![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() I chcialbym podkreslic raz na zawsze ze nie namawialem i nie bede namawial nigdy ani Chrisa ani Neztasa ani innych Polakow z "Pah" do dolaczania sie do wojny - to ich sprawa. Ostatnio edytowany przez Naro - 19-10-2006 o 10:52. |
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Babrin kiedy komus w rl groziłem??. Widzisz synku nie umis zczytac a chcesz robic cos wiecej - pisac. Pozatym wtedy wyszlo na moje co Fiaera przyznala. Jak pamiec zaczyna juz szwankowac to do lekarza proponuje sie wybrac. Co do Aca to zapytajcie Antoatlety w grze czemu kiedys musial placic mu 100 k. Mi juz Helun pisal ze jestem hunted chociarz sie po wojnie wyplacilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() NIe plac!! to bedzie najgorsze co zrobisz -.- wtedy to oni bede mysleli ze za dotkniecie bedziemy placic i tak sie tez stanie musimy sie przeciwstawic ! pierdol academion bo to suka juz nie raz wymuszala odemnie 10 k za nic a i tak sie skonczylo 2k
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @MM- niestety ale poraz kolejny mam racje, chetnie bym ci pomogl ale sam wiesz jak jest sytuacja. Napisz mi o ktorej bedziesz to napisze do ciebie w tibi. A co do paymentsa negocjuj na mniejszy bo to bzdura.
@Jini- Jestes dowodem na to ze bez sensu zrobiles wyplacajac sie i ze my tez nie mamy po co sie wyplacac(nawet nie mamy takiego zmaiaru) Ostatnio edytowany przez berger - 19-10-2006 o 12:54. |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Yamahati - Butcher of the Arcanium
Shamala - Butcher of the Arcanium
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Thoris + Danyth - dopiero dzis odczytalem wasze prv msg - odpisalem i mam nadzieje ze doszly jesli tak to prosze o odp
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
![]() No nie rozumiem tego co tu sie dzieje. Przenioslem sie z innego serwa by nie miec doczynienia z looterami i thiefami.
![]() Bylem podejrzewany ze pracuje dla MM a to bzdura ![]() A dzis Przybiegl po mnie Chealino ubic mnie jak sie zapytalem o powod powiedzial ze PGuje i powiedzial ze jezeli bede zaduzo expic ubije mnie. ![]() Nie dziwie sie ze u was tyle wojen skoro ludzie tutaj sa wredni dla siebie i nie mozna sie z nikim dogadac a kazdy dla kazdego jest wrogiem lub ma same podejrzenia. Jak ktos sobie expi i zarabia to nie pasuje to nikomu. Nie stoje po niczyjej stronie ale ci z MM mniej mi zaszkodzili mimo ze znam o nich opinie tylko z tego forum. I mam andzieje ze niektorzy z tej gildi zrobia to co obiecuja po wygranej. ![]() Ostatnio edytowany przez matias88 - 19-10-2006 o 14:10. |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() matias88, mylisz pojecia sam o tym nie wiedzac.
berger piszac 'MM' nie mial na mysli gildii Merrie Mellodies, tylko mnie. zamierzam zaplacic, piszcie do chcecie ale w obecnej sytuacji nie mam innego wyjscia. a negocjace z Academionem sa raczej bezsensu. 14:34 Academion [75]: so like i said, 20k each person or the deal we made together 14:34 Academion [75]: i got a picture of the members, if someone leave, his payment will get higher 150k za 20 osob to w sumie nie tak duzo :< |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() tu mnie zaskoczyles :<
nie mam zamiaru dochodzic do tego dlaczego "tak nagle" nikt nas nie lubi, ja nie mam sobie nic do zarzucenia~ Cytuj:
@Fidelity itp.: nie wiem o co chodzi, nie znam sprawy, jedyne co moge obiecac to to ze pogadam z academionem ~~ robcie co chcecie, mowcie sobie o nas co chcecie cya
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() @MM - No tak 150k paymentsu za to czego nie zrobiliscie to naprawde niski payment... Nie widzicie ze Academion bez Chea bylby nikim?
@Neztas- Mam nadzieje ze cos zrobisz bo ja w stosunku do Academiona nic nie wskuram conajwyzej moge go ubic. To wredny ****uch ktory mysli ze moze robic co chce. Wg ciebie sluszne jest to co robi twoj lider? "Nie chowaj glowy w piach" lubie cie ale twoja postawa mi sie nie podoba co do pewnych spraw;/ |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do ostatniego zdania to wszyscy o tym wiedza ale jakos nikt sie tym nie zajmuje.. jezeli ktos jest w stanie wplynac na Aca to prosze o pomoc ;< |
|
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
|
![]() ta plac ;] juz, juz szybciutko :> i zadaj sobie pytanie kiedy Cie ubija xD albo wymysla kolejna scieme by uzyskac "latwe" pieniadze :O
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() To są właśnie przywileje władzy i to nie tylko na iridii ;/
powiem do tego że PaH bez polaków są nikim... więc myśle że gdyby pogadali z aca mogli by coś wskórać. btw. maciek a pytałeś Nolina co o tym myśli skoro jego człowiek też padł. signed :Usar |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Cytuj:
A co cie tak boli ?? To ze chche poznac co chris sadzi o akcji ?? Naztas nic do ciebie nie mam !! Ale to ty obraziles mnie 1 na forum nie ja, nazywajac mnie debilem !! |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() typowi polacy , berger niema im co gadac zeby nieplacili bo i tak beda placic a szwedzi ich zabijac i wykorzystywac niema sie co znimi klocic jak lubia placic prosze bardzo
|
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() No poki jest szansa cos zrobic trzeba dzialac, mnie to osobiscie "denerwuje" cos takiego i tzreba probowac to ze cos takiego jest nie znaczy ze tzreba sie z tym godzic tylko starac sie zapobiegac. Ja w tej sprawie nic nie zrobie moja interwencja by tylko zaszkodzila i to chyba oczywiste. Ale sa osoby ktore moga na to wplynac i nie patzrec biernie, o kim mowie kazdy wie.
@ATK- Ci polacy co tam sa nie sa osoba ktore maja az taki wplyw poradzili by se bez nich choc maja troche do powiedzenia. |
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
To samo dotyczy sie Ezekiel'a. Nigdy ci s*****elu nie zapomne tego co napisales - "Twoja sprawa". Dla ciebie wazniejsze jest pierdolona gra niz uczucia w rl. btw niechce mi sie szukac tego o co wam chodzi z tym aca, jezeli ktos moze napiszcie mi na prv w grze albo wyjasnicie tutaj jeszcze raz tutaj, jezeli bedziecie wystarczajaco przekonywujacy to uspokoje aca, bo tak jak mowie, jestem troche do tylu z tym co sie dzieje
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 20-10-2006 o 09:58. Powód: poprawka |
|
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Chris-Moge ci wspolczuc jedynie co do RL, ale... Co do Aca to chodzi o to ze jest noobem i PA. Temu nie zaradzisz , ale mozesz cos zrobic by Aca poszedl na guardy lub na hunt zarabiac sobie na Pacc a nie wymuszac od niewinnych ludzi. Mysle ze jakis wplyw na niego masz. Ja piszac i probojac cos zdzialac podniose tylko payments badz sprawie ze beda hunted for evah.
Szkoda ze po rau pojdziesz dopiero jak bedzie hunted. Sprostuje ci Aca probuje wyludzic 150k od gildi ktora nie jest winna bo "podobno" 3ch jej czlonkow awpadlo do mintwalin gdzie aca palkiem expil i ukradlo mu loota wartego 70k (taki loot z 6-7h sie zbiera) a dowod ze klamie? tutaj > http://www.erig.net/xphist.php?player=Academion A co do ezekiela to jego tez chcesz ubic bo to mozna 2znacznie twoja wypowiedz zrozumiec? |
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
@eze, Jeden twoj blad frajerze, uwazaj co robisz.
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |