![]() |
#1761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Delete za bany
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
![]() |
|
![]() |
#1762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Celmir
Double post is thx : < ech och zaczyna się, że już 3 chłopów z Relictus się położyło i co jara Cię to? No tak idź do mamy : < Najwięcej to Ty zrobiłeś i zaraz będzie, że wszystko dzięki Tobie. Pozdro i poćwicz. Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
![]() |
#1763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Ehh maly Doggie.....Jaki Ty glupi jeszcze jestes
![]() Wez juz dorosnij....I zmien wiek w profilu bo po Twoich wypowiedziach wnioskuje, ze masz okolo 15 lat ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 12-10-2006 o 10:59. |
![]() |
![]() |
#1764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Przepraszam : < Z tego co wiem czytać uczyli już w 1 klasie jak nie w domu. No chyba, że u Ciebie ciężka sytuacja nie wiem, nie wiem nie w nikam.
GG no re. Doggie P.S. Ty to jesteś strasznie dorosły, podejmujesz pełne dojrzałe decyzje. ROTFL śmianie z Ciebie dziaciaku. ×D
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
![]() |
#1765 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak by nie patrzeć zaczęło sie znowu pz camping po obu stronach tylko że HWL ma jakiś pomysł na gre i zdobywanie fragów. U nas Leder i Vice nie wykazują żadnej inicjatywy do planowania czego kolwiek. Tak samo memberzy gildii jak była wojna nie logowali sie wogóle, a jak nastał pokój to odrazu frekwencja prawie 100%. Teraz znowu wojna i nikogo nie ma. Jednym słowem 0 organizacji. Dlatego pewnie jeszcze nie raz zobaczymy, że ktoś z Relictus pisze, że oni mogą expic itd. a padają jak muchy po zorganizowanym mass logu przez HWL.
U nas coś takiego nie ma racji bytu i jeszcze dluuuuuugo nie będzie. Spowodowane jest to tym, że za dużo w gildii jest "obcych" czego następstwem są informacje dla HWL od jakiegoś/jakiś szpiegów w gildii. Dlatego też, wcale sie nei zdziwie jak HWL bedzie sobie nawet siedzieć w tym pz, a i tak jakieś fragi zdobywać z dobrze zaplanowanych akcji. Mówiąc w skrócie - znowu będzie war w dupe. Btw. Polecam strone http://www.pskonejott.com/otc_display.php Sądze że czas online 15 minut przez 4 dni to świetny wynik jak na leader gildii która jest w war. Przez 15 minut to nawet nie da sie wysrać na kiblu. Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 12-10-2006 o 12:34. |
![]() |
![]() |
#1767 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Carlin
Świat: Harmonia
Poziom: 129
Skille: +94/+94
|
![]() Cytuj:
Może konda powinien być leaderem. On ma 45minut online przez tydzień ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1768 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() wlasnie takie nastawienie jak twoje powoduje ze nikogo nie ma, co jaksa leaderzy to ty masz zakaz myslenia?
![]() |
#1769 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nadal siedze, robie UHY i explo na zmiane i patrze kto jest online. Jakos mi sie wydaje, że ja chyba wiem lepiej kto sie loguje w ciągu dnia, kto chce cos zrobić a kto ma gdzieś i czeka aż sie samo poprawi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1770 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Hybrid siedzac na noobach bardzo nam pomagasz
![]() A co do krupnika, uwazasz iz powinien rzucic szkole zeby wygrac ta wojne? |
![]() |
![]() |
#1772 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja też mam studia, więc nie mam zamiaru sie tłumaczyć i go rozumiem ![]() Co do siedzenia na noob charach to z Wami nie ma nic lepszego do roboty. Tak przynajmniej porobie sobie explo i UHy - może kiedyś sie przydadzą jak wkońcu coś zaplanujecie. A chętnie się zaloguje jak bedzie po co, bo narazie zgrania jest zerowe, a nasze forum to jedno wielkie gówno. Nie ma tam ani JEDNEGO tematu zwiazanego z planowaniem jakieś akcji. Są same pierdoły typu RULES, których i tak nikt nie przestrzega. Czy taka gildia zasługuje na wygraną ??..... Chyba w bierki Z drugiej strony jaki jest sens pisania i planowania na forum jakiś akcji skoro mamy na bank jakiegos szpiega, który i tak doniesie wszystko do HWL. Najlepiej siedzieć jak Wy i patrzeć jeden na drugiego. i mysleć - "A może jak raz się sam problem roziwąze". gz Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 12-10-2006 o 15:25. |
|
![]() |
![]() |
#1773 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Od dluzszego czasu nie gralem w tibie ale kiedy teraz zrobilem formata kompa i sie zalogowalem to ekran gry byl bardzo maly a deufalt jest prawie na caly monitor!! Najgorsze jest to ze nie moge powiekszyc obrazu poprzez rozszerzenie!!! Czy ktos wie i moze mi powiedziec jak powiekszyc ekran gry????
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bardzo prosto. Wejdź: OPTIONS>>>>GRAPHICS>>>ADVANCED i odznacz opcje don't Stretch/Shrink Game Window Powinno działać już ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Dawno mnie tu nie bylo ;p
Wracam do gry tylko innym charem chyba ;D niepotrzebnie zrookowalem tego 58 rp xD co sie stalo ze skopo i jego gildia ? ![]()
#1776 |
Guest
|
![]() Life is Life ;p
Mam pytanko do Reluctis? Co ma cie do Princess Agusi ??? |
![]() |
#1777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Jesli lider nie ma czasu na gre i na swoja gildie (w tym przypadku Krupnik) to nie sadzicie ze Relictus powinno zmienic lidera takiego ktory ma zawsze czas na gildie i na gre? Ktory umie zaplanowac jakas akcje , ktory ma zdolnosci przywodcze ?Moim zdaniem Relictus powinno zmienic lidera..skoro nie ma czasu na gre .
Moim zdaniem Hybrid ma racje , pokazcie ze sie nie boicie ich , nie dajcie sie zagonic znowu do pz'ta..... @Pucol dobrze sie czujesz? Signed, Anonim Ostatnio edytowany przez dressu - 12-10-2006 o 17:18. |
![]() |
![]() |
#1778 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojejku Pucol co Ci sie stało moze poczebujesz pomocy?
Prawda w Oczy Kole... ![]() Pozdroo
#1779 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Hybrid , a kogo bys typowal na nowego leadera ? bo ja w ostatnim tygodniu (teras moze nie bo nie ma mnie na chacie) siedzialem online 7 h + , 85 % z tego na main charze.. i jakos nigdy niewidzialem nikogo w gildi kto bylby "dosyć" dlugo online , każdy narzeka ze nikt sie nie loguje (np. Kardear) a sam jest online mniej niz moj noob char...
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#1780 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() Cytuj:
![]() Ja jestem online ponad 10h dziennie.. ale co sam zrobie?? Nic jak nie ma ludzi online albo na nobach a na ventrillo widze 4-6 osob od nas..(choc zdaza sie i nawet 10+ tylko w momencie jak nie ma naszych sorcow online) ![]() |
|
![]() |