Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-10-2006, 21:01   #41
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterX Pokaż post
LoL tym mnie rozbroiłeś... Uważasz za wasz sukces ubicie jakiegoś 81 druida podczas gdy u was padł 95 ek... Pozatym z tego co wiem anas po tym deadzie sie kompletnie załamał i już nie ma ani siły ani funduszy żeby dalej walczyć...więc tą akcją więcej straciliście niż zyskaliście bo straciliście następną osobę, która była aktywna w wojnie... W związku z czym nie ma się czym tak podniecać panie berger
Hmmm rozjeb@les mnei tym postem... po pierwsze porownaj sobei sile 81 ed i 95 ek w wojnie to raz, po drugie jak myslisz ze Anas stracil sile do walki czy sie zalalmal to chyba wlasnie wypaliles jakeis neizle ziolo...
Naro jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-10-2006, 21:05   #42
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

swe mnie dedneli na iridii ;[
Olorion. jest offline  
stary 10-10-2006, 21:13   #43
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

Hmm.. można powiedzieć,że byłem załamany ale kto sie cieszy po deadzie
Funduszy jush niemam racja...Ale kumple mnie wspierają i pieniężnie i psychicznie więc damy rade.Po śmierci była chwila zwątpienia ale juz jest ok jestem gotowy do dalszej walki
Wojna sie dopiero rozpoczyna

MasterX-Kim jesteś?Skąd masz te info?Moge tlyko sie domyślać napisz do mnie na priv
Anas Kiro jest offline  
stary 10-10-2006, 23:48   #44
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

MasterX - Dla mnie jestes zewylkym nabbem... Znasz okolicznosci jak zgineli obaj wiesz dokadnie co i jak to sie dzielo? ja bylem na 1 szej lini, poki co dalej walczymy bedziemy walczyc i nie odpuszczac. Bo poki co ty i wiekszosc tobie podobnych pisalo ze juz po war wiec prosze nie wypowiadaj sie jak cie tam nie bylo kthxbye.

Maxx- byles z xandarem na 1 oen battle nic wiece a teraz wogole nie jestescie aktywni. poki co ja , kash , anas kucharz , to osoby ktore sa najbardziej pochloniete ta walka
berger jest offline  
stary 11-10-2006, 06:56   #45
Maxxonek
Użytkownik Forum

Maxxonek's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
Maxxonek ma numer GG 1093327
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Maxx- byles z xandarem na 1 oen battle nic wiece a teraz wogole nie jestescie aktywni. poki co ja , kash , anas kucharz , to osoby ktore sa najbardziej pochloniete ta walka
Nie bylem nigdzie, Xandar byl. I juz nie mam zamiaru byc..Mialem problemy w domu wiec powiedzialem trzem osobom: "Macie moj numer fona, jak cos sie bedzie dzialo to sms czy cos". Ktos dzwonil? Pisal? Puscil pika? Sry, raz Loth opowiadal o czyms tam, ale to nie bylo w zwiazku z jakakolwiek akcja. A nie moge sie logowac co 10 minut, tudziez siedziec caly dzien, zeby oczekiwac akcji - szkoda sensu.
Maxxonek jest offline  
stary 11-10-2006, 09:47   #46
Melon
Użytkownik Forum

Melon's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Sulechów

Imię: Melon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxxonek Pokaż post
Nie bylem nigdzie, Xandar byl. I juz nie mam zamiaru byc..Mialem problemy w domu wiec powiedzialem trzem osobom: "Macie moj numer fona, jak cos sie bedzie dzialo to sms czy cos". Ktos dzwonil? Pisal? Puscil pika? Sry, raz Loth opowiadal o czyms tam, ale to nie bylo w zwiazku z jakakolwiek akcja. A nie moge sie logowac co 10 minut, tudziez siedziec caly dzien, zeby oczekiwac akcji - szkoda sensu.
a ty spac nie mozesz czy co?
stary 11-10-2006, 11:01   #47
Bez~
Użytkownik Forum

Bez~'s Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Rybnik

Imię: Bezok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arcanium
Poziom: 154
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98 Pokaż post
Tego Rebbs to ja bym ubil swoim sorcem Gdyby mi na tym zalezalo i mialbym pacca A nie szczycic sie ze armia "x" osobowa ubilem go i ze jeszcze 1 padl od was

my wiemy !

