![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Hmm.. można powiedzieć,że byłem załamany ale kto sie cieszy po deadzie
![]() Funduszy jush niemam racja...Ale kumple mnie wspierają i pieniężnie i psychicznie więc damy rade.Po śmierci była chwila zwątpienia ale juz jest ok jestem gotowy do dalszej walki ![]() Wojna sie dopiero rozpoczyna ![]() MasterX-Kim jesteś?Skąd masz te info?Moge tlyko sie domyślać ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() MasterX - Dla mnie jestes zewylkym nabbem... Znasz okolicznosci jak zgineli obaj wiesz dokadnie co i jak to sie dzielo? ja bylem na 1 szej lini, poki co dalej walczymy bedziemy walczyc i nie odpuszczac. Bo poki co ty i wiekszosc tobie podobnych pisalo ze juz po war wiec prosze nie wypowiadaj sie jak cie tam nie bylo kthxbye.
Maxx- byles z xandarem na 1 oen battle nic wiece a teraz wogole nie jestescie aktywni. poki co ja , kash , anas kucharz , to osoby ktore sa najbardziej pochloniete ta walka ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Nie bylem nigdzie, Xandar byl. I juz nie mam zamiaru byc..Mialem problemy w domu wiec powiedzialem trzem osobom: "Macie moj numer fona, jak cos sie bedzie dzialo to sms czy cos". Ktos dzwonil? Pisal? Puscil pika? Sry, raz Loth opowiadal o czyms tam, ale to nie bylo w zwiazku z jakakolwiek akcja. A nie moge sie logowac co 10 minut, tudziez siedziec caly dzien, zeby oczekiwac akcji - szkoda sensu.
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
my wiemy ! gdybym chial to bym wygral wojne ale chcem sie pobawic i zobaczyc jak dlugo ludzie wytrzymaja ![]() /Miniek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Miiniek swojego deda tez zaplanowales?
![]() ![]()
#49 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Mogę też
![]() A ty na lekcji nie uważasz czy w sQl cię nie ma? Cytuj:
![]() Słuszna decyzja Who will be next ![]()
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() @master X - tak nie bylo to sukcesem zgrac sie po pewnych problemach jakie mielsismy... ubic rebbsa podczas gdy oni all byli stand-by... i po ataku ich arc+ triad na nas (5 osob wtedy online) padl tylko anas.... OMG!! masz racje zyj sobiew tym swiecie ktory sie dzieje TYLKO w twojej glowie.
@Anum- no to dla mnie jak ktos napisze ze jestes nabbem bo grasz na non-pvp tez sie podpisze ze dobrze napisane, zamiast walczyc o swoje wolales isc na nob-pvp ;] Spokojnie my juz ich rozdupczymy mam zaplanowane z kashem kolejne akcje i bedzie git ;] A co do jini nie rozumiem tej decyzji nawet jak chcial sie wyplaca mogl sie wstrzymac jeszcze 1-2 tyg a nie sponsorowac ich w takim momencie kiedy to oni tez potrzebuja kaski;/ Spokojnie ludzie... nowe fragi jzu niedlugo ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 11-10-2006 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#52 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Więc tak… jeśli wszyscy byli „stand-by” jak to napisałeś to wyjście żeby ubić któregokolwiek nie jest zbyt mądrym pomysłem. Lepiej było poczekać trochę i wtedy zaatakować może by się nie skończyło tak jak się skończyło. Jeśli jest jakiś film z tego to proszę żebyś mi go podesłał (chodziarz na prv (nikomu nie dam ![]() ![]() Odnośnie mojego n-pvp to nie musisz mi pisać, że jestem nabem. Wystarczy, że mi 70+ek spamuje, że jestem noobem bo nie rozumie co do niego pisze (hail Br _/). Prawda jest taka, że „gram” na n-pvp tylko dlatego, że nie podobało mi się wprowadzenie hot system i run na battle (tak wiem lame reason ale nie poszedłem tam sam ![]() Co do tego „rozdupczania”- zobaczę to uwierzę, bo póki co to dużo gadania z waszej strony widziałem a mało skutecznych akcji. Odnośnie kasy arc+triad… nie sadzę, żeby im się kasa szybko skończyła (dlaczego? Jak by nie patrzeć już trochę „war” mieli i nie jednego paymenta otrzymali). Gubiąc się powoli w tym co pisze i co miałem napisać kończę to już. Póki Xandar i Maxxonek nie będą free nadal będę w jakimś stopniu liczył na waszą wygraną ![]()
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez MasterX - 11-10-2006 o 16:41. |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() mauo grasz rejarered?
