Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-10-2006, 10:02   #1761
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monr Pokaż post
siema, nie gram na galanie, ale kiedys gralem, nie moglem nigdzie znalezc, powiedzcie co sie stalo z corlic'iem.
Delete za bany
And we know the reason why.
You try to put on those airs
And act real cool
But you got to realise
That you're acting like fools.
If there's music we can use it
Be free to dance.
We don't have that time
For psychological romance...
Dragon86 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-10-2006, 10:33   #1762
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

@Celmir

Double post is thx : < ech och zaczyna się, że już 3 chłopów z Relictus się położyło i co jara Cię to? No tak idź do mamy : < Najwięcej to Ty zrobiłeś i zaraz będzie, że wszystko dzięki Tobie.
Pozdro i poćwicz.

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 12-10-2006, 10:57   #1763
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Ehh maly Doggie.....Jaki Ty glupi jeszcze jestes
Wez juz dorosnij....I zmien wiek w profilu bo po Twoich wypowiedziach wnioskuje, ze masz okolo 15 lat

Ostatnio edytowany przez Celmir - 12-10-2006 o 10:59.
Celmir jest offline  
stary 12-10-2006, 11:00   #1764
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Przepraszam : < Z tego co wiem czytać uczyli już w 1 klasie jak nie w domu. No chyba, że u Ciebie ciężka sytuacja nie wiem, nie wiem nie w nikam.
GG no re.

Doggie

P.S. Ty to jesteś strasznie dorosły, podejmujesz pełne dojrzałe decyzje. ROTFL śmianie z Ciebie dziaciaku. ×D

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 12-10-2006, 11:08   #1765
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doggie Pokaż post
Przepraszam : < Z tego co wiem czytać uczyli już w 1 klasie jak nie w domu. No chyba, że u Ciebie ciężka sytuacja nie wiem, nie wiem nie w nikam.
GG no re.

Doggie

P.S. Ty to jesteś strasznie dorosły, podejmujesz pełne dojrzałe decyzje. ROTFL śmianie z Ciebie dziaciaku. ×D
Koncze wymiane zdan bo nam temat zamkna za zbedne gadanie.
Celmir jest offline  
stary 12-10-2006, 12:26   #1766
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jak by nie patrzeć zaczęło sie znowu pz camping po obu stronach tylko że HWL ma jakiś pomysł na gre i zdobywanie fragów. U nas Leder i Vice nie wykazują żadnej inicjatywy do planowania czego kolwiek. Tak samo memberzy gildii jak była wojna nie logowali sie wogóle, a jak nastał pokój to odrazu frekwencja prawie 100%. Teraz znowu wojna i nikogo nie ma. Jednym słowem 0 organizacji. Dlatego pewnie jeszcze nie raz zobaczymy, że ktoś z Relictus pisze, że oni mogą expic itd. a padają jak muchy po zorganizowanym mass logu przez HWL.

U nas coś takiego nie ma racji bytu i jeszcze dluuuuuugo nie będzie. Spowodowane jest to tym, że za dużo w gildii jest "obcych" czego następstwem są informacje dla HWL od jakiegoś/jakiś szpiegów w gildii. Dlatego też, wcale sie nei zdziwie jak HWL bedzie sobie nawet siedzieć w tym pz, a i tak jakieś fragi zdobywać z dobrze zaplanowanych akcji.

Mówiąc w skrócie - znowu będzie war w dupe.

Btw. Polecam strone http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Sądze że czas online 15 minut przez 4 dni to świetny wynik jak na leader gildii która jest w war. Przez 15 minut to nawet nie da sie wysrać na kiblu.

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 12-10-2006 o 12:34.
Lord Hybrid jest offline  
stary 12-10-2006, 12:37   #1767
Korzen_82
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Carlin

Świat: Harmonia
Poziom: 129
Skille: +94/+94
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
Jak by nie patrzeć zaczęło sie znowu pz camping po obu stronach tylko że HWL ma jakiś pomysł na gre i zdobywanie fragów. U nas Leder i Vice nie wykazują żadnej inicjatywy do planowania czego kolwiek. Tak samo memberzy gildii jak była wojna nie logowali sie wogóle, a jak nastał pokój to odrazu frekwencja prawie 100%. Teraz znowu wojna i nikogo nie ma. Jednym słowem 0 organizacji. Dlatego pewnie jeszcze nie raz zobaczymy, że ktoś z Relictus pisze, że oni mogą expic itd. a padają jak muchy po zorganizowanym mass logu przez HWL.

