![]() |
#1822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.
#1823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
|
![]() Przynajmniej wy na tym nic nie zyskaliście.
#1825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Prosze Cię wybacz mi ![]() ![]() P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms ![]() Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 14-10-2006 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
#1829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom mag.: 7
|
![]() za pewne uciekałby
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#1830 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1831 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
A. ucieczka z hero cave B. wylogowac sie C. wejscie do Anni / DH ques room (jesli agresorzy nie maja takiej mozliwosci) D. zrobienie z siebie idioty i zabicie sie samemu (ta opcje ty wybrales) Jesli myslisz ze "nie dopuszczenie przeciwnej gildi do sfragowania sie bylo leprzym wyborem od walki o zycie (pamietaj o tym ZE ZAWSZE JEST SZNASA NA PRZERZYCIE DOPOKI NIE WIDAC NAPISU "YOU ARE DEAD") to sie gleboko mylisz , pamietaj o tym ze my dopielismy swego , chcielismy ciebie ujebac, padles , co stracilismy ? nic , zaoszczedziles nam run i unjust'ów , w swoje obronie pewnie poraz kolejny zaczniesz krzyczec ze nie "zdobylismy fraga" , ale odpowiec sobie sam , kogo to tak wlasciwie obchodzi ?
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#1832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować? Bo już nawet Rumcio popełnia mniej błędów od ciebie.. Żal.
|
![]() |
![]() |
#1833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Ludzie... Starajcie się być bardziej tolerancyjni bo znowu zamkną nam temat ;s. To, że ktoś jest dyslektykiem/dysortografem nie oznacza, iż jest gorszy... Wiem - to denerwuje i są słowniki, ale czy Wam chiałoby się tak cały czas szukać danego słowa? :/
|
![]() |
![]() |
#1834 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
p.s. z tego co wiem zdań nie zaczyna się od "albo" , proponóje więc wrócic do podstawówki .
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#1835 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi. nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda ![]() ![]() skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz ![]()
![]() |
#1836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() Biedny skopo.. soul fire za 50k na nowe blessy.. zgadnij kto z nas wyszedl na tym lepiej??
Coz byles asslickerem.. teraz padles (nie dajac fraga) mimo iz all wiemy ze i tak bys padl.. Co to zmienia.. Nic! powodzenia na przyszlosc.. ty maly kawalku miesa armatniego;] |
![]() |
![]() |
#1837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() Zemus fragged
hmm, zna ktos szczegoly?
#1838 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2: Przeżyłbym gdyby nie to, że 3 sqm od schodów wyłapałem freez'a, dostałem combo i się poskładałem. Po 3: Mam w dupie co myślicie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1839 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60