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Masterx - Jestes jednym z nobow ktory duzo mowi a nic nie robi i nie zrobil...
Poki co ja walcze, staram sie cos zrobic i jestem w tej war aktywny... Nie tylko strzelajac w SWE z SD ale koluje fundusze planuje i organizuje conieco. A wy nie byliscie w zadnej war nie bierzecie w niej udzialu a to co sie wydarzylo wiecie od osob 3cich badz tych ktorzy na akcjach byli ktore czasem sam organizuje i sam je omawiam z reszta wiec nie mowicie mi ze nie wiem co i jak. Nic nie zrobiliscie dla teo serwa poki co i nie zrobicie, ja podjolem walke wraz z ludzmi co siedza na ven-MM. Wiec albo wezcie sie do roboty i pokazcie COKOLWIEK, bo jestem pewien ze wypadli byscie o wiele gorzej. Wojujcie i pokazcie conieco, albo nie wymadrzajcie sie bo my wiemy co robic i to o wiele lepiej od was. |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Berger skoncz gadac głopoty!!!!!!!!! Niby jestes wszech wiedzacy a tak naprady gówno wiesz!! Nic nie zmienia tego ze niby jestes na pierwszym froniecie na wojnie!! Denerwuje mnie to ze AŻ tak bardzo sie przechwalasz jaki to ty nie jestes wszystko wiesz i wiesz kto jest nabem a kto nie!! Jestes dla mnie najbardziej "pojebanym" uzytkownikiem tego forum!! Ciagel sie zastanawiam czy ty to naprady ty!! Kiedys jeszcze kila miesiecy temu nie gadales takioch głópot byłes INNY!! Gadasz takie same bzdury jak i new owner Betra!! Wienc prosze cie skoncz pierdolic te swoje głopie gadki i najlepiej bendzie jak skonczysz z tymi swoimi przechwalankami na Forum bo to staje sie ZAŁOSNE !!
Btw. Malo sie wypowiadam na tym Forum ale juz NIE WYTRZYMALEM czytajac twoje głopie posty !!!! Jak masz cos do powiedzenia na ten temat ( sprostowanie ) to plz o msg na PRV !!!! /Danyth Ostatnio edytowany przez Danyth Knight - 11-10-2006 o 23:48. |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() heh /\
masterx: widze ze masz tysiace pomyslow jak rozwalic arc. Moze wziol bys choc 1 i rozwalil 1 czlonka arc to moze ktos bedzie sie toba kierowal uzadzajac bitwe. Bo jak narazie to dzialasz wyloncznie na forum a na tibi nic o tobie nie slychac. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() no moze sie troche przechwalam.. ale czasem lubie sie sam dowartosciowac i to jest moj sposob bycia nikt nie jest pozabawiony wad... Danytha znalem fakt ,ale z tego co mi wiadomo mial haka i dawny owner danytha przetsal(chyba)grac a teraz graja na nim Madus i ktos jeszcze nie pamietam, ale chyba szelong. wiec ja sam nie wiem czy z toba gadam... Wszytsko zaczelo sie od tego ze bronie MM. Ludzie wole brozni ich niz swe pozatym jeszcze raz powtarzam nie robie tego dla siebie i co o mnie myslicie to mnie nie obchodzi , jakos ci co mnie znaja od lvla 20+ mowia ze jestem taki sam. Nie siedzicie ze mna na ven nie wiecie jak sie zachowuje wiec co sie wypowiadacie. Fakt przechwalam sie tym ze info znam i jestem na bierzaco ale taki juz jestem bo nikt nie jest doskonaly
![]() ![]() ![]() @Dan - jezyk moglbys hamowac bo moze ci to nie wyjsc na dobre wprzyszlosci (jesli to ty) ;p Uzyles slowa "niby" LMAO!! przeczytaj kasha wczesniejszy post w ktorym pisze kto jest do konca i wie co sie dzieje kthxbye. I to co ja wam ciagle powtarzam ja WALCZE a wy nie robicie NIC. P.S. ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 12-10-2006 o 01:21. |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Berger Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 12-10-2006 o 07:58. |
||