![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Lmao, czemu Cie poprosil?
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Lady Sentrix - Hacked, rooked prawie
Dzut - Hacked, zdążył 6 unjustów wyłapać i tylko 4 lvle zeszło około Astromany - Hacked, wtrakcie rookowania Tak to jest jak sie dawało passy ; ) /Jojo
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() hahahahaaha 2 pajacy mniej. Cos jej chyba nie wyszlo to pg do romu =( Kidlex jak tam? czyzby jakies plany sie popsuly?=(
|
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kidlex to jest ta niespodzianka o której mówiłeś jakiś czas temu???
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() No loocik mi zwinął i zaczął atakować, potraktowałem to jako swoistego rodzaju prośbę ;]
#666 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Ładnie FoR rozwalił Rom, trzeba przyznać. Ci co przeżyli już nie walczyli tylko uciekali do pztu (Jak zevsik ;s)
Orientels wzmacnia się coraz bardziej, niedługo For nie będize mieć z nimi najmniejszych szans ;] (Mają teraz 4 memberów!!) Wojna niedługo się skończy, bo z ROMu ludzie uciekają... Na każdym open battle pada po 5-10 osób z ROMu i nikt z FoRu (nie trudno licząć uczestników wojny z guildi Fellowship of Raven) Szkoda mi Lady... Miała już 96 lvl... Co do Dzuta ;p (nie bardzo go lubiłem n/c) Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 09-10-2006 o 17:02. |
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() No wiec:
1. HAHAHAHAHAHAHA 2. HAHAHAHAHAHAHA 3. Sandersson jest w FoR 4. Henkie~ ma invite do FoR 5. Kilipukki jest w FoR 6. HAHAHAHAHAHA xDDDD Gdzie jest Kidlexinho? ![]()
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Heh czy to nie dziwny zbieg okolicznosci ze po dojsciu Paco do " polakow "
nagle kilku romow zlapalo hacka / rooka?? Wedlug mnie w ekipie FoR jest jakis wybitny maniak komputerowy , ktory po otrzymaniu ip kilku romow wyczyscil ich a jak to nie powiem ... zeby tego nikt nie wykorzystal :>:> Jezeli sei myle to poprostu poprawcie a nie bluzgi ...
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() edited bo by mnie zbanowali
Once together, always together, FOR THE WIN _/ Ostatnio edytowany przez Dadi - 09-10-2006 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#671 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died Ostatnio edytowany przez Eny the Noob - 09-10-2006 o 18:55. Powód: post up |
|
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Kraśnik
Imię: Pit :>
Profesja: Knight
Świat: Luminera
|
![]() co do hackow to chyba FoR ma jakiegos zioma co lubi se pogrzebac u kogos na kompie
![]() co do ludzi co ida do FoR to chyba na niedlugo, z tego co wiem o Auerze bylo zawsze tak ze RoM dostawal w D**e a pozniej na next battle wygrywal zabijajac jeszcze wiecej osob niz od nich padlo. FoR - Fascynacja o RoMie ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Grzebać na kompie? Wystarczy że ma passy, a że RoM dzielił, dzieli i dzielić bedzie więc nietrudno owe dane zdobyć.
@Sandersson w FoR: czy tak trudno sie zorientować że on jest szpiegiem? /Kosher Pig Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 09-10-2006 o 19:07. |
![]() |
![]() |
#674 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
|
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Imo na 90% zostanie tak jak było. Israris i inne sharujące gówienka pobiją się jakiś miesiąc, po czym im się znudzi.
A wy, jak myślicie? FLAME ME! /Kosher |
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kosher~ Tu wszystko jest mozliwe.
Jak dobrze pojdzie to Isaris z banem poleci ;] Pewnie tygodniowym, ale zawsze cos -.-
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To pewna wiadomosc !!!! Ale i tak cos mi tu smierdzi ze nagle wszyscy do FoR siei pchaja ;/
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi wam o to, że w open battle typ będąc w obozie wroga zaatakuje (nowych swoich) to i tak niema szans... Szanse Romu maleją z każdym dniem, kiedy kolejne "lojalne" osoby przechodzą do Foru, oraz kiedy kolejne osoby zostają hakced//roocked.. |
||
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() [quote=Slide_Aurea;1024697]Sand według mnie nie jest szpiegiem... Co może szpiegować?? /QUOTE]
Był w RoMie? Był Passy do nich miał? Na bank miał. Mógł podać je FoR przed zmianą gildii? Mógł. Więc? -.^ /Jojo