![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastah'Holy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Poziom: 52
Skille: -/-
Poziom mag.: 49
|
![]() Nie wiem czy wiecie ale skończyła sie wojna
![]()
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() #.# OloR fajne SD'ki :>
Wujek od 20+ przyjmujecie ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oficjalnie przyjmujemy od 30+ ale jak widzę że ktoś wbija szybko lvl i 30 wbije w pare dni to też można go zaprosić ale jak ma stać na 25lvlu przez tydzien to musi tez poczekac na 30 i dopiero
![]() Mlvl: ![]() Dzisiaj może skoczymy z ekipą na dragi to coś się może wrzuci :>.
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. Ostatnio edytowany przez Wujaszek_Mastah - 10-10-2006 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Saphira
Poziom: 79
![]() |
![]() Dolarowa owned 15:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dolarowa. She was killed by Vilshion. ![]() malo wyrazne ale uznalem ze ciekawe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świeży lvl
![]() A tu jakieś testy sd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail Cerbers. ![]()
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i tak konczy sie moja przygoda z Saphirą
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Dziś udało mi się spotkać i zabić jednego z bossów minotaurów The General Murius. Niestety podczas walki z nim nie pomyślałem żeby zrobić screna. Jednak mam screna z zapisem walki pomiędzy mną a Generalem
![]()
![]() |
![]() |
#189 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Dziś na saphirze pojawił się Grorlam. Nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nasi hlvl’e nie chcieli tego wykorzystać. Jak wiadomo Bossy mogą być lurowane na dowolne odległości oraz piętra. Fakt ten wykorzystali niektórzy członkowie najsilniejszych gildii na serwerze. Zlurowali oni potwora do Thais. Wiedząc, że Grorlam nie widzi niewidzialnych sami biegali „na niewidce”. Była jedna osoba która nie miała włączonej niewidzialności i „sterowała” potworem prowadząc go do miasta. Niczego nieświadomi ludzie ginęli od roszalałej bestii w mieście. Hlvl’e zbierali tylko loot z ciał. Pomysł na PK wydaje mi się idealny. Ludzie padają, nikt nie zbiera fragów a pół miasta wybito ;p Oto kilka zdjęć
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 23-10-2006 o 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zbanowany
|
![]() Swoją drogą chciałem zabić 1 nooba po desercie, i akurat to chyba był jego kumpel...
Na desert mnie trapnął. Uciekając przed jego kumplami wszedłem do dziury bez wyjścia. I NIKT NIE CHCIAŁ MNIE ROPNĄĆ! Sprawdziłem na erig.net ile expa straciłem. ![]() Nie tak dużo ![]() ![]() Szkoda mi tylko skilla, i tak mam słabe. @edit: @up: Ale Ty straciłeś więcej. I dlaczego Cię ubili? ![]() Ostatnio edytowany przez Gromexorek - 27-10-2006 o 07:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg Co za Server.
Ciekawe czy wogule da sie expic jeszcze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() najz screeny, ale troche ich mało..
![]()
![]() |
#195 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Coś od l-lvla rannego ptaszka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: KOLEJORZ TEAM
Imię: Arcaso Saya
Gildia: --||--||--
Świat: Danera
Poziom: xX
Skille: Sorcem?
Poziom mag.: xX
|
![]() dobry
![]() wlasnie przyeszedlem na saphirke... i mam pytanko jak atmosferka panuje ![]() i jak sobie pl z br czy tam swe radza? =] pozdro
![]() |
#198 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Bloody'Marshall - 24-11-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Erdi of Harmonia
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 8
Skille: 36/37
Poziom mag.: 2
|
![]() Witam.
Zacząłęm pare dni grać na Saphirze.Dziś rano wybrałem profesje i poszedłem do zamku. 1 screen "Bye,bye Rook" ![]() 2 screen "Loot z niecałego godzinnego expienie" ![]() Nie ma tego zawiele ,ale nie mam jeszcze czego wstawiać.Postaram się w raz wbiciem lvl-i wklejać co raz więcej screenów i odświerzać topic.Pozdro i dawajcie swoje screeny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Pare ssów:
Knight: Explorer Society Quest done: ![]() Beggar Outfit: ![]() Addon do Warrior Outfit: ![]() odrobiobny lvl: ![]() Druid: ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Iks.de - 12-12-2006 o 18:39. |
![]() |
![]() |