U nas coś takiego nie ma racji bytu i jeszcze dluuuuuugo nie będzie. Spowodowane jest to tym, że za dużo w gildii jest "obcych" czego następstwem są informacje dla HWL od jakiegoś/jakiś szpiegów w gildii. Dlatego też, wcale sie nei zdziwie jak HWL bedzie sobie nawet siedzieć w tym pz, a i tak jakieś fragi zdobywać z dobrze zaplanowanych akcji.

Sądze że czas online 15 minut przez 4 dni to świetny wynik jak na leader gildii która jest w war. Przez 15 minut to nawet nie da sie wysrać na kiblu.

Może konda powinien być leaderem. On ma 45minut online przez tydzień
Korzen_82 jest offline  
stary 12-10-2006, 12:41   #1768
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post

swietnie, wnioskuje ze wzorowal sie na tobie... jak byl pokoj treniles po 12h na dzien... a teraz gdzie sie podziales? aaa chronisz skille w dp

wlasnie takie nastawienie jak twoje powoduje ze nikogo nie ma, co jaksa leaderzy to ty masz zakaz myslenia?
stary 12-10-2006, 13:06   #1769
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
swietnie, wnioskuje ze wzorowal sie na tobie... jak byl pokoj treniles po 12h na dzien... a teraz gdzie sie podziales? aaa chronisz skille w dp

wlasnie takie nastawienie jak twoje powoduje ze nikogo nie ma, co jaksa leaderzy to ty masz zakaz myslenia?

Nadal siedze, robie UHY i explo na zmiane i patrze kto jest online. Jakos mi sie wydaje, że ja chyba wiem lepiej kto sie loguje w ciągu dnia, kto chce cos zrobić a kto ma gdzieś i czeka aż sie samo poprawi
Lord Hybrid jest offline  
stary 12-10-2006, 14:38   #1770
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
Jaki z Ciebie jest idio*a.... Wojna trwa caly czas i juz sie waszych 2 czy 3 poskladalo Musze przyznac ze calkiem dobrze wam idzie zabijanie naszych
Macie fragi na Deviladon'ie ale on odejdzie od nas bo ma za maly lv i jest latwym fragiem

Co do Rostka to padl za to ze siedzial u was w vencie \ponoc/.

Btw.Sir Babolek nie jest fragiem wojennym.
To czemu nie ma Open battle ?
Adelao jest offline  
stary 12-10-2006, 15:10   #1771
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Hybrid siedzac na noobach bardzo nam pomagasz
A co do krupnika, uwazasz iz powinien rzucic szkole zeby wygrac ta wojne?
Qreew jest offline  
stary 12-10-2006, 15:14   #1772
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew Pokaż post
Hybrid siedzac na noobach bardzo nam pomagasz
A co do krupnika, uwazasz iz powinien rzucic szkole zeby wygrac ta wojne?

Ja też mam studia, więc nie mam zamiaru sie tłumaczyć i go rozumiem Tylko z tego co wiem to krupnik nie ma kompa tam gdzie jest, więc po co nam "przywódca" który jest offline cały czas. Leader powinien wykazywać inicjatywe, planować jakieś akcje i pokazać, że sie interesuje gildią.

Co do siedzenia na noob charach to z Wami nie ma nic lepszego do roboty. Tak przynajmniej porobie sobie explo i UHy - może kiedyś sie przydadzą jak wkońcu coś zaplanujecie. A chętnie się zaloguje jak bedzie po co, bo narazie zgrania jest zerowe, a nasze forum to jedno wielkie gówno. Nie ma tam ani JEDNEGO tematu zwiazanego z planowaniem jakieś akcji. Są same pierdoły typu RULES, których i tak nikt nie przestrzega. Czy taka gildia zasługuje na wygraną ??..... Chyba w bierki

Z drugiej strony jaki jest sens pisania i planowania na forum jakiś akcji skoro mamy na bank jakiegos szpiega, który i tak doniesie wszystko do HWL. Najlepiej siedzieć jak Wy i patrzeć jeden na drugiego. i mysleć - "A może jak raz się sam problem roziwąze". gz

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 12-10-2006 o 15:25.
Lord Hybrid jest offline  
stary 12-10-2006, 15:39   #1773
Krod
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 10 2006

