|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Co myslicie o tej akcji?
http://www.tibii-stop.prv.pl/ Ja uwazam ze maja racje! Wytepic coniektorych was trzeba! Ide przez korytaz szkoly... tibia, tibia TIBI! TO JUZ JEST CHORE! W autobusie 2 gowniarze 8-9 lat kluca sie o to ktory leszy! Juz ulice pustkami swieca! Ostatnio moj dobry kumpel poklucil sie ze wszystkimi normalnymi bo "Tibia jest najlepsza" i teraz trzyma z innymi tibijczykami. Nie musze mowic, ze teraz nasze stosunki sa chlodne. TIBIA ZMIENIA LUDZI!... NA GORSZE! Jezeli dacie mi bana, to oznacza ze nalezysz to wiekszosci tibijczykow ktorzy uwazaja, ze tibia jest pepkiem swiata. Jezeli ostrzezenie, to znaczy ze jestescie nie reformowalni. Jezeli zablokujecie, lub usuniecie ten temat. Oznacza to ze macie w dupie los, takich dzieciakow (8-16 lat) ktorzy zostana prawiczkami do 40! Mam nadzieje, ze uratuje ten text chociaz jedna osobe, przed tym NALOGIEM! Pozdrawiam, z wyrazami ubolewania, nad losem coniektorych! |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Lepiej w tibię grać jak mają jarać i cpac gdzies w smietnikach.
A tak wogole to co daje taka akcja, ta strona, gracze i tak na to leją. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Łał nikt nie znał tej stronki...
A co do samej idei tej strony to w większośći uznaję ją za słuszną,lecz według mnie należy przede wszystkim , ograniczyć czas spędzany przed ta grą(np.do 2h dziennie )a nie koniecznie od razu przestawać grać
Podpis Ostatnio edytowany przez ~>Salmon<~ - 10-10-2006 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Nie dopisałeś: "prześlij to do 10045 ludzi a Kaczyńscy ustąpią ze stanowisk; jeżeli nie prześlesz - spalę Twój dom i kota"
Jeżeli ktoś przez Tibię "zostanie prawiczkiem do 40 roku życia", to: 1) jego problem 2) prawdopodobnie i tak hm, zasłużył 3) nikogo to nie obchodzi 4) idź gdzieś, gdzie dowiesz się jak napisac 'kłucą' bez błedów ort.
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() samlon (dobrze?
![]() Dobrze mowisz... Ja gralem w tibie, i nie uwazam ze to zenujaca gra, bo jest fajna... Ale nie zeby byla ona sensem zycia! EDIT : Dagothar Nie uzywam polskich liter ani przecinkow... Ostatnio edytowany przez PaYo - 10-10-2006 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Lowca Gesi
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: mam
Poziom mag.: 29
|
![]() Trochę to tak jakby ksiądz na ogłoszeniach mówił żeby nie chodzić do kościoła. Jednak się w pełni zgdzadzam. Jest wiele osób podatnych na nałogi i powinny się ich wystrzegać. Nie chodzi tylko o dzieci do 16 lat ale o wszystkich! Nie grajcie te 5 godzin bez przerwy, tylko wyjdźcie na rower czy coś takiego.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Nie chodzi mi o litery czy przecinki, bo czasem też sam nie używam. Chodzi mi o ortografię.
O różnicę między ó i u.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() @PaYo - proponuje zabronić również alkoholu. Gdzie nie spojrzę, tam tylko gadają o alkoholu! Tak samo ogółem z grami komputerowymi, bo wszyscy ciągle o nich gadają. Najlepiej zabronić wszystkiego, co jest popularne i wiele osób o tym mówi.
Jeśli ktoś naprawdę jest uzależniony od Tibii, to problem występuje gdzieś między monitorem a krzesłem. Ostatnio zacząłem grać częściej w Tibie, ale o uzależnieniu ciężko w tym wypadku powiedzieć - szkoły nie zawalam, ciągle mam czas na uprawianie sportu i wypady ze znajomymi. Ewenement? A może po prostu potrafie sobie zorganizować czas? Zabronić Tibii? Owszem, ale tylko ludziom słabym. Może faktycznie to by polepszyło Piszczela. Im mniej plebsu, tym lepiej. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszac ten temat mialem nadzieje, ze przeczytaja go osoby, "uzaleznione" Wiedzialem ze spotkam se z szybkimi odpowiedziami. Ale nie wiedzialem ze zostane poparty, ciesze sie z pozywywnej reakcji.