gdybym chial to bym wygral wojne ale chcem sie pobawic i zobaczyc jak dlugo ludzie wytrzymaja

/Miniek
Bez~ jest offline  
stary 11-10-2006, 12:31   #48
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
Domyślny

Miiniek swojego deda tez zaplanowales? To fajna zabawa milion expa w pizde miec, co ?
stary 11-10-2006, 13:35   #49
MasterX
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
MasterX - Dla mnie jestes zewylkym nabbem... Znasz okolicznosci jak zgineli obaj wiesz dokadnie co i jak to sie dzielo? ja bylem na 1 szej lini, poki co dalej walczymy bedziemy walczyc i nie odpuszczac. Bo poki co ty i wiekszosc tobie podobnych pisalo ze juz po war wiec prosze nie wypowiadaj sie jak cie tam nie bylo kthxbye.
A dla mnie ty jesteś zwykłym naabem... Nie musze znać dokładnych okoliczności mówie tylko o rezultacie i o tym, że napewno dla was większą stratą była śmierć anasa niż dla arc+triad rebbsa... Nigdy nie napisałem, że już po war?... A co do moich wypowiedzi to będe sie wypowiadał na jaki temat chce i kiedy chce bo mam do tego prawo
MasterX jest offline  
stary 11-10-2006, 14:53   #50
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion. Pokaż post
swe mnie dedneli na iridii ;[
Mogę też ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Melon Pokaż post
a ty spac nie mozesz czy co?
A ty na lekcji nie uważasz czy w sQl cię nie ma?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterX Pokaż post
A dla mnie ty jesteś zwykłym naabem... Nie musze znać dokładnych okoliczności mówie tylko o rezultacie i o tym, że napewno dla was większą stratą była śmierć anasa niż dla arc+triad rebbsa...
Dobrze powiedziane
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos Pokaż post
jinikao wyplacil sie
Słuszna decyzja

Who will be next ?

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline  
stary 11-10-2006, 15:43   #51
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@master X - tak nie bylo to sukcesem zgrac sie po pewnych problemach jakie mielsismy... ubic rebbsa podczas gdy oni all byli stand-by... i po ataku ich arc+ triad na nas (5 osob wtedy online) padl tylko anas.... OMG!! masz racje zyj sobiew tym swiecie ktory sie dzieje TYLKO w twojej glowie.

@Anum- no to dla mnie jak ktos napisze ze jestes nabbem bo grasz na non-pvp tez sie podpisze ze dobrze napisane, zamiast walczyc o swoje wolales isc na nob-pvp ;]

Spokojnie my juz ich rozdupczymy mam zaplanowane z kashem kolejne akcje i bedzie git ;]

A co do jini nie rozumiem tej decyzji nawet jak chcial sie wyplaca mogl sie wstrzymac jeszcze 1-2 tyg a nie sponsorowac ich w takim momencie kiedy to oni tez potrzebuja kaski;/

Spokojnie ludzie... nowe fragi jzu niedlugo mam nadzieje ze nie na nas ;p

Ostatnio edytowany przez berger - 11-10-2006 o 15:45.
berger jest offline  
stary 11-10-2006, 16:09   #52
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
@master X - tak nie bylo to sukcesem zgrac sie po pewnych problemach jakie mielsismy... ubic rebbsa podczas gdy oni all byli stand-by... i po ataku ich arc+ triad na nas (5 osob wtedy online) padl tylko anas.... OMG!! masz racje zyj sobiew tym swiecie ktory sie dzieje TYLKO w twojej glowie.

@Anum- no to dla mnie jak ktos napisze ze jestes nabbem bo grasz na non-pvp tez sie podpisze ze dobrze napisane, zamiast walczyc o swoje wolales isc na nob-pvp ;]

Spokojnie my juz ich rozdupczymy mam zaplanowane z kashem kolejne akcje i bedzie git ;]

A co do jini nie rozumiem tej decyzji nawet jak chcial sie wyplaca mogl sie wstrzymac jeszcze 1-2 tyg a nie sponsorowac ich w takim momencie kiedy to oni tez potrzebuja kaski;/

Spokojnie ludzie... nowe fragi jzu niedlugo mam nadzieje ze nie na nas ;p
Zmusiłeś mnie do napisania 2giego posta w tak krótkim czasie (very sad :-<)
Więc tak… jeśli wszyscy byli „stand-by” jak to napisałeś to wyjście żeby ubić któregokolwiek nie jest zbyt mądrym pomysłem. Lepiej było poczekać trochę i wtedy zaatakować może by się nie skończyło tak jak się skończyło. Jeśli jest jakiś film z tego to proszę żebyś mi go podesłał (chodziarz na prv (nikomu nie dam )) dzięki czemu zobaczę jak on padł i może zmienię zdanie. Póki co uważam, że skończyło się to tylko na śmierci Anasa było błędem arc+triad (tak wiem bez szpiega trudniej ).
Odnośnie mojego n-pvp to nie musisz mi pisać, że jestem nabem. Wystarczy, że mi 70+ek spamuje, że jestem noobem bo nie rozumie co do niego pisze (hail Br _/). Prawda jest taka, że „gram” na n-pvp tylko dlatego, że nie podobało mi się wprowadzenie hot system i run na battle (tak wiem lame reason ale nie poszedłem tam sam ). Miałem w ogóle skończyć grać ale z kumplem stwierdziliśmy, że chodziarz dla outfitów warto grać.
Co do tego „rozdupczania”- zobaczę to uwierzę, bo póki co to dużo gadania z waszej strony widziałem a mało skutecznych akcji.
Odnośnie kasy arc+triad… nie sadzę, żeby im się kasa szybko skończyła (dlaczego? Jak by nie patrzeć już trochę „war” mieli i nie jednego paymenta otrzymali).
Gubiąc się powoli w tym co pisze i co miałem napisać kończę to już. Póki Xandar i Maxxonek nie będą free nadal będę w jakimś stopniu liczył na waszą wygraną .

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline  
stary 11-10-2006, 16:36   #53
MasterX
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Jeżeli ktoś tu żyje w świecie, dziejącym się tylko w jego głowie to ty, w którym jesteś jednym z dzielnych niedocenianych rycerzy walczących ze strasznymi, złymi szwedami i chroniącym całą biedną Iridie przed ich terrorem. LMAO

Ostatnio edytowany przez MasterX - 11-10-2006 o 16:41.
MasterX jest offline  
stary 11-10-2006, 18:24   #54
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anum Pokaż post
Mogę też ?
nooooooooooooooo
Olorion. jest offline  
stary 11-10-2006, 19:09   #55
Dexusah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2006

Imię: Ixandu
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

mauo grasz rejarered?
Dexusah jest offline  
stary 11-10-2006, 21:38   #56
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@Masterx - Jestes jednym z nobow ktory duzo mowi a nic nie robi i nie zrobil...

Poki co ja walcze, staram sie cos zrobic i jestem w tej war aktywny... Nie tylko strzelajac w SWE z SD ale koluje fundusze planuje i organizuje conieco. A wy nie byliscie w zadnej war nie bierzecie w niej udzialu a to co sie wydarzylo wiecie od osob 3cich badz tych ktorzy na akcjach byli ktore czasem sam organizuje i sam je omawiam z reszta wiec nie mowicie mi ze nie wiem co i jak. Nic nie zrobiliscie dla teo serwa poki co i nie zrobicie, ja podjolem walke wraz z ludzmi co siedza na ven-MM. Wiec albo wezcie sie do roboty i pokazcie COKOLWIEK, bo jestem pewien ze wypadli byscie o wiele gorzej. Wojujcie i pokazcie conieco, albo nie wymadrzajcie sie bo my wiemy co robic i to o wiele lepiej od was.
berger jest offline  
stary 11-10-2006, 23:39   #57
Danyth Knight
Guest

Domyślny

Berger skoncz gadac głopoty!!!!!!!!! Niby jestes wszech wiedzacy a tak naprady gówno wiesz!! Nic nie zmienia tego ze niby jestes na pierwszym froniecie na wojnie!! Denerwuje mnie to ze AŻ tak bardzo sie przechwalasz jaki to ty nie jestes wszystko wiesz i wiesz kto jest nabem a kto nie!! Jestes dla mnie najbardziej "pojebanym" uzytkownikiem tego forum!! Ciagel sie zastanawiam czy ty to naprady ty!! Kiedys jeszcze kila miesiecy temu nie gadales takioch głópot byłes INNY!! Gadasz takie same bzdury jak i new owner Betra!! Wienc prosze cie skoncz pierdolic te swoje głopie gadki i najlepiej bendzie jak skonczysz z tymi swoimi przechwalankami na Forum bo to staje sie ZAŁOSNE !!
Btw. Malo sie wypowiadam na tym Forum ale juz NIE WYTRZYMALEM czytajac twoje głopie posty !!!! Jak masz cos do powiedzenia na ten temat ( sprostowanie ) to plz o msg na PRV !!!!

