|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3201 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2006
|
![]() Cytuj:
Co bic na Rook: Polecam zobaczyc poradnik by Bestmajen Poradnik Na main: Paladyn; 8-10 Trole, Pajaki, Szczury, Krasnale, Orki, Rotwormy 10-15 Trole, Orki wszystkie poza zerk i lider, Rotwormy, Krasnale Zwykle 15-25 (zrobic skille distance do ponad 60) Roty, Krasnale, Orki Wariory, Cyklopy, Ghule, Mino Guard, Wild Warior 25 + Smoki, GS 50 + nudzimy sie, ale do tego czasu powinniscie wiedziec wiecej odemnie na co polowac Rycerz; 8-10 Trole, Orki, z jako takim sprzetem minosy, orc warior, rotworm 10-25 (na koniec skille dobrze zeby byly przynajmniej 60/60) Trole, Ork, Ork warior, Ork spearman, Mino, Rotwormy, Wild Warior - w tym momecie duzo zalerzy jakie mamy skille, bo jesli odrazu na 10 lvl wyciagniemy do 60/60 to ze wszystkim sobie damy rade, jesli bedziemy najpierw expic to z niektorymi mozemy sobie dac dopiero rade ~20 lvl ok 18 lv mozemy z dobrym sprzetem zaczac bic slimy, mino archer, dwarf soldier, minotaur guard 25 + Solo tutaj bijemy Cyklopy, Ghule, Mino Guard, Czasem jakiegos zerka Rycerz-Bloker; 25+ Smok lvl 40 shield 70+ BK, DL 60 +Warlock 70 + Demon NO nie wiem wydaje mi sie ze bk mozna lac od 50 lvlu chyba ze znasz inny resp Bk niz w venore !!! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3202 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam druida 11lvl magic level 10 eq: plate armor, brass legs, leather boots, dark helmet dwarven shield snakebite rod.
GDZIE EXPIĆ?!?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lublin
Imię: Lord Luka Warss
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 22
Skille: 50/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Najlepiej wybrać sobie na początek miasto Carlin knightem, bo jest blisko port, z którego można udać się na wyspę Folda. Nie zapuszczać się tak bardzo w głąb, znaleźć ''przejście'' do małej wysepki pełnej śnieżnych niedźwiedzi i na ich skillować (ja tak pociągnołem do skili 45/45 co trwało dysyć szybko). Wcześniej można też skillować na paru frost trollach, bo pierwsze skille lecą bardzo szybko w górę. Gdy nie zadawalamy się niedźwiedziami idziemy na dwarfy tylko trzeba uważać na PK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Radom
Imię: Pawel_Radoom
Świat: chimera
Poziom: 18
|
![]() gdzie skillowac na lv18 z mieczem na 43 (latam z two handed)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: T-k-a
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Witam. Dreczy mnie mysl gdzie mam expic. Moja postacia jest knight lvl 32 skile 71/70, magic lvl 4
eq: c armor, k legi, botki zwykle, bs,vamp shield/gs, warrior helmet i platinum amulet. Mysle raczej o stworkach, na ktorych nie tracilbym za duzo uhow ale i z dobrym zyskiem. btw. na jakim lvlu/skillach moglbym isc na huntery (jestem bez pacc). Licze na szybka odpowiedz. @Edit prosze o nie odpowiadanie w stylu "dwarfy" , "dragi" tylko napisac gdzie, na czym i dlaczego ![]() Pozdrawiam. Makosso ![]()
Ostatnio edytowany przez Makosso - 13-10-2006 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kwas Foliowy
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Poziom mag.: 15
|
![]() Knight 13 lvl
p-set serpent sword (możliwość lootbagowania do k-seta i bsa) skille 70/70 ![]() Gdzie szybko expic :d? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3211 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
dwarfy potem dc
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Prof : Knight
Lvl : 23 M lvl : 3 (;/) Skille : 61/60 Eq : K arm, Bs, Crus Helm, Guardian shield, p legs, croco boots gdzie expić? (byle nie dwarfy ![]()
![]() |
#3213 |
Użytkownik Forum
Imię: Lord Luka Warss
Świat: Saphira
Poziom: 22
Skille: 50/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Może zbierz paczke i idź na Dragony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snajpica
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Gdzie mam expic wmiare szybko
majac Pala na 24 lvlu i skillach 60/44 Eq: Warrior helmet, Knight Armor, Plate Legs, Bow-Xbow Leather Boots ew. moge zalozyc bohy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() @up
Napewno ci sie to znudziło, ale mówię CYCE. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Kear Kewendon
Profesja: Druid
Gildia: Magic Power
Świat: Celesta
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Gdzie expic druidem 29lvl,33mlvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3218 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() up@
cyce są ma mt. sterum i na pohu(uwaga na mino archy) down@ 1.katedra jedziesz całe 0,-1 oraz dziury z ghoulami(uwaga na ds z 1-2 uhami możesz spoko zabić ale waste) tarantule(najlepiej powoli podlurowywąc po 1-2 bo jak się wepchasz w cały resp to bez Uhów nie przeżyjesz) oraz dziure ze slimami( tez nie pchac ise na 3-4 slimy bo się poklonuja i bedzisz musiał szukac 4 matek wśrod 15 slimów co też wiąże się ze stratą Uh) ogólnie to jak nigdzie nie będziesz się pchał na chama to uhy wogule nie idą wychodzi 15k/h nawet. Polecam bs+tarcza z gsem idą czasem Uhy. 2. Koplanie koło kazo -3 i -4 broń niewiem ale raczej bs+ tarcza też na -4 trzeba uważac na spojedyncze spawny guardów a tak to można spokojnie expić i niezłego lootbaga wyciągnąć. Tu mogą juz czasem iść Uhy szczególnie jak się wpakujemy w spory spawn soldów i guarda. Myśle że warto wziąść kilka gfb 3.Mt. Sterumn lecisz od jednego wejścia do drugiego i podziemia exp też nienjagorszy uhy praktycznie nie schodzą wogule. 4. Cyce na PoHu tam radze uważac na spore spawny cycków radze też wziąć kilka hmm ponieważ są też tam mino archy za którymi pościg mógłby mieć koniec w grupie cyclopów co by było dość niebezpieczne. Trzeba też uważać na zlurowane gsy i dragi. To są najpopularniejsze expowiska na knighta z lv 20-40(czasem i wyższy) i skillami 65-75, a ty mówisz że nie wiesz gdzie expić!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez adrianeczeqq - 14-10-2006 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Imię: Pulkownik Caster
Świat: Obsidia
Poziom: 37
|
![]() Witam !
Jestem Knightem. Lvl 33, Skille 68/67. Broń albo GS albo BS. Mam takie pytanko gdzie najlepiej expić, aby szybko wbić level. Miłe by były opcje z bezpiecznym expem (małe prawdopodobieństwo, że coś zagrozi mojemu życiu) oraz takie ryzykowne ale bardzo opłacalne w expie miejsca. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Niemodlin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Malvera
![]() |
![]() Mam 31 Master Sorcera na PACCu. Moje eq to :