![]() |
#2441 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Hail Konieczny Sebastian!
Btw.. Buy all Heaven Blossoms! |
![]() |
|
![]() |
#2443 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() No ja mam 66% do 46 lev ale za to mam 10% do 47 mlev ^^
Jutro advek i bs quescik ;]] Byl dzisiaj maly wypad na necro, g-shield z dsa i mind stone, tak to nic... moj 1 raz to byl ![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Zbanowany
|
![]() Hehe, dzisaij sobie skoczylem na chwilke na dls... ubilem 8 dls z 10 dragow... i enerdy ring z dla
![]() 12:47 You advanced to magic level 47. |
![]() |
![]() |
#2445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Kasztan
e-ring z DLa to leci co chwile ![]() @Kacperka nie musze przypominać kto ujebal Akhennatora ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#2446 |
Zbanowany
|
![]() No moze tak, ale to moj 1 <lol>
|
![]() |
![]() |
#2447 |
Zbanowany
|
![]() Zunae tez padl przez Polaka
![]() A co do Akhenna to straszy matol i tyle.. :X A tak btw.. Co u ciebie Xul~ ? |
![]() |
![]() |
#2448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Kacp najlepiej by bylo jak bys byl w jakiejs normalnej gildi ktora jest szanowana.
Ja do takiej wstapilem i od tamtego czasu nikt nie krzyczy mi hunted ![]() ![]() Tak to nie wiem co ci mam na to poradzic ![]() ![]()
#2449 |
Zbanowany
|
![]() Kacp~ proponuje ci gildie w ktorej jestem z rekinem i xenasei. Czyli Belbados~
Liderem jest Receiverzenho, Duendelouco vice i paru innych h lvs. Mialem hunta u Glory, a chociaz nei znam Receivera pwoiedzialem mu o tym i juz nei mam ;P |
![]() |
![]() |
#2450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
![]() Wchodze już na tibia.com i wypadam z Crazy Hiccup, bo ta gildia nie ma przyszłości ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2451 |
Zbanowany
|
![]() Dear Tibia player!
Somebody has bought a Tibia Premium Account for 3 months (90 days) for you! Please log into your account on the Tibia website in order to accept the Premium Account. Kind regards, Your CipSoft Team ![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() No Kasztaniaczek w dobrym momencie sie skonczyl remont bo widze ze mnie zaczynasz doganiac (i tak dogonisz) ale nie odpuszcze tak latwo
![]()
#2453 |
Zbanowany
|
![]() 01-10-2006 Hell'Bielcaj Silvera PACC na 90 dni
eee eee eee... ? |
![]() |
![]() |
#2454 |
Zbanowany
|
![]() Szukam Sorcerera/Druida na levelu 48+ ktory bedzie chodzil ze mna na hydry. W rachube wchodzi tylko 2 DSY+EXORI VIS+WAND. Loot dzielimy, od nas zalezy jak.. Wymagany PACC. Pisac here..
|
![]() |
![]() |
#2455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() -.-
![]() @kilver Po pierwsze nie zabilem swoim noob charem z michalakiem zadnego twego kumpla br, bo my chodzilismy we dwoch, michalak wogole nie mial boltow ani nic, chodzil po prostu za mna bo chcial popatrzec i ja ubilem tylko 9 lvl druta, a ze tamci akurat byli i tez pekowali to nic nie znaczy -.-, michalak juz wczesnij poszedl a ja uciekalem i sie na nich natchnalem i nie obchodzi mnie to co ty gadasz, i tak znasz prawde ale sprzeciwiasz sie jej bo nie umiesz pogodzic sie z losem. Seferof killed by Amidarix(typowe zachowanie nooba, uzyl fe, sd na 26 lvl i to na dodatek z zaskoczenia), a wczesniej udawal kumpla, gadal itd. Gratz dla ciebie noobie Amidarix!! "Powodzenia w dalszym pekowaniu pl" A i jeszcze na koniec: Amidarix=Amidamaru the Druid=Darwiex |
![]() |
![]() |
#2456 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Hahaha jaki noob hahah nie moge <spadl z krzesla i sie nie moze podniesc> haha no nie urzekla mnie twoja histaroia....no coz... tobie di kilvera jeszcze duzo brakuje wiec od niego wara... po 2: <|Seferof killed by Amidarix(typowe zachowanie nooba, uzyl fe, sd na 26 lvl i to na dodatek z zaskoczenia), a wczesniej udawal kumpla, gadal itd. Gratz dla ciebie noobie Amidarix!! "Powodzenia w dalszym pekowaniu pl" A i jeszcze na koniec: Amidarix=Amidamaru the Druid=Darwiex|> Zachowanie nooba? Koles umie pkowac a nie jak ty biegac z 2 uhami ... (czyt. cannidas rox...)..co ty nazywasz noobowstweim to ze zabija z fe + sd? Noobem to mozesz ty byc i wara... idz grac w te pokemony... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 11-10-2006 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
#2457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
Świat: Silvera
|
![]() Ja odbiegam od tematów "hunted" ponieważ chcę wam powiedzieć że po wczorajszej ciężkiej pracy byłem tak bardzo zmęczony expieniem ale opłaciło sie!!
Albowiem wbiłem wczoraj około godz.20:00 mój upragniony 70lvl jestem taki happy i szukam ludzi na warlock questa jednak myśle że to pytanie jest tutaj nie na miejscu ![]() Ale jeśli ktoś chce to moze pomóc i po quescie mozemy skoczyc na demonki ![]() ![]() Pozdro for all!! |
![]() |
![]() |
#2458 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasztaniaczek nie wtracaj sie w nie swoje sprawy bo jestes jeszcze na to za mlody <lol2>, mowiles przed chwila na tibii ze sie nie klocisz a na forum twardo mnie wyzwales. Po prostu jeszcze nie rozumiesz pewnych rzeczy no ale coz twoj wiek jeszcze na to nie pozwala.
|
![]() |
![]() |
#2459 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kattinka, ja do kilvera nic nie mialem bo ostatnio sie z nim pogodzilem ale to on niestety pierwszy wysunal o mnie falszywe oskarzenia ;/, i jak zwykle znowu jestem wrabiany
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Zbanowany
|
![]() Jak ci sie cos nie podoba to wy... Malo kto bedzie za toba tesknil! MAJĄC COŚ DO KILVERA MASZ COŚ DO MNIE!! WIEC WARA OD NIEGO LUB DAWAJ NA DUELA!!
Ciagle sie czepiasz ze ktos pkuje z FE. I dobrze bo do tego jest FE!! |
![]() |