![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() bah
![]() i jeszcze jedno ![]() ![]() ~
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 03-10-2006 o 16:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Guest
|
![]() W trapie moim i mojego kumpla podobnie jak u Misteria padła Senhora Demolisher i jeszcze jakis jeden ( loot: k legi i c shield), oprócz tego padli Xyrfin, któryś z Ahmo~ i pare innych noobków. Niestety nie robiliśmy ss'ów.
|
![]() |
![]() |
#783 |
Guest
|
![]() Hehe niezle dawaj wiecej !!
TRUSKAWA ROX !! ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Guest
|
![]() Wracajac z Guardów wpadł mały adwans
![]() ![]() /// Caster Family \\\ ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
|
![]() bah
![]() tutaj lootpic z tego hunta me pro? ![]() a tutaj level palkiem ![]() edit: nudziło nam sie w nocy >.> crystal wand quest by 2 sorcow :S ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 07-10-2006 o 08:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Czubak Master
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
|
![]() Siemka dawno nic niedawalem a wiec zaczne od skilli
![]() tutaj moj ladny lvl ![]() tutaj next ![]() a tu locik z tego draga ![]() ![]() a tutaj 2 drag dla sportu 2 h pozniej ![]() ![]() kk tyle Suv~ ładna truskawka Ostatnio edytowany przez Czubek - 09-10-2006 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Guest
|
![]() GZZ awansów.
Ps. Kto to Benny Barbarian? ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Obsidion :
Benny barbarion to noobchar mannowa !! Gz Awansow chlopaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Jeeee... dobrze, że go wtedy nie zabiłem. Miałem juz nawet zyrca na niego dopiero ktoś podbiegł i powiedział : O.o u try kill noob char of NG member". Szczęscie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
|
![]() I are only the leet for
lv ![]() mlv ![]() loot_1 ![]() loot_2 ![]() a pozniej padlem na kicku z 1% do lev <,< i nie moge expic bo mam lagi >.> ale jak zaczne expic to dam znac, jak bedziemy isc na anni to tez cos wrzuce ;-)
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Green Demon of isara
Profesja: Knight
Gildia: -.-
Świat: Isara~ Obsidia.
Poziom: 43
Skille: -.-
|
![]() Gratulacje Suv~
![]() Jestem ciekawy kto bedzie teraz wklejal Ss jak Ty masz lagi ![]() ten temat mozna uznac za twoj prywatny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypraszam sobie! Ja też tu daje screeny
![]() ![]() Tutaj musialem typa pogonic bo mi sie wbil na zamek i jeszcze mowi ze on pierwszy byl (patrz rozmowa) ![]() A tutaj mój level :S 70 left ![]() ![]() A tu loot bag rowno 2000oz. Kozak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Guest
|
![]() YO.
Gz SuV~ tego "malego" PG ![]() Niestety nie udalo Nam sie wyskoczyc na Anni~ w wakacje ![]() Jak mozesz to pm me bo dawno nie gadalismy. Pzdr, old Death~ |
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
|
![]() no szkoda, moze palem pojde z kims chociaz
![]() level + loocik ^^ ![]() lv ![]() lv ![]() tutaj spotkała mnie niespodziewanka ![]() ![]() ![]() i ostatni wymeczony level.. ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
p.s. czubak.. nie rozumiem twoich dwoch ss... raz jak stoisz na skullu (wow) i loot 2k... (na zamku jak expilem 2h to wynosilem 20k ;<) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awolver moze i miales te 20k capa w bagu ale jak sobie tam troli nawzucaleś, ale skoro uwazasz to za loot to looz :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Aparatka
Profesja: Knight
Gildia: Only for the weak