![]() |
#4401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() ![]() Deja Vu ?? ![]() A co do waszej "dyskusji" To zawsze ktos byc u wladzy i pomiatac innymi jak nie polacy to szwe. Spokojnie jest tylko na Non-Pvp servach. Smutne ale prawdziwe ![]() Ostatnio edytowany przez Xelede - 16-10-2006 o 17:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 |
Guest
|
![]() olecko sux !! daNOOBia sux!! bad boys sux!!
![]() Ostatnio edytowany przez XuMp - 16-10-2006 o 19:51. |
![]() |
![]() |
#4404 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() ladnie ladnie ^^ ja niedlugo 100 vll to tez wam ss dam for tibia.pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir rycerz
Profesja: Elite Knight
Gildia: HaCk :>
Świat: Danubia
Poziom: ;(
Skille: HaCk :>
Poziom mag.: ;(
|
![]() up: Nub plx ?! Gejloger? xD
![]() |
#4406 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu new
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
Gratz, szalejesz ![]() @danubia Ehh.. jakos da sie zyc ale chyba najwiekszym problemem na Danubi jest to.. ze kiedy zabijemy np jakiegos 20+ levela.. to zaraz moze nam wyskoczyc ze swoimi hlv kumplami.. nie zakladam ze z BB mozliwe ze z innych gildi (lol). Denerwuje mnie to, ze np. ja mam ten 73 lv.. to nie jest chyba az tak malo ( tak mi sie zdaje, interpretujcie to jak chcecie) i malo kiedy spotkam sie z szacunkiem wsrod mniejszych leveli.. kiedy prosisz np takiego 50~ zeby byl mily itp. ten odrazu zaczyna cie straszyc itp.. nie czujesz ze masz ten wiekszy lv.. a moim zdaniem mniejszy lv od ciebie.. powinien czuc do ciebie jakis tam "respekt", i zabojstwa typu "4fun" tez nie powinny sie pojawiac.. bo jest to poprostu zalosne - mam nadzieje, ze to wszystko nie wyglada jak jedno wielkie maslo maslane ![]() ![]() ![]() A tutaj screen, zeby nie bylo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Azaroo - 16-10-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skewczyk Sorcerek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Apocalyptic Riders
Poziom: 77
Skille: 10/10
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4409 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Ter: Masz rację nie było Cie ja zaczynałem grę na Danubi jak jeszcze Pala miał 100 LVL i byli z przodu z Raistlinem i Shtahet , ale cóż świat się zmienił , ale i tak żałuję , że Mythos odeszło ![]() @Harru: Jak tam PM dla mnie z numerem GG ? xP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Imię: Logest
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 122
Skille: 101/81
Poziom mag.: 21
|
![]() gdybym posiadał dalej gdzieś filmiki jeszcze na tibie 7,3 to bym uploadnął, buehe już pozapominaliście takie nicki jak Helzo, Brilian, lady morgana itd? ;] nie pamiętacie ich pk spree? przypomijcie sobie kto był właścielem tych postaci. widać krótka wasza pamięć. hahaha. btw. powiedz mi którą wojne BB wywołało z premedytacja? i to oni byli jej inicjatorami ? mhmm ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teraram
Profesja: Elite Knight
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecej fotek z tamtej bitwy: http://s4.photobucket.com/albums/y13...0War%20Mythos/ To chyba byla ostatnia bitwa Mythos |
![]() |
![]() |
![]() |
#4413 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ter byl jeszce Oleo Stefan czy jakos tak mial wiecej fragow niz walkor w statach na erigu
![]() Ale teraz jest to samo polacy tez 2ndami lataja i ubijaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() Jeśli ktoś był by dobry to niech zuploaduje jakiegoś cama ze starej wojny plx;]Mythos zawsze był niezastąpiony bo członkowie tej guildi grali od początków tibi 7.0
Ostatnio edytowany przez KuSiAjAcA - 17-10-2006 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Heh .. bitwa ? poprostu zjazd noobów , do dziś pamiętam te 15 lvle na staku " polska gurom !! " (błąd specialnie napisany) napewno więcej było tam newbów niż polskich " h lvli " Mythos roxor 4 ever .. i nie ma ch*ja we wsi .. Żeby nie było offtopa : Mój stary char ( sprzedany potem ..) na danubi : ![]() Cytuj:
Albo jak Valise tym swoim sorcem ubił dranita z exori visów .. żal : o Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 17-10-2006 o 20:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
|
![]() Cos starego od Regena
![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4420 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAha Jaki fajny napis start
![]() |
![]() |
![]() |