Domyślny

Od dluzszego czasu nie gralem w tibie ale kiedy teraz zrobilem formata kompa i sie zalogowalem to ekran gry byl bardzo maly a deufalt jest prawie na caly monitor!! Najgorsze jest to ze nie moge powiekszyc obrazu poprzez rozszerzenie!!! Czy ktos wie i moze mi powiedziec jak powiekszyc ekran gry????
Krod jest offline  
stary 12-10-2006, 15:56   #1774
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krod Pokaż post
Od dluzszego czasu nie gralem w tibie ale kiedy teraz zrobilem formata kompa i sie zalogowalem to ekran gry byl bardzo maly a deufalt jest prawie na caly monitor!! Najgorsze jest to ze nie moge powiekszyc obrazu poprzez rozszerzenie!!! Czy ktos wie i moze mi powiedziec jak powiekszyc ekran gry????

bardzo prosto. Wejdź:

OPTIONS>>>>GRAPHICS>>>ADVANCED

i odznacz opcje

don't Stretch/Shrink Game Window

Powinno działać już
Lord Hybrid jest offline  
stary 12-10-2006, 16:07   #1775
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

Dawno mnie tu nie bylo ;p

Wracam do gry tylko innym charem chyba ;D niepotrzebnie zrookowalem tego 58 rp xD

co sie stalo ze skopo i jego gildia ?

Tarnos jest offline  
stary 12-10-2006, 17:00   #1776
Maniek Master
Guest

Domyślny

Life is Life ;p
Mam pytanko do Reluctis? Co ma cie do Princess Agusi ???

stary 12-10-2006, 17:14   #1777
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Jesli lider nie ma czasu na gre i na swoja gildie (w tym przypadku Krupnik) to nie sadzicie ze Relictus powinno zmienic lidera takiego ktory ma zawsze czas na gildie i na gre? Ktory umie zaplanowac jakas akcje , ktory ma zdolnosci przywodcze ?Moim zdaniem Relictus powinno zmienic lidera..skoro nie ma czasu na gre .
Moim zdaniem Hybrid ma racje , pokazcie ze sie nie boicie ich , nie dajcie sie zagonic znowu do pz'ta.....

@Pucol
dobrze sie czujesz?

Signed,
Anonim

Ostatnio edytowany przez dressu - 12-10-2006 o 17:18.
dressu jest offline  
stary 12-10-2006, 19:08   #1778
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

ojejku Pucol co Ci sie stało moze poczebujesz pomocy?

Prawda w Oczy Kole...

Pozdroo
stary 12-10-2006, 19:39   #1779
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post
Jesli lider nie ma czasu na gre i na swoja gildie (w tym przypadku Krupnik) to nie sadzicie ze Relictus powinno zmienic lidera takiego ktory ma zawsze czas na gildie i na gre? Ktory umie zaplanowac jakas akcje , ktory ma zdolnosci przywodcze ?Moim zdaniem Relictus powinno zmienic lidera..skoro nie ma czasu na gre .
Moim zdaniem Hybrid ma racje , pokazcie ze sie nie boicie ich , nie dajcie sie zagonic znowu do pz'ta.....

@Pucol
dobrze sie czujesz?

Signed,
Anonim

Hybrid , a kogo bys typowal na nowego leadera ? bo ja w ostatnim tygodniu (teras moze nie bo nie ma mnie na chacie) siedzialem online 7 h + , 85 % z tego na main charze.. i jakos nigdy niewidzialem nikogo w gildi kto bylby "dosyć" dlugo online , każdy narzeka ze nikt sie nie loguje (np. Kardear) a sam jest online mniej niz moj noob char...
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 12-10-2006, 19:43   #1780
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Hybrid , a kogo bys typowal na nowego leadera ? bo ja w ostatnim tygodniu (teras moze nie bo nie ma mnie na chacie) siedzialem online 7 h + , 85 % z tego na main charze.. i jakos nigdy niewidzialem nikogo w gildi kto bylby "dosyć" dlugo online , każdy narzeka ze nikt sie nie loguje (np. Kardear) a sam jest online mniej niz moj noob char...
Tu znow czuje sie niedostrzegany
Ja jestem online ponad 10h dziennie.. ale co sam zrobie??
Nic jak nie ma ludzi online albo na nobach a na ventrillo widze 4-6 osob od nas..(choc zdaza sie i nawet 10+ tylko w momencie jak nie ma naszych sorcow online)
Kurier jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania