do tej pory czytałem te Twoje wypowiedzi Aga i starałem się obchodzić z nimi obojętnie, ale Ty jesteś poprostu żałosna, no sorki, ale tak jest. Pewnie i tak się tym nie przejmiesz co mnie akurat mało obchodzi, lecz jest tak jak już tutaj ktoś o Tobie napisał. Wybierasz poszczególne zdania/słowa z kontekstu i się ich czepiasz jak rzep psiego ogona, tworzysz spam na forum, zdania pozbawione sensu, uczepisz się czegoś i lecisz po tym. Nie rozumiesz słów takich jak ironia czy sarkazm. To tyle z mojej strony. Think about it
![]() |
![]() |