|  | #81 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 10 2006 Lokacja: Białystok Wiek: 31 Posty: 28 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tomoleklolek Profesja: Sorcerer Gildia: Wyrwani ze snu Świat: Guardia Poziom: 28 Skille: 15/22 Poziom mag.: 27   | Ja jestem jeszcze niskolevelowcem więc lubie expic na : rotach-bo mają jak na mnie sporo kasy , troll swamp-bo łatwo sie je zabija , amazonki-ale to tylko kiedyś bo zaczełem grać nową postacią a przedtem miałem 16lvl   | 
|  |   | 
|  | 
|  | #82 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 05 2006 Posty: 128 Stan: Na Emeryturze | Piraci szczegulnie buccaneery i corsairy. Ale niestety pacc sie skonczyl =[ | 
|  |   | 
|  | #83 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 05 2006 Posty: 6 | moje ulubione potwory do skilowania to beho cyce ghoule | 
|  |   | 
|  | #84 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2006 Posty: 95 Profesja: Druid Świat: Secura Poziom: 35 Skille: -/- Poziom mag.: 41 |  | 
|  |   | 
|  | #85 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 10 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 63 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ja Szczur Profesja: Paladin Świat: Honera | Ja masowo zabijam cyce i mino guardy. Tylko dlaczego z cycków halabardy wpadają tak żadko... Z tego powodu mam z nich tylko exp, praktycznie zero loota. 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #86 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 09 2006 Posty: 84 Stan: Początkujący | dla pacca - larvy,skaraby,ghoule ogolnie tomby (nieliczac behemota   facc-dragi, guardy, wszystlie minosy  
				__________________ ~~jAkIe ZaŁoŻeNIe MaSz?>>PrOsTE WaLCZYć i wyGRyWaĆ...~~ | 
|  |   | 
|  | #87 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 22 08 2006 Lokacja: Bonn ^^ Posty: 21 Imię: Weicher Schwabinz Profesja: Elder Druid Gildia: Uncles Świat: Harmonia Poziom: 43 Skille: x/x Poziom mag.: 49 | Pacc : tombs only ^^ üprzedewszystkim mumie (fajny hajs) (drutem) Facc: hmm, ja expilem na soldierach i cycach  (knightem) | 
|  |   | 
|  | #89 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 04 08 2005 Lokacja: Białystok Wiek: 37 Posty: 16 Stan: Tutor Imię: Abaddon Of Evil Darkness Profesja: Elite Knight Świat: Hiberna Poziom: 42 Skille: 82/81 Poziom mag.: 5   | Roty. Wstyd się przyznać, ale nadal na nich expie przez większość czasu   (zaraz 44 lv na nich wbije xD). Exp jak dla mnie podobny jak na tombie (wbijam 50-80% dziennie), kasa niezła (10k za dzień, akurat tyle capa mam  ), no i jest bezpiecznie, bo nie padne jak się komp zfreezuje albo neo rozłączy ;s A tak jak pc dobrze chodzi i net się nie tnie to Cyce - bo to praktycznie 150 expa za 2-3 hity  Czasem jakiś smoczek - mam do nich jakiś sentyment (wbiłem na nich mój pierwszy 50 level RP  ) z nudów, beholdery (bo zawsze mam na nich farta i wychodzę z co najmniej 5 twohanderami), ghoule bo nieźle kasą sypią, GS'y jak się nudzę i mam za dużo UH  Ostatnio edytowany przez Darkfault - 18-10-2006 o 14:44. | 
|  |   | 
|  | #90 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 06 2006 Lokacja: Carlin Posty: 86 Imię: Sorcerer fire glut Profesja: Sorcerer Gildia: White Dragon Świat: Guardia Poziom: 42 Skille: --/23 Poziom mag.: 47 | Cytuj: 
 moje ulubione stworki to DSY  
				__________________ [GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia  [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl | |
|  |   | 
|  | #91 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2006 Posty: 95 Profesja: Druid Świat: Secura Poziom: 35 Skille: -/- Poziom mag.: 41 | [quote=Fire glutek; moje ulubione stworki to DSY  [/QUOTE] z niewidka czy bez ??? ja chodze tylko z niewidka chociaz bierze w h*j many ale biora tyle samo jak ide bez    | 
|  |   | 
|  | #92 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 08 2006 Posty: 5 | Ja najbardziej lubię Dwarf Guardy xD [ z monkiem oczywiście ] Nie wiem co jecszcze mam napisać więc kończe posta. | 
|  |   | 
|  | #93 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 10 2006 Lokacja: Venore Posty: 94 Stan: Na emeryturze Imię: Qirahn Mathar Profesja: Sorcerer Gildia: Nosferatu of Celesta Świat: Celesta Poziom: 88 Skille: 21/28 Poziom mag.: 63 | dragi, gsy, banshee, liche, necro, dsy 
				__________________ ¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back.  __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. | 
|  |   | 
|  | #94 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 10 2006 Lokacja: carlin Posty: 9 Stan: Aktywny gracz Imię: koniccerka Profesja: Knight Świat: Valoria Poziom: 15 Skille: niewazn Poziom mag.: 2   |  | 
|  |   | 
|  | #95 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 10 2006 Posty: 8 | Lubie mass hunt dragi z 2x orc leader i tarantule   no i dwarf guardy najczęsciej leje. | 
|  |   | 
|  | #96 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2006 Posty: 95 Profesja: Druid Świat: Secura Poziom: 35 Skille: -/- Poziom mag.: 41 | ile jest tych orkow na pohu ??? dam rade tam isc z dwoma dsami ??? albo z monkami ??? | 
|  |   | 
|  | #97 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 31 08 2006 Posty: 18 |  | 
|  |   | 
|  | #98 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2006 Posty: 95 Profesja: Druid Świat: Secura Poziom: 35 Skille: -/- Poziom mag.: 41 |  | 
|  |   | 
|  | #99 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 04 2006 Lokacja: SiEdLcE:] Wiek: 31 Posty: 65 Imię: Przemo of Candia Profesja: Druid Świat: Candia   | guardy sa the best!! to moj ulubiony potwor do expienia   
				__________________ Tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie     | 
|  |   | 
|  | #100 | 
| Użytkownik Forum | Ja expie na amazonkach valkyriach koło Carlin a najczęściej na minosach rotach ghualchi szkielatch w Thais | 
|  |   |