|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() Ja bym chciał nowe itemki w postaci ekwipunku, a jeśli chodzi o noobów to tego nie zmienisz.Prawde mówiąc każdy był kiedyś noobem w mniejszym bądź większym stopniu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() ja bym chcial : zeby sie CIPy wyjaśniły sprawe spike sworda,Blind Orca,Ghoula i Minotaura Maga(na rooku)
Ostatnio edytowany przez Dragon96 - 23-10-2006 o 07:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() -2 nowe servy- niemiecki pvp i amerykanski pvp
-kazdy mialby prawo do bezplatnego pacc na 30lvlu lub wiekszym na czas 24h, ale moglby tylko i wylacznie korzystac z outfitow i nowych terenow, np. niemoglby kupic domku, a powstalo by to w celu zachecenia graczy do 'zamienienia 1 dnia przyjemnosci w 90dni', gracz sam decydowalby kiedy chce skorzystac z jednodniowego pacc -nowe stworki ktore mialy by swoje np. kopalnie jak dwarfy, np.podziemia jak orki. itp. dla middle lvli 30-60 -roznica miedzy skilami 80 a 90 byla by wieksza niz miedzy skilami 70 a 80, czyli zakladajac ze na skilu 70 uderzasz sila x, na skilu 80 uderzalbys sila 2x, to na skilu 90 uderzalbys sila 3,5x na skilu 100 5,8x itp. gdyz skilowanie jest bardzo czasochlonne -speary dla pala znikaly by rzadziej, ale wciaz by znikaly Ostatnio edytowany przez AdiDet - 22-10-2006 o 12:24. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() chce zeby ludzie zrozumieli ze gdyby nie bylo nowych rzeczy dla pacc, to nie bylo by updatow, a tibia zaczelaby podupadac, z braku pieniedzy -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Siemka !
Chciałbym żeby w nowym upate dodali : Nowe expowiska dla facc ale nie tych co mają 50+ lwl tylko dla osób które mają 20 lewel.Nowe czary runki i różdżki. I bardzo przydałby się dżwiąk odgłosy wydawane przez potworki odgłosy ataku SUPER. Pozdro All ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Chciałbym żeby Cip soft wzioł się za Sharingerów kont , a pozatym chciałbym żeby w nastepnym up-date było hmm . . . powiększenie lodowych wysp owiele wiecej nowych addonów no i żeby było mnie noobów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Płock
|
![]() W następnym update chciałbym likwidację CIPbota, który totalnie popsuł zabawę na światach pvp i sprawił, że sorc jest postacią nie do pokonania nawet w rękach niezbyt doświadczonego gracza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Chciałby New Pvp Niemiecki
![]() Wiekszy hill z hydrami ![]() Zeby Quary byly slabsze ![]() Zlikwidowanie rożdzek ![]() Zlikwidowanie bota ![]() I nowych ciekawych questow ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
|
![]() 1. Jak się pada nic się nie traci(ani magic,ani lvl)...tylko backpack (nie ma aola i blessow)
2.Oddanie mi starych outfitów... 3.No i twoja mamę |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Sir Zaksus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Holly Dragons
Świat: Harmonia
Poziom: 34
|
![]() Juz wczesniej isalem czego bym chcial a teraz mi przyszedl pomysl na to aby POWIEKSZYLI WRESZCZIE SERWER tak aby wiecej osob moglo na nie wchodzic bo inaczej to jest masakra dla FACC
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Jab ym chcial tak o:
1.Nowe miejsca dla facc ( chiciaz jedna wyspa ![]() 2. Nowe rozdzki dla drtow i sorcow. 3. Nowe potworki na kontynencie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Jestem zeby CipSoft przyznalo sie do bledu ze ostatnie chyba 2 Updaty zrąbali chyba ostatnie 2
![]() ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Usunięcie staminy.
Usunięcie Anty-Luring System. Usunięcie soul pointów. Starą grafikę. Stare outfity. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Ja bym chciał:
- Jakieś nowe czary dla facc sorców & drutów (coś w stylu Exori Vis) - Pare nowych expowisk dla FACC - Jakieś nowe Potwory - Ogólnie coś fajnego dla FACC
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Piła
Imię: Bardit
Świat: Selena
Poziom: 23
Poziom mag.: 47
|
![]() A teraz ja :
1.Możliwośc zakupienia konia (również dla FACC) 2.Nowe tereny dla FACC 3.Mogli by zrobic Training Sword , czyli taką broń tylko do trenowania , która ma max atk:1 . Mogł by byc rówinież Training Shield , Training Axe , Training Bow albo Training Wand(dla każdej profesji inne ) 4.Więcej oufitów dla FACC 5.Jakiegoś śnieżnegoi potworka ... np. Dziadek Mróz , albo Bałwan ![]() 6.Na święta powinien padac śnieg ![]() 7.Lepsza grafika 8.Nowa profesja Troche tego dużo , no ale cóż liczy się inwencja twórcza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nie masz co liczyc na faccowe czary czy expowiska.Uroki pacc :<
Ja tak: -Stara grafa -NON-Soul -mozliwosc trapowania i zasypywania dziury smieciami(lurowanie roXoR_) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zbanowany
|
![]() 1) Nowe expowiska dla FACC
2) Nowe potworki 3) Epokę Lodowcową xD 4) >News Tibia.pl odnośnie świątecznego update: Cytuj:
5) Nowe, lub zedytowane profesje (ulepszenie rycerzyka i paladynka plax?) 6) Tańszy PACC(marzenia 0.o) Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 05-11-2006 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
Tanszy Pacc plx plx pxl !!1111oneoneoneone Nie stac Cie na PACCa? Nie kupuj albo zarob na niego -.- Ja chcialbym: 1. Ulepszenie palka (nie moga zrobic z nim nic gorszego, bo juz go zniszczyli >.<) 2.Nowe tereny dla PACC i FACC. 3.New quests plx? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
A co do tych Training rzeczy to nie rozumiem po co Training Wand? Pewnie Ci chodziło o to żeby zadawała bardzo małe obrażenia i żeby taki sorc/drut mógł trenić shielda, tylko pytanie: na co mu trenić tego shielda? przecież on leci bardzo wolno i do tego jak potworek coś ci jedzie to po prostu atakujesz uciekając od niego... W ogóle to tylko marzenia z tymi all training rzeczami, bo CipSoft nie popiera skillowania. Ja zresztą też bym nie popierał. Ludziom gra ma sprawiać przyjemność a skillowanie jest bardzo nudne ![]() ![]() @topic Dla mnie to powinna się rozwijać tak jak teraz czyli: nowe potworki, nowe tereny. A co tych co gadają, że powinni ulepszyć knighta i palka to ja was nie rozumiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |