Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-10-2006, 05:12   #1661
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Stan: Na Emeryturze
Imię: Wapivos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Powiem Wam jedno...
Dawno mnie tu nie było ale chyba zacznę regularnie czytać forum
Takich błyskotlwych tekstów i niespodziewanych zwrotów akcji nie widzialem od studniówki
Ogólnie to widzę, że jedna osoba kręci całym forum. I kto mi teraz powie, że kobiety nie przejmują kontroli nad światem
Gdzie macie jakieś wiadomości z wojenki? Pogubiły się czy co?
Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum?
O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie

@Doggie
Mam nadzieję, że nie dopatrzysz sie większych błedów w mojej wypowiedzi
I tak należą ci się ukłony. Przez ciebie musiałem przypomnieć sobie gdzie zostawiłem Słownik języka polskiego a to nie udało się nikomu przez ostatnie 15 lat mojej edukacji
Wapivos jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-10-2006, 07:45   #1662
Dawidoseczek
Użytkownik Forum

Dawidoseczek's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Ruda Śląska

Profesja: Knight
Gildia: Chillout
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
Dawidoseczek ma numer GG 2935995
Domyślny

Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat
Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek
Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja
Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek

n/c

http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <---

Ostatnio edytowany przez Dawidoseczek - 09-10-2006 o 09:28.
Dawidoseczek jest offline  
stary 09-10-2006, 09:47   #1663
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawidoseczek Pokaż post
Jak by to kogos interesowalo to :
Oct 09 2006, 06:36:47 CEST Died at Level 106 by a demon-Almighty swat
Oct 09 2006, 06:42:21 CEST Died at Level 113 by a demon-Tom-rek
Oct 09 2006, 06:42:43 CEST Died at Level 105 by a demon-ja
Oct 09 2006, 06:42:50 CEST Died at Level 116 by a demon-Szakal edek

n/c

http://rapidshare.de/files/36052408/aniihilator.rec.htm <---

hehe wlasnie bylem ciekaw, widizalem Alimight'iego szykujacego sie do anni z 2 dni wcześniej , dzieki za info , szkoda ze wam sie nie udalo chlopaki..

co do filmu , moze ktos go wrzocic na www.uploaded.to ? to jest bardzo dobry darmowy host.. dzieki (z rapida sciagac nie moge niestety)
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 09-10-2006, 10:43   #1664
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

@Wapivos

Dzięki, dzięki aż miło mi się zrobiło : P Mmm a jeśli chodzi z tym moim punktem o ortografie to poprostu, że fajniej jest czytać przejrzyste forum a poza tym kiedyś sami zobaczycie jak Wasze dzieci będą popełniać te same błędy, bo połowa uważa, że to błachostka, a jednak później to coś oznacza. Co? Sami sobie odpowiedźcie na to pytanie

Annihilator: (na prośbę Ajron_88)

http://uploaded.to/?id=6c6256

Doggie

P.S. Fajny movie, a miało być tak pięknie : ] (gl next time)

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.

Ostatnio edytowany przez Doggie - 09-10-2006 o 11:10.
Doggie jest offline  
stary 09-10-2006, 10:49   #1665
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wapivos Pokaż post

Btw... Powiedzcie czemu tak jest, że jak ktoś z Dwarfhooda ubije "random" kolesia to lament na całe forum?
O! I jeszcze jedno... Być może w najbliższym czasie dojdzie do fuzji dwóch z najstarszych gildii na Galanie
Ten ktos ubil na randomie mojego rl frienda wczesniej czy pozniej za to beknie!
Niech sie tylko skonczy wojna...

A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza..

@Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo
Better luck next time

Ostatnio edytowany przez Kurier - 09-10-2006 o 10:57.
Kurier jest offline  
stary 09-10-2006, 11:20   #1666
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doggie Pokaż post

Annihilator: (na prośbę Ajron_88)

http://uploaded.to/?id=6c6256

Doggie
Big thx
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 09-10-2006, 12:45   #1667
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wapivos Pokaż post

1 osoba? ty chyba wlasnej gildii nie znasz, mala rada, zrobcie sobie zebranie jakeis gdziekolwiek, i policz red skulli w gildii, a potem mi powiedz, ze te wszsytkie nooby nie maja tych RSow za random PK tylko ze "zabijaly" innych w slusznej sprawie. Dwarf~ wbrew pozorom nigdy, powtarzam jeszcze raz, nigdy nie bylo tak pokojowa gildia za jaka chcialo uchodzic, masz teraz przyklad random PK i 0 reakcji ze strony gildii, nawet nie oddali lootu. nazywasz to pokojowym rozwiazaniem? dlaczego leader dwarf~ dawny czyli yupedo znalazl sie w wojnie? bo mu sie znudzilo, dlaczego ZAWSZE odkad pamietam prawie biegal z red skullem? bo zbijal ludzi za byle powody, ja pelno ludzi zabijalem grajac aktywnie, nigdy na randomie, mimo ze nie raz unjusty, i jakos z rsem mnie nikt niegdy nie widzial. yuperdo to typowy cwaniaczek, jak niestety iwekszosc holendrow ostanio - wierz mi pozory myla - nie byles z nimi i jemu podobnymi - w takich sytuacjach w jakich ja bylem, a femuza mialem w gildii przez dlugi czas, i cos nie cos o nim wiem. jedno ci powiem, jakby takie samo random pk stalo sie w naszym dawnym Corentiros, dostalby warninga, musial by oddac loot i moze nawet splacic koelsia, a juz na pewno przeprosic, i zrobilby to albo by wylecial, takie mielsimy zasady, a dwarf~~ sie do tego nie umywa, jestescie "pokojowi" bo nie macie zadnej sily i mozliwosci podawania sie za innych
stary 09-10-2006, 12:46   #1668
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Ten ktos ubil na randomie mojego rl frienda wczesniej czy pozniej za to beknie!
Niech sie tylko skonczy wojna...

A co do wojenki.. nic sie nie dzieje bo w pz siedza..

@Anni team~ przykro mi chlopaki ze wam sie nie udalo
Better luck next time
poprawka .. bo w pz "siedzimy" zarowno jedna jak i druga strona!!!
stary 09-10-2006, 13:12   #1669
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
haha, u nas kazdy robi to co chce, ci co chca to expia, ci co nie chca siedza i gadaja albo sie obijaja, ale nitk nas w pzcie nie trzyma
stary 09-10-2006, 13:29   #1670
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Buahaha szkoda ze ja trenilem sobie cala sobote, potem troche expilem tak samo jak dzis i nie mam wcale problemu..
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi
Kurier jest offline  
stary 09-10-2006, 13:48   #1671
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Buahaha szkoda ze ja trenilem sobie cala sobote, potem troche expilem tak samo jak dzis i nie mam wcale problemu..
Moze jutro wbije lvl jak mi sie bedzie chcialo.. zostalo jakies 70k expa.. tyle ze exp mnie nudzi

nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was...

Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze starcilam blanki i food ale mam z was zwale teraz jestescie najlepsi
stary 09-10-2006, 13:55   #1672
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie mowielam o tobie.. a nie chce mi sie wymieniac.. ale w kazdym pz mozna spotkac kogos z Was...

Oct 09 2006, 13:29:28 CEST Killed at Level 36 by a fire elemental of Robbin Hud hahah.. wlasnie sie dowiedzialam ze mam hunta bo jestem kolezanka Ayl.. lol chyba sie poplacze starcilam blanki i food ale mam z was zwale teraz jestescie najlepsi

buahahahah

nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci.

PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika
stary 09-10-2006, 14:01   #1673
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
buahahahah

nie zginelas za to ze kogokolwiek znasz, tylko za swoj random PK jak bylas retired. bylo pomyslec o konsekwencjach zanim sie zaczelo pkowac na randomie. wmawiaj sobie co chcesz, mnie twoje bzdury przestaja obchodzic bo masz niesamowicie okrojone mozliwosci pojmowania rzeczywistosci.

PS: powinni na tym forum wprowadzic funcke ignora uzytkownika

nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie
stary 09-10-2006, 14:07   #1674
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie pier*** bo dostalam oficjal msg ze jestem hunted za to ze jestetem kolezanka Ayl~` wiec te bajki zachowaj dla siebie
buahhaahm, a co ty myslisz ze ty i ailytha to pepki swiata ? gowno nas obchodzi kogo ty znasz, oficjal msg? od kogo? hahaha, jedyne oficjalne statmenty naszej gildii moga pochodzic tylko i wylacznie od krupnika, mnie, kondy i trio, wiec swoje bajki zachowaj dla sibeie... ja nie moge dawno nei widzialem takiej egocentryczki. tak koncza random pk i tyle.
stary 09-10-2006, 14:12   #1675
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Domyślny

