|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Belchatow
Stan: Niegrający
Świat: Berylia
|
![]() No fake jaki jest taki jest ... niestety, podkreslam jedynie to ze glowna inspiracja screenow ze tak wygladalo to bylo to ze mam malo czasu zeby zrobic je dokladnie, po za tym wlasnie nie czytalem poradnikow jak robic i w tym jest moj blad, glownie to zamiescilem na fabule mojego opowiadania chcialem zobaczyc czy to cos zacheci chociaz, a jezeli znajde troche czasu sprobuje zrobic druga czesc i poprawic bledy ktore mi wytykacie...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() a mnie się podoba i mozecie mi naskoczyc...
PISZ KOLEJNE ODCINKI !!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Napisz takie coś jeszcze raz to naskoczę na wycieraczkę Poczty Forumowej, żeby zaraportować cię jako spamera. Poza tym fake się robi a nie pisze. @topic Cóż... Ci przede mną chyba powiedzieli wszystko. Zresztą ja chyba też się wypowiedziałem...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Osobiście nie lubie faków ze screenami z tibii. A ten szczególnie mi sie nie spodobał :/
Minusy: -JPG omg. aż oczy bolą :/ -screeny z tibii. Jeśli chciałeś zrobić noc mogłeś zobić ją w jakimś programie -stara trawa blee -troche brzydko sklejone (a może to tylko złudzenie przez JPG) ale w jednym obrazku ciało fd wklejone fatalnie -za dużo dialogów Plusy: -Dobry tytuł (nie kolejne przygody edzia pedzia) ![]() -Fabuła nie najgorsza choć mogło być lepiej. Zobaczymy jak rozwiniesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
![]() a z tym naskoczeniem to tak się ciebie boję że... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |