|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzi mi o ściągnięcie klienta Tibii 3.0 lub 3.1, jeśli ktokolwiek z was, kto ma dostęp do tych plików, móglby je umieścić na rapidshare, lub gdziekolwiek, abym tylko był w stanie je ściągnąc byłbym bardzo wdzięczny.
Sid~ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() FAB NOOB - 1 znowu w akcji, ciekawe do czego ci Tibia 3.0?? W końcu nie możesz przez nią grać, a OTS'ów nie ma na 3.0 Nawet nie możesz sprawdzić jak wtedy gra wyglądała dzięki temu klijentowi.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Nowy jestes i juz bedziesz wszystkich krytykowal? On prosi ludzi aby dali mu link do tibii 3.0 bo ma potrzebe i gowno Ci do tego co bedzie robil @topic watpie, zeby ktorys z forumwiczow mial tego klienta. Zapytaj sie starszych modkow, oni maja wszystko ; ] @down Przeczytalem i smiem stwierdzic, ze ponad polowa jego postow jest madra. A jego ostatni temat to Czy chodzi download (czy jakos tak) nie poszukal, dostal ochrzan ale to nie znaczy, ze wszyscy maja go za to krytykowac -.-' Ostatnio edytowany przez Bakuo - 21-10-2006 o 18:43. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Przeczytaj jego poprzednie tematy to się dowiesz o co mi biega...
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ważne do czego mi, poprostu potrzebuję... Jak idziesz do sklepu kupić nóż, to kobieta się ciebie nie pyta, czy będziesz nim nożować starsze panie... Poprostu sprzedaje...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Przecież i tak już nie grasz w "pikselki" jak sam to określiłeś.
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Kurnafix, weź se kup mózg, to czy gra czy nie gra jest obojętne, w 3.0 i tak raczej nie pogra, a może po prostu do czegoś potrzebuje.
@top: ja nie mam ;p
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @Lasooch - do czego takiemu czubkowi 3.0? Mówię wam, zanim mnie skrytykujecie, przeczytajcie jakiś temat tego nooba. Mnie wkurza to, że w jednym temacie obraża wszystkich forumowiczów, gada, że jesteśmy anemikami, a a 2gim prosi o przyslugę... Dla mnie to nie jest normalne
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() To niech nie oczekuje od nas pomocy... Proste.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() No o tym też mówię, może nie tak łagodnie jak przedmówca
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Jak dla mnie nienormalny jestes tutaj tylko ty Kurnafix.
Chuj cie to obchodzi do czego on to potrzebuje prosi o link, jesli masz to podaj jesli nie to zamknij pysk i juz sie nie udzielaj. Tibia 3.0 to chyba nie jest jakis nielegelny "wspomagacz" ze tak go tak wrzyscy krytykujecie jagby prosil o link do bota. Ja niestety nie posiadam tej wersji, ale jestem pewien ze ktos napewno ma. |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() O ja, nie mów, że ty też jesteś noobkiem. Mam nadzieję, że nie dlaetego wszystkim jeszcze raz wyjaśnię... To kretyn, który w innych swoich tematach obraża całą naszą społeczność forum. Właściwie to jego tematy tylko po to powstają, jeszcze raz przypominam, jeśli chcesz powiedzieć, ze jestem nienormalny to się powstrzymaj, przeczytaj co on pisze w innych tematach i dopiero się wypowiedz. Samo to, że szuka 3.0 nie jest złe, tylko on teraz chce od nas przysługi, a najpierw gadał co to my za "debile" jesteśmy!
|
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Tia, ja nie widziałem tematu w którym mnie obraża. Więc nie mam powodów by go nie lubić. A nie chce mi się wyszukiwać tematów po to, żeby kogoś zacząć nie lubić... (powtórzenie ;< xD)
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() blackd proxy, tibia bot ng, tibia auto i jeszcze kilka innych botów
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Kurnafix, jak juz wczesniej ktos powiedzial, najwiekszym trollem/noobem/newbiem w tym temacie jestes ty. Po pierwsze: Opcja edytuj naprawde nie gryzie (Sam sprawdzalem na sobie o.O). Po drugie: Jak bylo juz wiele razy wymieniane, gowno cie obchodzi po co mu ten klient. Ja kiedys tez sciagnalem tego klienta, tylko po to, by zobaczyc jak to kiedys wygladalo (chociaz po czesci) - niestety nie pamietam skad, wiec nie pomoge. Zalozyciel tego tematu objawil sie w pewnym stopniu z dosc zlej strony, ale to nie znaczy, ze trzeba go przekreslac i mowic, ze jest "be".
![]() |
![]() |
#16 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Kurnafix, uspokój się. Jeżeli nie zamierzasz udostępnić tej wersji klienta to siedź cicho. Nie Twój interes, do czego autor tematu go potrzebuje. Nie ma powodu, żeby go obrażać. Nie masz nic do powiedzenia na temat -- siedź cicho.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() klient 3.0 jest w downloadzie tibia.pl -,-
ps. bakuo jest zły! zmienił avatar |