o0 Czyzby Demi wyplacil sie z wojny?
Lukus jest offline  
stary 09-10-2006, 15:43   #1676
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
buahhaahm, a co ty myslisz ze ty i ailytha to pepki swiata ? gowno nas obchodzi kogo ty znasz, oficjal msg? od kogo? hahaha, jedyne oficjalne statmenty naszej gildii moga pochodzic tylko i wylacznie od krupnika, mnie, kondy i trio, wiec swoje bajki zachowaj dla sibeie... ja nie moge dawno nei widzialem takiej egocentryczki. tak koncza random pk i tyle.
"gowno nas obchodzi kogo ty znasz" zacytuj gdzie pisalam kogo ja to niby znam ???
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje...
"pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie....
stary 09-10-2006, 16:09   #1677
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
"gowno nas obchodzi kogo ty znasz" zacytuj gdzie pisalam kogo ja to niby znam ???
od kogo dostalam msg to moja prywatna sprawa.. powiem Ci tyle jak juz cos piszecie to wymyslcie sobie jedna wersje...
"pempki swiata " "egocentryczka " moj drogi to nie ja slyne w tibi z tego ze uwazam sie za kogos najnajnaj.. ze wszystko wiem najlepiej i mam zawsze racje... oceniajac kogos spojrz najpierw na siebie....
lol, jak to towja prywatna sprawa do zachowaj to dla siebie a imienia mojej gildii w to nie mieszaj, jasne? a kogo pisalas ze ansz? np aylithe, i piszesz bzdury usilujac przekonac wszsytkich ze to przez to padlas co jest bezpodstawnym klamstwem.

jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz.
stary 09-10-2006, 16:45   #1678
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
lol, jak to towja prywatna sprawa do zachowaj to dla siebie a imienia mojej gildii w to nie mieszaj, jasne? a kogo pisalas ze ansz? np aylithe, i piszesz bzdury usilujac przekonac wszsytkich ze to przez to padlas co jest bezpodstawnym klamstwem.

jakas aluzja do mnie? ciesze sie ze slyne w tibii ja przynajmniej zachowuje lgoike w tym co pisze i jakis ciag przyczynowo skutkowy, a ty chyab zes sie naogladala jakis telenowel i dramatyzujesz.
omg czlowieku.. Ja napisalam ze dostalam msg, ze padlam bo jestem kolezanka Ayl~`.. a nie ze znam Aylithe.. ale ok.. juz nie bede w to wnikac nie ma sensu malo istotne....
Nie pisz ze to jest bezpodstawnym klamstwem bo ja to co pisze opieram na pewnych faktach i nic nie wymyslam.. nie miala bym zadnego powodu zeby klamac w tak tandetnej sprawie(.. niestety nie skopiowalam tej msg .. a zaluje bo bym Ci zatkala buzie) a ty hmmm jakis powod by sie znalazl - nie pierwszy raz sie zdarza ze ktos z relictus wymienia nie prawdziwe powody "ubicia" kogos... widzisz a Twoje teksty opierja sie na fantazji i domyslach ,tak jak to z telenowelami... Dramatyzuje.. tez nie wiem skad sie takie bzdrury w Twojej glowce biora.. bo dla mnie to jest po prostu szydera z tego co robicie, piszecie itd.
Prawda jest taka..( ktos to ladnie okreslil) "server umiera " a to jest w duzym stopniu Wasza wina...
stary 09-10-2006, 16:53   #1679
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Nasza wina poniewaz walczymy zeby nie miec hunta?
Gralismy sobie normalnie, zostalismy zmuszeni do walki i w tym samym czasie Macius(śrubokret) ukradl eq krupnika. Tym czynem stal sie moim najwiekszym wrogiem
Jezeli ten server umiera to przez takich jak macius, a nie nas =)
Qreew jest offline  
stary 09-10-2006, 16:55   #1680
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Niegrający
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Domyślny

Do tej pory czytałem te Twoje wypowiedzi Aga i starałem się obchodzić z nimi obojętnie, ale Ty jesteś poprostu żałosna, no sorki, ale tak jest. Pewnie i tak się tym nie przejmiesz co mnie akurat mało obchodzi, lecz jest tak jak już tutaj ktoś o Tobie napisał. Wybierasz poszczególne zdania/słowa z kontekstu i się ich czepiasz jak rzep psiego ogona, tworzysz spam na forum, zdania pozbawione sensu, uczepisz się czegoś i lecisz po tym. Nie rozumiesz słów takich jak ironia czy sarkazm. To tyle z mojej strony. Think about it
Isildur's Earl jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania