|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Mahuahauhauaha... ja napisalem 101 POST HAHA! @topic Next part juz nadchodziii ![]()
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Hmmm... ale kiedy !! Już zaczynam się niecierpliwic !!
|
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sezu
Wejdż na chwile na GG bo potrzebuje takiej rzeczy, którą ty masz a ja jej znależć nie moge, a bez niej prace nad next partem stoją xD @topic Jak już mówiłem mam kare na kompa, ale rodziców często nie ma więc sie robi migiem. Ostatnio nie miałem weny ale był przypływ dzisiaj i sie robi.
#104 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Niezly fake! Dawaj more! Skoro był przypływ (to musi byc odpływ OMG) to zaniedlugo chyba dasz ta next czesc! ;d
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Keythlin Xiv
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 32
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Dalej prosze
![]() ![]()
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
|
![]() Całkiem ładne wykonanie, ciekawa fabuła (mimo że te wszystkie Fake'i wydają mi się podobne)
Ocena 9/10 |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oświadczam, że prace nad fakeem ruszyły pełną parą! Może nawet uda się dać next part już jutro! Będą nowe PSowe efekty, nad odkryciem których sporo siedziałem, ale wyglądają naprawdę fajnie ^^ A więc komentujcie, a ja przez ten czas będe śpieszył się z fakeem
![]()
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() super fake. CHyba najlepszy na tym forum. Grats Siekiet za taki fake. Moja ocena 9/10 niekiedy grafa niezabardzo, ale jest super
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
|
![]() @Siekiet propo efektów umiesz moze robic taka "Odchłan" w która pokazuje co robia inni? (Ten post moze byc dla uzytkowników forum niezrozumiały xd)
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto tak długo oczekiwany next part (nie było tak długo bo miałem kilka spraw osobistych i brak weny)
Ale nie przedłużajmy: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. Spotkanie z Sezem i jego "zwierzaczkami" ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. Wybuch gniewu Arithona ![]() 9. ![]() Mam nadzieje, że efekty denne nie są ![]() A teraz oczywiście: Comment blax! xD
Wstaw mi notkę, 0 wysiłku a wiele daje NOTKA Ostatnio edytowany przez Siekiet - 07-10-2006 o 16:45. |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Takie sobie :> Ale zeby w takim momencie przerwac!! GRR!!
#112 |
Zbanowany
|
![]() no stary efekty nawet nawet tylko ten przed ostatni jakis ruski
![]() @Veruis masz moze swój outfit tego tak zwanego "Szatana"? ![]() Ostatnio edytowany przez Vansider - 07-10-2006 o 16:47. |
![]() |
![]() |
#113 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Fajnie Ci wyszły te efekty tylko jeden co walczą z Dragami ten żółty mi się niewidzi... (Ale to już chyba wiesz) I fajnie to all wygląda...
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Keythlin Xiv
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 32
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Pospiesz się z następną
![]() ![]()
![]() |
#116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() nic dodac nic ująć.. Gicior!! Bardzo fajnie sie czyta (i ogląda :>) ale zgadzam sie z Veriusem...żeby w takim momncie przerwać.. ehhhhh....... Next part plixsior :>
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() dooooooooobra fabuła... technicznie jeszcze się wyrobisz... skąd wziąłeś bone dragony? czekam na ciąg dalszy
pzdr |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Masz komencika odemnei
![]() |
![]() |