Mam nadzieje, ze ten text dotrze przedewszystkim do rodzicow. Jezeli nie macie problemow to dobrze, uwarzacie sie za zdrowych? Moj kumpel takze wychodzi na dwor ale i tak gada tylko o tibi. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() Poco zamieszczasz posty nie na temat forum
![]() A jeśli już chodzi o ścisłość to moja matka woli jak siedze dłużej przed komputerem niż jakbym przesiadywał wieczorami na mieście ,pił piwo, jarał i może żeby szukała mnie policja za rozboje itp. Pozatym chodze do szkoły w innym mieście i mam przy okazji uzytkowania neta więcej czasu dla nich ![]() Oczywiście znajduje sporo czasu na naukę i wypady na dworek.wszystko zależ od wygospodarowania wolnego czasu. ![]() Dajmy przykład: ktoś lubi grać w piłke to powiesz "rzuć to bo ci zabiera czas,zajmij sie czymś innym!"-każdy ma swoje hobby,swoje upodobania i trzeba to uszanować (to się nazywa tolerancja),a jeśli ci nie odpowiada towarzystwo to je zmień i tyle a nie wypłakiwujesz sie na forum! ![]() Ostatnio edytowany przez Człowiek D - 10-10-2006 o 17:57. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() Cytuj:
tibia to forma rozrywki dla ludzi ktorzy nie maja juz czasu na wyjscia z kolegami itd (w wieku 16 lat rozpoczynasz nauke w liceum a jak wiadomo zawsze 1 rok jest w szkole najwazniejszy)
2003 - 2006 Ostatnio edytowany przez Dragu - 10-10-2006 o 17:58. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() "Jezeli zablokujecie, lub usuniecie ten temat. Oznacza to ze macie w dupie los, takich dzieciakow (8-16 lat) ktorzy zostana prawiczkami do 40!"
Ty chcesz żeby dzieci w wieku 8-16 lat uprawiali sex? Psychol albo pedofil jesteś i tyle!! |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powyzej mieliscie przyklady "zdegenerowanej" mlodziezy/dzieciarni poprzez Tibie.
Oczywiscie szanujemy ich... :| |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Moj kumpel wychodzi na dwór a gada o piciu, inny nie wychodzi a gada o samochodach inny nie wychodzi od swojej laski i gada tylko o szkole, ale co z tego wynika ? |
|||
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@offtopic uwarzać ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze wiesz o czym mowiesz, ale to moge kierowac do wielu adresatow jednoczesnie.
A rodzice przeczytaja to na pewno, bo w tibie graja cale rodziny... Oo Ale powiedz ile razy mozna slyszec grozby "chcesz ezdeka na ryj" od jakiegos dzieciaka/od kumpla ktory jest swiecie przekonany ze tibia jest NAJWAZNIEJSZA? Za to ze powiesz mu ze tibia jest uzalezniajaca? Nawet jak juz jakie cos chce cokolwiek zdzialac w realnym swiecie to moze jedynie postekac, z braku fizycznej kondycji. EDIT - GORA Pierwszy rodzic z glowy ![]() Ostatnio edytowany przez PaYo - 10-10-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Przykro mi, że na świecie są ludzie słabi, których pewne rzeczy wciągają zbyt mocno. Szkoda też, że są osoby, które, bądź co bądź, nierzadko pasję, nazwą uzależnieniem. Ja nie przecze, większość ludzi od tej gry jest zwyczajnie uzależniona, ale to nie znaczy, że trzeba wszystkich do jednego worka od razu wrzucać. Tak, jestem uzależniony od Tibii. R.I.P. moja biedna, podła duszo zaprzedana CIPSoftowi ![]() P.S.: grasz może w jakieś gry na komputerze? Może czas sprawdzić, czy sam nie jesteś uzależniony? Edit: @up - "Ale powiedz ile razy mozna slyszec grozby "chcesz ezdeka na ryj" od jakiegos dzieciaka/od kumpla ktory jest swiecie przekonany ze tibia jest NAJWAZNIEJSZA?" - imho to są debile. Teraz pora odsiać uzależnionych idiotów od normalnych ludzi. Ostatnio edytowany przez P0nury - 10-10-2006 o 18:27. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() A ja nikogo prawie nieznam kto gra w tibie... nigdzie na korytarzu nigdy nie slyszalem slowa tibia ani nigdzie indziej... z tych osob co znam to tylko ja gram w tibie (tylko jeden kolega ze starej klasy)
Jesli sie tobie tibia nie podoba to nie graj... a jak ci sie nudzi to sobie zrob przerwe tak jak u mnie to jest. Nie popieram jakis 9 latkow ktorzy swiata nie widza oprucz tej gry, ale nic nie zmienie przecierz tak i tak cie sluchac nie bedą. To tylko moje zdanie, Pozdrawiam ![]()
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
[email protected] Zal mi Ciebie. Mnie Tibia nie uzaleznia, nie graja moi rodzice, i gdy mam ochotem gram w pilke itp -.- @UP W mojej szkole graja !!!!! UWAGAAAAAAA!!!!!!!!!! 2 osoby, ze mna 3 -.- Ostatnio edytowany przez Vandoz - 10-10-2006 o 18:51. |
|
![]() |