|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Zrobilem opowiadanie, mam nadzieje ze bedzie to lecialo szybko i sprawnie!
MG-> wy po 1 razie -> MG itd. Kilka spraw organizacyjnych: - Kiedy piszesz co mowisz to ukosna kursywa - Kiedy piszsz co robisz to normalnie - Twoj imie z grubej No to zaczynamy sesje! Był jasny dzień, słońce świeciło jasno i ogrzewało wasze strudzone ciała, po tylu dniach wędrówki. Doszliście wreszcie do niewielkiego miasta o nazwie Foler, chcąc znaleźć jakąś prace. Słyszeliście pogłoski o pewnym problemach w tych okolicach, związanych z znikającym bydłem. Przez wami rozciągała się panorama na mury miejskie, mające nie więcej niż 5m. wysokości, które okalało całe miasto. Zeszliście na dół do bram miasta. Przeszliście obok czujnie stojących strażników, uzbrojonych w długie miecze i średnie tarcze. Mieli na sobie pół-płytową zbroje. Stanęliście na placu średnicy koła. Pośrodku była niewielka fontanna przedstawiająca Tymore, bogini szczęścia. Po chwili zobaczyliście szyld karczmy „Pod Rozszalałym Gryfem”. Obok szyldu widać było grafy z pazurami które ociekały krwią. Weszliście do gospody przez drewniane drzwi. Gdy otworzyliście drzwi uderzył w was zapach, mocnego piwa oraz pieczonych warzyw. Podeszliście do lady, zamówiliście napoje i usiedliście w rogu obok kominka w którym huczał ogień. Gdy tak rozmawialiście drzwi się rozwarły i wpadła do karczmy jakaś kobieta ociekająca krwią z poszarpanym ubraniem. -Pomocy! Jakiś stwór zaatakował moja farmę!- Krzyknęła zrozpaczona – Zabił Wszystkich! Wszystkich! - Nagle się osunęła na ziemie: zemdlała. Czekam na was!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Pytam się gdzie jest jej farma a następnie udaje się w przeciwnym kierunku.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Spytawszy sie gdzie jest farma udałem się w jej kierunku.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprawdzam, czy normalni ludzie na tym forum jeszcze żyją.
![]() |
#5 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() -----------------
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
----------------- Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 09-10-2006 o 16:55. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No, mali musieli być ci strażnicy, że się w pół płyty zmieścili (a pewnie drugie pół zjedli, nie?) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 09-10-2006 o 18:27. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tez przy tym padlem. Chyba jednak niebede prowadzil bo zaczynam sam mdlec. @up No to tak czlowieku... Jezeli nielubisz sesji to sie niewypowiadaj. Bralem udzial w wiekszej ilosci sesji, wiecej prowadzilem niz ty masz lat, a przepuszczam ze lubisz tak bluzgac to 8. Pozatym, ten temat jest tylko dla tych ktorzy graja a nie dlatych ktorzy komentuja. Macie ocobny temat. WIec nienabijajcie sobie postow, niezachowujcie sien jak debile, i wyjdzie z tego tematu -.-. Jeszcze cos do przyczepienia? Podobna sesje dalem na innym forum w ktorym sa profesjonalni MG(mistrzowie gry dla niekumatych) i nic mi niezazucili. Powiedzieli ze pieknie poprowadzilem poczatek. Co do warzyw... Pozniej sie okaze o co chodzi. Nieuslyszlaes takiego okreslenia "Wszyscy zgineli?" Nie? to sie niewypowiadaj. @down bardzo ci dziekuje za komplement ![]() ![]() ehh.. Dopiero teraqz zakapowalem. Lepiej byloby napisac ze Kazdy z nich mial po pol plytowej nie? ^^'
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 09-10-2006 o 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Zwykle w jedną zbroje ubrany jest jeden człowiek ; ). Cytuj:
Btw, mogłeś to jakoś zorganizować, a nie, że walniesz temat i zaraz jakiś oszołom, nie mający więcej pojęcia o sprawie, niż ty, pisze farmazony. @up Brawo. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 09-10-2006 o 18:34. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Reasumujac: Gdybys zaproponowal cos ciekawego to ok... ale dajesz jakis bezsensowny scum that is trv |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dokładnie
![]() A co do sesji... Sam byłem MG w 2, brałem udział w kilku. Opowiadań za pięknych nie piszę, ale niektóre błędy są tak rażące tak, że poziomek ni huhu... Ciężko byłoby nie słyszeć określenia wszyscy zgineli. Ale skoro wszyscy zginęli, to w jaki sposób ta kobieta żyje? No, może ona nie zalicza się do wszystkich ![]() A jeśli profesjonalni MG nic ci nie zarzucili, to czemu my byśmy mieli zarzucać? Ja tylko poprawiam te bardziej rażące błędy. Radziłbym przed opublikowaniem takiego tekstu skonsultować się z kimś kto zna się na pisaniu opowiadań (i na ortografii :d), bo twoje jest IMO w wielu miejscach pozbawione sensu i poprostu śmieszne ![]() PS. Ja nie zachowuje sien jak debil i nie wydzie z tego tematu plxor :[.
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 09-10-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra. Sesji niebedzie bo niema poco. PRzyjmuje krytyke ale jak ktos mi wysuwa sie z tekstem ktory mnie zalamuje to mam ochote mu cos powiedziec.
Jezeli nieslyszlaes zdania "Wszyscy zgineli" w zadnej z ksiazek, to jakie ty ksiazki czytasz <jezeli wogole jakies czytasz?>? Spedzam duzo czasu na forach z profesionalnymi opowiadaniami oraz MG. Pytam sie tam o wszystko oraz wszystkich(ktorzy chca pomoc). Niebdzie sesji, bo widze ze tutaj wciaz mysla ze sie znaja na systemach RPG.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Człowieku, nie bądz taki wielce pokrzywdzony, mówisz, że krytyke przyjmujesz, a się dąsasz. Osoba nie będąca W OGÓLE doświadczona w Pn'p, mająca za to trochę wyczucia zobaczy to, co tobie powytykaliśmy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() kolo... kurwa ; d jaja sobie chyba robisz? : > nie chce nic mowic ale mam wrazenie jakbym conajmniej wiecej czasu poswiecil na gre w d&d ; p btw. nawetk umpel ktory sypal hmm genialnymi tekstami wydawal sie lepszy od ciebie : ] taka prawda u sux ; ] btw. daj link do tych forum jak sa takie na poziomie to ja tez chce sie posmiac huahuah : D
wiem ze to jest bardzo obrazliwe... ale cóz trudno that is trv Ppl: sesja z "jego" forum huahuha Cytuj:
Ostatnio edytowany przez De'sH - 09-10-2006 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Skyrtykowali Cie mieli racje ale mogli zrobic to na pm żeby nie zaśmiecać tematu...Nie poddawaj się prowadz dalej bo nie wiem co z moją postacią która poszła sobie w 2 strone.Moge się zgubić
![]()
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
jak tak bardzo chcesz uczestniczyc w tej sesji to http://dndirpg.mojeforum.net/gra-ses...quot-vt72.html ; ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie tam niestety... Inne forum dla nieobreznanych http://forum.insimilion.pl Tam sie dopiero ucza. Jezeli nieumiesz sie doczytac to niekomentuj i nie nabijaj postow.
![]() |
#17 | |
Zbanowany
|
![]() na tym forum z koleii panowie profesjonalisci nawet nie spytali sie gdzie jest farma : ] yeah !! biegna na slepo : ]
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez De'sH - 10-10-2006 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Z taką sesją to ja radzę pójśc na forum bravo. Ale tam napiszą ci, ze spytali barmankę jakiego lakieru do włosów używa
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|