![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ehh
![]() @Volan Rookstayer Co ty myslisz, ze zapamietuje nick kazdego kogo spotykam w mino hell? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj jeden kolo mówi takie coś:
Kto wie jak kupić spodnie?? Kto wie jak kupić spodnie?? Kto wie jak kupić spodnie?? Ja do niego: Ja wiem On: to jak?? Ja: musisz napisac "hi" "buy super kondom" to dostaniesz golden legsy Gostek idzie do Obiego i "hi" "super kandom" ![]() ![]() On: Ej, ale ja chce te co sa pod nim [ lezaly tam leather legsy... ] Ja: Aahaa, to musisz napisac "buy scythe" Koles tak zrobil ![]() ![]()
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedawno przy The Oracle znalazlem bag w ktorym bylo: carlin sword, copper shield, chain armor, studded legs, leather boots, legion helmet, silver amulet, 500 gp, 3 life fluidy i jakies pierdolki typu dzbanki, wooden shieldy i coaty.
Szkoda, ze nie bylo bronze amuletu ![]() Sorki, ze nie zamiescilem screena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Puławy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Klozet Pani
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 5
Skille: 15/13
|
![]() Dzisiaj siedziałam sobie na moim charze Blackinhi na rooku i kupiłam od jakiegoś noobka 2 chicken feathersy za 10 gp.... lol xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@down: No miły Polak z 2 lvlem ;] Ostatnio edytowany przez Raxev - 08-10-2006 o 13:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Puławy
Imię: Klozet Pani
Świat: Isara
Poziom: 5
Skille: 15/13
|
![]() O kurcze xD No to niezłego miałeś farta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() dla mnie najsmieszniejsze bylo jak zrookowalem kolesia na rooku
![]() Innym razem pewien rookslayer na 15 lvl jak go trapnalem kolo mino maga (dla jasnosci trapowalem bez wyjątkow, a ten byl moim rekordowym lvl zabitym) chwalil sie ze ma bp life fluidow, katane, cooper shielda i skille ponad 20. heh... walka (tzn jego walka z minosami ktore co chwila respily sie nowe, trwala ponad godzine czasu, czasami udawalo mi sie trapnac go tak, ze bily go 3 mino na raz. Zabawe mialem przednia ![]() Jak juz padl w koncu to wypadla mu chain armor i katana. Od razu zaczal do mnie bluzgac, zebym oddal bo padne na mainie. Powiedzialem zeby wrocil po swoje rzeczy to mu oddam. Padl drugi raz i wypadla mu cooper shield ![]() Wiecej sie nie odzywal. Dla jasnosci gralem Karina Karlova (obecnie retired). Pzdr. newbie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
|
![]() Ja raz spotykam gostka i pisze jestem bogiem rookardu
on mowi : Bogoslaw mnie zebym jak padne nic nie tracil! Ja mowie za za 2k On pisze dobra. Dal mi a ja mowie ale z ciebie down zawalony szmatlawiec dal sie nabrac. A on pisze "nie dalem sie nabrac bo dalem ci kase i jestme bogoslawiony": hahahahabhaahhahzhhzshahahahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Imię: Kasiorzyca
Gildia: Disturbed forces of Rook
Świat: Trimera
Poziom: 30
Skille: 21/27
|
![]() Jakieś dwa dni temu stałam sobie ze znajomym koło schodów w traderoom... Przyszedł jakiś 6 lvl i chciał kupić łóżko od Amber ^^
Myślałam, że się posikam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: Kaniek from Azura
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() ja miałem akcje że jak jestem z qmplami na mino hell, nalaliśmy do koryta trucizny, potem podbiegł jakiś br i to wypił hahaahh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Hallanox
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() hehe moja byla taka ze gosc powiedzial idziemy na wild wariory (3lvl) wszedl do jaskini rotow i dedl za..... rzeczy 500 gp 4 chicken feather 2 mino leathery i 3 wolf pawy chyba ta postac sluzyla jako dp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Ciekawe skad je mial. @Top Stoję sobie w mlynie, a taki kolo do mnie : siema. ja: yoo. on: ej, ty tu sprzedajesz? bo chcialem cos na kreske. ja: trzeba miec kase by cos kupic. on: to ja juz w to zjeban* gre nie gram!!! 1lvl ofc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Imię: Succo of Refugia
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: Hacked.
Poziom mag.: 55
|
![]() Ktoś wrzucił do Toma Studded legi ,a oto i dialog^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Imię: Succo of Refugia
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: Hacked.
Poziom mag.: 55
|
![]() Ktoś wrzućił do Toma Studded legi,a oto i dialog ^^
20:13 Tom: I'm Tom the Tanner. How can I help you Omo Nein? 20:13 Omo Nein [8]: buy studded legs 20:13 Omo Nein [8]: this studded legs 20:13 Omo Nein [8]: dawaj 20:13 Omo Nein [8]: ch*ju 20:13 Omo Nein [8]: te legsy 20:13 Omo Nein [8]: po grzyba ci one 20:13 Omo Nein [8]: a ja je opyle 20:14 Omo Nein [8]: i dam ci 30% 20:14 Omo Nein [8]: to jak wchodzisz w to 20:14 Omo Nein [8]: dobra 50 20:14 Omo Nein [8]: po polowie 20:14 Omo Nein [8]: ok 70 Uśmiałem się ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Zjadles nowe Choca Minis podwojnie czekoladowy smak? Podwojnie czekoladowy smak? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Hm,.. znam jedną sytuacje jaką utkwiła mi w pamieci, Stalem swoim Rookstayerem, i pisalem ze sellne chyba 3x studded legsy, spamowalem i spamowalem az podlecialem do 1 lepszego typa i napisalem
Jesli na defaulcie zagrasz mi techniawke dostaniesz studded legsy for free... Wiec gosciu trudzil sie i trudzil i pisal Umcyk Umcyk try try papam papam Umcyk Umcyk i tak dalej, powiedzial ze wlonczyl sobie Tiesto - Adagio For Strings i nasladowal to na klawiaturze, Usmialem sie wtedy ze ja pie**** Ale oczywiscie dalem mu te s legsy ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |