![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Imię: Rinzo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Angels of Peace
Świat: Nebula
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
|
![]() Jedni krytykują twoj pomysl, inni twoją pseudo-reklame, ale nikt nie napisał ze cie nie lubi. Nie wiem skad ten pomysl.Powinienes raczej przyjac te krytyke i zapamietac sobie na przyszlosc.
Anyway wracając do komentarzy, pomysł "tomcioka" mnie ROZWALIŁ na łopatki. Cudowna polszczyzna w stylu "Leczonce" czy "wyglond runa" no i oczywiście powiew świeżości płynący z istoty całego pomysłu. This just keeps getting better and better ![]() Ostatnio edytowany przez Hajpero - 13-10-2006 o 11:13. |
![]() |
![]() |
#123 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Dziś się zakończy wysyłanie zgłoszeń ostatnie poprawki i oczekwianie na decyzję.
Nikt mojego zgłoszenia nie komentował ;p I po co tu patrzysz Ostatnio edytowany przez DDoS - 13-10-2006 o 11:29. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kozienice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Heni Silver
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hopeless
Świat: Lucera
Poziom: 30
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Hehe ja bym bardzo chcial zeby wygrala moja praca ale mysle ze wygra praca na swoj czar, ale to tylko moje sugestie..
|
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() Zgłaszam, iż Użytkownik Radek666 podrobił mój pomysł. Admini zdecydują, czy powinni zniszyć posta. Radek 666. Jego pomysł jest całkowicie odgapiony od mojego
|
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Saurus, nie odgapił, tylko nie czytał 33 stron pomysłów, bo nie wyrobiłby się z zamieszczeniem swojego (a pomysł taki miałem już od dawna). Jak coś jest 'podrobione', to napewno nie specjalnie i możecie kasować do woli
![]() Btw, mi na żadnej nagrodzie nie zależy, więc jakbym dla przykładu zdobył PACC'a (ale już wiem, że nie zdobędę, bo przypadkowo odgapiłem pomysł ^^) to czy można odać to komuś innemu? @down To było tak, że już na poczatku konkursu to wymyśliłem, ale zacząłem pisać i mi prąd siadł. Potem zapomniałem, teraz jak zobaczyłem, że się kończy to mi się przypomniało, ale nie chciało mi się czytać 33 stron (doczytałem do 5 i mi zbrzydło ![]() ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 14-10-2006 o 10:58. |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() Dobra, spoko pewnie miałeś ten pomysł od początku. Ale napisałeś go dopiero po tym jak ja napiałem
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Radlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druid pej
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 26
Skille: 15/21
Poziom mag.: 26
|
![]() ech... ja się doczytałem przynajmniej 4 konkursów literackich, 2 konkursów pieczenia chleba, o opowieściach o tibii, o filmikach i zdjęciach... całe szczęście że moje zgłoszenie dołączyłem w ten sam dzień, kiedy zaczął się konkurs... uff...
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Son Malv
Profesja: Knight
Gildia: Elite Banana
Poziom: 24
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
ale o pieczeniu chleba nie widzialem ![]() niech odrazu ten ktos zalozy piekarnie bedzie mial giga zamowienie ![]() filmiki wymagaja bardzo duzej dokladnosci:/ a zdjecia to tylko aparat cyfrowy ![]() PS. Ciekawe jak ten chleb bedzie smakować ![]() |
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() też chce wyniki...
![]() chce wreszcie ten chleb posmakowac!! ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
|
![]() hehehehehe-a to już jutro wyniki będą
![]() ![]()
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimnym uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach twych rzęs... Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu Szklą się lodem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w twych oczach tęsknota... Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją |
![]() |
![]() |
#134 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() watpie w to czy jutro beda wyniki
za malo modkow sie wypowiedzialo - czasu brak, a wielu rozpoczelo studia moze w poniedzialek ...
#135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a to przecież jutro
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimnym uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach twych rzęs... Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu Szklą się lodem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w twych oczach tęsknota... Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją Ostatnio edytowany przez Vilgefortz - 19-10-2006 o 15:58. Powód: błędy |
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Spodziewaś się można, nigdzie nie napisane jest, że jutro będą.
#137 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() może macie racje. chamskie to by było, przecież modowie wiedzą że tak wszyscy czekają na wyniki.ile trzeba żeby zrobić konferencję na Skype i obgadać sprawę, albo choćby na forum... .swoją drogą ten konkursik jest gienialny, wymyślił go jakiś geniusz. pozdro dla tego osobnika
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimnym uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach twych rzęs... Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu Szklą się lodem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w twych oczach tęsknota... Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Tutaj też nie tak prosto. Każdy moderator musi przeczytać wszystkie pomysły, zastanowić się które według niego są najlepsze, które to plagiaty innych (a takie są czasem wręcz niezauważalne), potem przedyskutować których kilka jest najlepszych z najlepszych. Potem admin może jeszcze zrobić sondę i wybrać tę pracę, która wygra. I jednego moderatora może akurat przez 2 czy 3 dni nie być, drugi może być zajęty (...). Więc widzisz, to wcale nie jest takie proste ![]()
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać.. Spodziewam sie wyników jutro
![]() |