![]() |
#5701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Imię: Sauronos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Chosen One
Świat: Calmera
Poziom: 141
Poziom mag.: 74
|
![]() niepokonany nasz Phantom Chill kochany, gratz bro =]
WoA jak chcesz to mozemy zalozyc ten fanclub, ty bedziesz prezesem a ja bede przyjmowal buziaki od fanek xD hail No Mercy \m/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Nowa sól
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Tresor
Profesja: Sorcerer
Poziom: 52
Skille: 100\100
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() A tu 42 mlv
![]() Teraz przez jakiś czas new adv nie będzie bo muszę 8 pał poprawić ![]() Jak mamuska zobaczy te ocenki to do końca semestru bana dostane ![]() Ps. Phantom Gzzz i jeszcze raz gzz ![]() Yours ~Tresor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Manti
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Justice
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder druid-Mistrz Magii
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dragon ball
Poziom: 91+
Skille: xx/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5705 |
Guest
|
![]() Chwalicie drużyny swoich miast, ktoś napisał: nie wymienicie 5 graczy z klubu. Żenująca prawa, która jest bolesna... "np. kolo pisze: tylko Wicher Ptaszkowo, po chwili sie zastanawia w której lidze grają ^^) Ja jestem ze Szczecina i nie śmiem wywyższać Pogonii w tym temacie, bu tu sie wkleja zdjęcia. Skoro gracie w Tibie, to sie tym zajmijcie. I nie walcie serów o Piłce Nożnej.
Żeby nie było, SS z połowy wakacji... nudy w depo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wstretne Bogucice
Gildia: No Mercy
Poziom: 100
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() GZ! teraz ja blysne:
![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5708 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odnalazlem old hota i odrazu moc przybyla ^^
![]() ![]() Pozdro dla calej gildi No Mercy i reszty, sry niechce mi sie wymieniac ;P
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Leon Zawodowjec - 11-10-2006 o 03:09. Powód: Brak snu ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5710 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Knight
|
![]() Teraz cos o demnie,skromny stan postaci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Nowa sól
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Tresor
Profesja: Sorcerer
Poziom: 52
Skille: 100\100
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() http://www.tibii-stop.prv.pl/index.html
Czego oni nie wymyślą, a jakie suchary idą ![]() Ale choć avatara fajnego sobie wrąbałem ![]()
16:53 Asseib Othorigo [26]: ja gram w tibie 3 lata 16:53 Asseib Othorigo [26]: ja moge cie znalesc na rl 16:54 Asseib Othorigo [26]: jeszcze mam brata kulturyste 16:55 Master Tresor [40]: kurwa zal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5712 |
Użytkownik Forum
|
![]() nakrylem 2 kretynow na mc, ktorzy mysleli zesa elo
20:47 Xaleq [29]: qua le da mestra lomd? 20:47 Elite Kedzik [42]: xaleq nie pierdol 20:47 Elite Kedzik [42]: mam ss ze na mc jedziesz 20:47 Dycha Knight [33]: si lmet di coms 20:48 Xaleq [29]: ke ? 20:48 Dycha Knight [33]: co ? ![]() 20:48 Elite Kedzik [42]: utevo res "fire elemental 20:48 Elite Kedzik [42]: tak to sie robi w polsce 20:48 Elite Kedzik [42]: dance albo macie po trenie 20:51 Elite Kedzik [42]: skoro nie jedziesz na mc to czemu nie tanczysz? jak widac udawali brazoli ale im nie wyszlo ^^ ![]()
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() gz Vis i Czilboj ;p
Najpierw bylo... ![]() ...i potem: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5714 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tak... Xaleq i Dycha Knight nie jadą na mc-.- a po za tym gadałem dzisiaj z xaleqiem i on powiedział że nie będzie udowadniał komuś ze nie jedzie na mc... ewentualnie jak GM przyjdzie...;p
ja osobiście do ciebie nic nie mam ![]() ![]()
![]() |
#5715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Luis Darksmith
Gildia: LWC
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() ![]() ![]() Spoglądam na forum Calmera i nie jest tak jak było ![]() ![]() Nie mam czasu grać w Tibie ![]() ![]() myślę że wyleczyłem sie z tego nałogu ![]() ![]() @Wasek Znowu zaczynasz... Przestan!I tak oni wiedza... A co do kolezanki ... ®!BC!® @Woa ![]() @Luis Pawełku ![]() ![]() @Aarkwis No niewyszlo nam =\ SrY 3maj sie @Leon ![]() ![]() ![]() @Vis Ty też ladnie lecisz Gzgz @Lion ![]() ![]() Fotke wrzuce jak coś znajdę! !PzDr4AllFriend's®! PzDr I CyA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Luis Darksmith
Gildia: LWC
|
![]() Tony Chyba Mnie z kimś pomyliłeś, bo Ja nie Pawel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5718 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Wasus
Fajnie ze expisz, ale zrob te 80/80 niech sie niemaja o co Ciebie czepac ![]() @Dziki Nigdy Cie nielubilem, wiesz z jakiego powodu, zawsze rozmawialem z kims innym o.O, raz bylo czesc, raz wy*******aj. Ale dzieki za pozdrowionka ![]() A co do mlvla zastanawiam sie czy niezrobic 60 ![]()
![]() |
#5719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Nottingham
Imię: Kain the Almighty
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Leon moglo by Ci sie udac
![]() @Luis gratz levelka i exori =] @All ogolnie gratz bije lvlki mlvlki skille itp. pozdro Ostatnio edytowany przez Kaineq - 12-10-2006 o 12:46. Powód: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5720 |
Użytkownik Forum
|
![]() @WAsek: japa
@Krzychos morda! bo bylo widac ze mc jada, widac ze ty tez kretynem jestes PS. Pozdro dla tych spoko!
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 Ostatnio edytowany przez Kedziasty - 12-10-2006 o 14:34. |
![]() |
![]() |