/Danyth

Ostatnio edytowany przez Danyth Knight - 11-10-2006 o 23:48.

stary 12-10-2006, 00:21   #58
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Świat: iridia
Poziom: 00
Domyślny

heh /\
masterx: widze ze masz tysiace pomyslow jak rozwalic arc. Moze wziol bys choc 1 i rozwalil 1 czlonka arc to moze ktos bedzie sie toba kierowal uzadzajac bitwe. Bo jak narazie to dzialasz wyloncznie na forum a na tibi nic o tobie nie slychac.
TyranX jest offline  
stary 12-10-2006, 00:46   #59
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

no moze sie troche przechwalam.. ale czasem lubie sie sam dowartosciowac i to jest moj sposob bycia nikt nie jest pozabawiony wad... Danytha znalem fakt ,ale z tego co mi wiadomo mial haka i dawny owner danytha przetsal(chyba)grac a teraz graja na nim Madus i ktos jeszcze nie pamietam, ale chyba szelong. wiec ja sam nie wiem czy z toba gadam... Wszytsko zaczelo sie od tego ze bronie MM. Ludzie wole brozni ich niz swe pozatym jeszcze raz powtarzam nie robie tego dla siebie i co o mnie myslicie to mnie nie obchodzi , jakos ci co mnie znaja od lvla 20+ mowia ze jestem taki sam. Nie siedzicie ze mna na ven nie wiecie jak sie zachowuje wiec co sie wypowiadacie. Fakt przechwalam sie tym ze info znam i jestem na bierzaco ale taki juz jestem bo nikt nie jest doskonaly . Powiem wam jedno jest grupka osob w tej tibi(iridi) dla korych gram i ktory pomoge by grali w pelni dla ktorych pomagam w war, i robili co i jak chca bez wiszacej nad nimi reki swe. Wiem ze przez forum ludzie biora mnie za troche innego niz jestem, bo zle interpretuja to co mowie badz wprowadza sie pewne metliki, ale ja nadal jestm taki sam mowilem ktos chce mnie zlapac list sir grodek venore kto kiedy co i jak. I powtarzam po raz kolejny po tej war jak wygramy bede tepic pa na calym serwie . Smiejecie sie ale ja cos robie, nie stoje z zalozonymi rekami i walcze. Fakt niestety niektore osoby ktore byly moimi dobrymi znajomymi przez war sie do mnie nie odzywaja, trudno niestety. Choc przyznam ze tez na niektorych sie zawiodlem. Ale zobaczycie po wygranej war i przyznacie mi racje

@Dan - jezyk moglbys hamowac bo moze ci to nie wyjsc na dobre wprzyszlosci (jesli to ty) ;p Uzyles slowa "niby" LMAO!! przeczytaj kasha wczesniejszy post w ktorym pisze kto jest do konca i wie co sie dzieje kthxbye.

I to co ja wam ciagle powtarzam ja WALCZE a wy nie robicie NIC.

P.S. ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Ostatnio edytowany przez berger - 12-10-2006 o 01:21.
berger jest offline  
stary 12-10-2006, 07:52   #60
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bez~ Pokaż post
my wiemy !

gdybym chial to bym wygral wojne ale chcem sie pobawic i zobaczyc jak dlugo ludzie wytrzymaja /Miniek
Pewnosc siebie siegajaca zenitu czasem zabija xD

@ Berger

Cytuj:
no moze sie troche przechwalam.. ale czasem lubie sie sam dowartosciowac i to jest moj sposob bycia nikt nie jest pozabawiony wad...
Troche? Muahaha Biedny Bergus nie ma kto Cie dowartosciowywac i musisz to robic samodzielnie i to na forum. xD Co do wad to masz ich chyba bardzo duzo... Ty sie normalnie z powolaniem minales! Na Twoim miejscu zatrudnil bym sie w jakiejs gazecie, ponoc ostatnio "Fantastyka" poszukiwala redaktorow

Ostatnio edytowany przez Barbin - 12-10-2006 o 07:58.
Barbin jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania