Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-10-2006, 22:29   #781
Maksim
Zbanowany

Data dołączenia: 04 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dregar Pokaż post
Skora jestes taki super elo to powiedz czemu zabijasz osoby ktore zabijaja ci noob chary i psuja zabawe w pk z kolegami ? widzialem cala akcje i mi to wygladalem na zwykle PA, a nie na prube interwencji na serwie
Podaj przykład takich osób ,które padły z mojej ręki z tego powodu.
Maksim jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-10-2006, 22:32   #782
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksim Pokaż post
Podaj przykład takich osób ,które padły z mojej ręki z tego powodu.
Coronel Xstyle ;] ... bylem wtedy u neigo i widzialem cala sytulacje a byles wtedy w ruzowym outficie na postaci o nicku Chespios

EDIT to nie ja ^^ ja nawet na nebuli nie mam chara z wyjakiem postaci na 1 lvl ktora gadam ... bylem wtedy u kolegi i nie mow ze tak nie bylo bo bylo

EDIT2 a pozatym z czego tu sie smiac skoro ty miales go na 1 sd do 6 hp ...

Ostatnio edytowany przez Dregar - 13-10-2006 o 23:15.
Dregar jest offline  
stary 13-10-2006, 22:33   #783
Maksim
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Coronel Xstyle ;] ... bylem wtedy u neigo i widzialem cala sytulacje a byles wtedy w ruzowym outficie na postaci o nicku Chespios

HaHaHa dobry jesteś ziom

No nie moge nadal się śmieję
Maksim jest offline  
stary 14-10-2006, 03:02   #784
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
HaHaHa dobry jesteś ziom

No nie moge nadal się śmieję
zachowaj humorek bo ci sie przyda kiedy zostanie ci juz tylko ogladanie brazowej skrzyneczki w dp ((((((
Bjoern Shu jest offline  
stary 14-10-2006, 09:26   #785
Muzzores
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Domyślny

hail scytche !!

wygracie ta wojne =D zycze powodzenia

Muzzores xD
Muzzores jest offline  
stary 14-10-2006, 12:23   #786
Maksim
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:

EDIT to nie ja ^^ ja nawet na nebuli nie mam chara z wyjakiem postaci na 1 lvl ktora gadam ... bylem wtedy u kolegi i nie mow ze tak nie bylo bo bylo

EDIT2 a pozatym z czego tu sie smiac skoro ty miales go na 1 sd do 6 hp ...

Jesteś aż takim tępakiem że nie rozumiesz ŻE Chespios to nie mój char?

żal.pl.com.uk.de.net
Maksim jest offline  
stary 14-10-2006, 13:52   #787
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Jesteś aż takim tępakiem że nie rozumiesz ŻE Chespios to nie mój char?

żal.pl.com.uk.de.net
To powiedz mi czemu akurat ty zjawiles sie wraz a jakims 50 lvl + 5 min potym jak padl Chespios wraz z 1 kolega z teamu ? zbieg okolicznosci ? no chyba raczej nie ...

Ostatnio edytowany przez Dregar - 14-10-2006 o 13:53.
Dregar jest offline  
stary 14-10-2006, 14:18   #788
Maksim
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
To powiedz mi czemu akurat ty zjawiles sie wraz a jakims 50 lvl + 5 min potym jak padl Chespios wraz z 1 kolega z teamu ? zbieg okolicznosci ? no chyba raczej nie ...

Ponieważ idioto przyszedłem zabić grupę pkerów w której był Chespios
Maksim jest offline  
stary 14-10-2006, 16:16   #789
starysiad
Użytkownik Forum

starysiad's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

wizz lowe w ordo? myslalem ze to jakis zart. razem walczyliscie zeby go wywalic z serwa a teraz masa pisze "dlaczego nie mielibysmy go przyjac z otwartymi rekami"? nie rozumiem tego

i z calym szacunkiem widze ze zupelnie rozawlacie serwa (obie strony) lejac kazdego kto popadnie, czy to provider czy to tylko kolega ktorejs ze stron.
starysiad jest offline  
stary 14-10-2006, 19:14   #790
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

ludzie sie zmienija ; )
Bjoern Shu jest offline  
stary 14-10-2006, 21:06   #791
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez starysiad Pokaż post
wizz lowe w ordo? myslalem ze to jakis zart. razem walczyliscie zeby go wywalic z serwa a teraz masa pisze "dlaczego nie mielibysmy go przyjac z otwartymi rekami"? nie rozumiem tego

i z calym szacunkiem widze ze zupelnie rozawlacie serwa (obie strony) lejac kazdego kto popadnie, czy to provider czy to tylko kolega ktorejs ze stron.
Moze po prostu teraz maja wpsolnych przeciwnikow?
Webi jest offline  
stary 14-10-2006, 21:40   #792
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Bartosz nie wytrzymal cisnienia. Mozg dal mu sygnal do posladkow ze trzeba wstac i ruszyc na wojne. Zabijac i mordowac tych, dzieki ktorym gra na tym serwie. Dzis Juroqu pyta naiwnie na forum tibia.com czy ktoras z guildi ma cos przeciwko jego. Wiekszej bzdury nie widzialem, wszyscy wiemy jak swe go kochali - a moze to tylko strach.... Przyjdzie czas i moze dojdzie do tego, ze Juroqu przestanie sie bac i jego mozg wysle mu meila do pupy zeby tez wrescie wzial sprawy w swoje rece. Mozna byc wiecznie NEUTRAL. Mozna wycierac twarz, dawac sie opluwac, ale czy to na tym polega bycie facetem? Lepiej pozno niz wcale, radze zakasac rekawy. Nikt bowiem nie da wam wolnosci dopoki sami sobie jej nie wywalczycie, a naiwne pytania typu "Im hunted?" zostawcie tym ktorzy was gnoili przez 18miesiecy. Poprostu zrealizujcie to: wielmozny MASA oszukał nas wszystkich. Nie nie dla tego ze jest rudy, tylko dlatego ze chce wladzy. Typowy przyklad przerostu ambicji nad umiejetnosciami.
Elmer jest offline  
stary 14-10-2006, 22:38   #793
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer Pokaż post
Bartosz nie wytrzymal cisnienia. Mozg dal mu sygnal do posladkow ze trzeba wstac i ruszyc na wojne. Zabijac i mordowac tych, dzieki ktorym gra na tym serwie. Dzis Juroqu pyta naiwnie na forum tibia.com czy ktoras z guildi ma cos przeciwko jego. Wiekszej bzdury nie widzialem, wszyscy wiemy jak swe go kochali - a moze to tylko strach.... Przyjdzie czas i moze dojdzie do tego, ze Juroqu przestanie sie bac i jego mozg wysle mu meila do pupy zeby tez wrescie wzial sprawy w swoje rece. Mozna byc wiecznie NEUTRAL. Mozna wycierac twarz, dawac sie opluwac, ale czy to na tym polega bycie facetem? Lepiej pozno niz wcale, radze zakasac rekawy. Nikt bowiem nie da wam wolnosci dopoki sami sobie jej nie wywalczycie, a naiwne pytania typu "Im hunted?" zostawcie tym ktorzy was gnoili przez 18miesiecy. Poprostu zrealizujcie to: wielmozny MASA oszukał nas wszystkich. Nie nie dla tego ze jest rudy, tylko dlatego ze chce wladzy. Typowy przyklad przerostu ambicji nad umiejetnosciami.
Jestes zalosny, czyz to nei masa zakonczyl poprzednia wojne bez paymentów i pokojem?
a wy poprostu zabiliscie Wicke i Lipka za nic i gadacie tu o walce? o swoj pokoj?
czlowieku sami to zaczeliscie a byl przeciez spokoj!
Bjoern Shu jest offline  
stary 14-10-2006, 23:33   #794
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Oczko

Naprawde Jacku nie rozumiem twoich narzekań, zrobiliscie wojne przed nia obiecuja ze nie bedzie zadnej, Taki Vura soth lub SIlver kiedys mowili " pomozemy tym ktorzy beda strona atakowana?" slowa rzucane na wiatr. Lepiej byc chyba z ex phyrexianami niz z takimi przyjaciolmi czy tez kolegami.
A co do Ciebie Jacku czyzby twoje uszy daly Ci jakas doskonala percepcje i stwierdziles ze Masakratus chce wladzy? Z tego co wiem to wy chcecie zmienic ekipe rzadzaca? "Masakratus musi odejsc"
Mam jeszcze jedno pytanie do Hespiosa, czemu cala furora Cie nienawidzi? Czyzbys mial tam za duzo wladzy i woda sodowa uderzyla do glowy? Ciekawi mnie jak to by wygladalo jakby tu Masakratusa nie bylo , pewnie gralo by 150 osob wszyscy to koledzy Hespiosa reszta hunted bo maja wiecej niz 16 lat i nie chca dawac paymentow.
Webi jest offline  
stary 15-10-2006, 00:53   #795
TeRcIk
Guest

Domyślny

Xaemus Serigimox

Banished: until Oct 29 2006, 23:01:45 CET because of name to fake player identity

No ten to ma farta wszedzie go banuja i na forum tibia.pl i na rl tibi ; /

stary 15-10-2006, 02:11   #796
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

panu doswiadczonemu i jakze powaznemu przyszedl do glowy jakze idiotyczny pomysl na zrobienie nicku ktory bedzie podobny do jednego z najw lvli na servie, co wiaze sie z banem heh bylo przecierz w tibia rules ale jak widac wać pan nie raczyl sobie o tym przeczytac
bedzie przynajmniej wiecej czasu na obsluge klientów w cafe niz gapienie sie w monitor =)
Bjoern Shu jest offline  
stary 15-10-2006, 11:05   #797
starysiad
Użytkownik Forum

starysiad's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Moze po prostu teraz maja wpsolnych przeciwnikow?
nom, zeby tylko masa sie nie zdziwil kiedy w najmniej spodziewanym momencie wizz wsadzi mu sd miedzy oczy. niech jeszcze sobie wezmie sqensiego, xiaheva i jeszcze moze congo i zezexa ;p

a co do xae to n/c
starysiad jest offline  
stary 15-10-2006, 12:07   #798
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Świat: Nebula
Domyślny

@up
co jak co ale Ty
nie musisz sie o to martwic :`)

@emler

jacek jacku mozesz nam wyjasnic na jakiej podstawie sadzisz ze masa dazy do wladzy absolutnej na nebuli bo jakos tego nie widze
za to pogloski o tym ze bedzie 2 wojna sie potwierdzily (tylko xaemus i arthas musieli wbic lvl ;E) przykre
bo jak narazie wyglada na to ze to wy dazycie do objecia wladzy i zrobicie nam miodem i mlekiej plynaca 4 nebule
tak ?

Ostatnio edytowany przez djmtv - 15-10-2006 o 12:12.
djmtv jest offline  
stary 15-10-2006, 12:57   #799
starysiad
Użytkownik Forum

starysiad's Avatar

Domyślny

@up
tu sie troszke mylisz :-)

a co do objecia wladzy - polacy nigdy nie beda zadowoleni, zawsze znajda sie tacy ktorym nie pasuje ze ten rzadzi, za ja jestem niezauwazony itp... masa niby moj kolega no ale przeciez dlaczego on ma rzadzic a nie ja? tak mysli wiekszosc tych ktorzy obecnie sa w scythe (jak ta nowa nazwa szla? virtus cos tam?) ktos wygra ta wojne, i pozniej znowu dojdzie do konfliktu

i dlatego wlasnie lubie ten serwer

Ostatnio edytowany przez starysiad - 15-10-2006 o 12:58.
starysiad jest offline  
stary 15-10-2006, 18:12   #800
Sonik'ex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Profesja: Elite Knight
Domyślny Hail -.-

Wiecie jak bedzie? bedzie tak-jesli masa wygra! serwer bedzie ten jednym welkim gownem czyli-Masakratus (Rudy Bartek) -Cesar i jego podwladni Rzymianie knak wicka i reszte pacanow!
GZ WIELKIE GZ dla Scythe -( zapoomnailem nowej nazwy gildi ]).Tylko oni powstrzymuja Rudzielca.Sowqu Juroqu -Neutralni? ehh.Tak jak friida napisal powinniscie cos z tym zrobic ale wy nie nie! chcecie expic -.-.Przyjdzie nawas czas.
Morrderca chcail byc neutralny i co? padl bo byl neutralny!.Rudzielec go zabil
Aha i jeszce jedno Rudzielcu...Zabiles Morrderce ale niewlicza sie to w fraga bo niebyl on w gildi jeszcze huehuehue papq
Sonik'ex jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania