| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Posty: 34 Stan: Aktywny gracz Imię: Qbaloz Paladyn Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 90+ | Posiadam neostrade, dokładnie liveboxa. Mój problem polega na tym ze kilka razy dziennie przestaje mi działać net na około 3 minuty. Słyszałem, że neostrada ma resety neta kilka razy dziennie. Wie ktoś może o której godzinie przestaje działać net na te 3 minuty? Przez to, że nie wiem kiedy są resety neta w neostradzie nie mogę sam expić. Proszę o szybką odpowiedz, i na temat..jeżeli się mylę co do tego że są resety wytłumaczcie jak możecie. Z góry thx. 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 03 2005 Posty: 1,033 Stan: Niegrający | To dziwne bo nigdy nie mialem resetow przy neostradzie tp       XD | 
|  |   | 
|  | #3 | |
| Użytkownik Forum | wg tego co podaje neostrada powinienes miec krotkie przerwanie z internetem raz na 24h ale w praktyce jak jest kazdy wie   sam mam bardzo podobny problem od ponad 2 lat a to dzieki mojemu modemowi sagem <3 na ktory skutecznej solucji nie znalazlem.. mozesz zadzwonic pod infolinie neo i zglosic problem i poprosic o sprawdzenie lini czy tez odbioru fal ect. ale czy to cos da..  
				__________________ "Nikt nie przewraca się o góry. Potykasz się o mały kamyczek. Przejdź po wszystkich kamyczkach na swojej ścieżce, a zobaczysz, że jesteś po drugiej stronie góry." Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 10 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 63 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ja Szczur Profesja: Paladin Świat: Honera | Taaa... Neo jest wyjątkowo upierdliwa. Dlatego zkołowałem rooter, przyłączyłem przy okazji do sieci laptopa i mam problem z głowy    A resety są tak nieprzewidywalne, że szkoda gadać. 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #5 | |
| Użytkownik Forum | jak mnie pamiec nie myli do sagem'a byl poradnik kiedys jak uniknac owych restartow (ktory mi osobiscie nie pomogl) ale podobno jest w miare skuteczny mozesz poszukac moze i tobie sie przyda do czegos bo problem resetow neo jest systematycznie poruszany na tym forum   ~~pozdrawiam 
				__________________ "Nikt nie przewraca się o góry. Potykasz się o mały kamyczek. Przejdź po wszystkich kamyczkach na swojej ścieżce, a zobaczysz, że jesteś po drugiej stronie góry." Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Posty: 34 Stan: Aktywny gracz Imię: Qbaloz Paladyn Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 90+ | Rozmawiałem z moim kolegą i on mi powiedział że ma kicki okolo 14.30 i około 23.30. Mi osobiscie tez kilka razy padł net okolo 14-15 i raz padł mi około 23-24. Ale to nie znaczy ze wtedy mi pada net bo przed chwila o 7.54 też padł mi net na chwile..ale ta chwila wystarczyła by zebym padł. Expić sie nie da z neostrada..jak miałem modem sagen to miałem 1 kick przez 2 lata, jak zmieniłem na live boxa to kicki mam praktycznie codziennie  
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #7 | |
| WIDZEWIAK Data dołączenia: 26 06 2005 Lokacja: Carlin Wiek: 35 Posty: 629 Stan: Na Emeryturze Imię: Awer Fast Profesja: Elite Knight Świat: Kyra Poziom: 104 Skille: 89/82 Poziom mag.: 7 | Cytuj: 
 Idz lub zadzwon do neo i spytaj o ktorej maja restarty serwa 
				__________________  Notatka ;] Retired  Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 09 2006 Posty: 66 Stan: Na emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Morgana Poziom mag.: 6 | Mam neo od jakiegoś czasu,  0 kicków, 0 lagów. Modem Speedtouch i używam do łączenia się Neostrada TP | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 07 2006 Posty: 304   | Neostrada zmienia ip co 24h, co wiąże się z jej resetem.  Livebox to wielki shit, posiadacze narzekają na kicki... | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 04 2006 Posty: 45 | Laczysz sie przez kabel, czy zapomoca tego "adaptera wi-fi" ? | 
|  |   | 
|  | #11 | |
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   | Cytuj: 
 Secundo: zdarza się, szczegulnie na początku użytkowania neostrady. Ja tam miałem przez jakieś pół roku a teraz już jest wszystko O.K.!  A ostatni "nagły" d/c neo był u mnie jakieś 5 dni temu po 10 miesiącach dopiero, więc tutaj zaradzam cierpliwość... | |
|  |   | 
|  | #12 | 
| Guest Posty: n/a | a to peszek   | 
|   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 05 2005 Posty: 86 | Nie da sie powiedzieć co ile a jak dzwonilem to kobieta powiedziala mi ze jest to nei mozliwe ...  tez padlem ostatnio 380k expa w pi*** bywa... i nie staraj sie wyznaczyc okreslonych godzin restartow zmieniaja sie bardzo czesto ... ;/ Zycze powowdzenia ^^ | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| UnlimitedWarnWorks Data dołączenia: 14 01 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 35 Posty: 2,362 Stan: Na Emeryturze   | potwierdzam, uzytkownicy liveboxa skarza sie na kicki przy lliveboxie. | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum | Neo niby moze najzwyzej pasc raz na 24h zeby zmienic Ip.Najczesciej pada okolo północy ale moze pasc w kazdym momencie.Na info linie nie dzwoncie.Dzwonilem 6x w ciagu 7dni i z łaska przyslali jakichs monterow ktorzy ch**a zdziałali. 
				__________________ http://datingsidorsingel.com/ | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 05 2006 Posty: 63 Imię: Phoeniks Arcus Profesja: Master Sorcerer Świat: Astera Poziom: 31 Skille: xx/21 Poziom mag.: 33 | A ja niemam lifeboxa tylko speedtoucha a raz na pare dni kolo godz 16 net mi pada na okolo pol h. 
				__________________ 11:12 Devis of knight [1]: czy tu sie wylegajom noobki??? | 
|  |   | 
|  | #17 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Posty: 34 Stan: Aktywny gracz Imię: Qbaloz Paladyn Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 90+ | Cytuj: 
 Na normalnym komputerze łącze się za pomocą kabla a na laptopie za pomocą usb..ale czy jest w tym jakaś różnica? Heh widać ze neostrada to jeden wielki shit. 
				__________________   | |
|  |   |