Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-10-2006, 17:25   #2001
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
You have left the guild.

Po huj nam gildia jak i tak nic nie robimy

To Ci sie udalo Gratz

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-10-2006, 18:07   #2002
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
To Ci sie udalo Gratz

Poczekam jak będzie coś bardziej zorganizowano
Adelao jest offline  
stary 23-10-2006, 18:42   #2003
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
to sie nie doczekasz.. odeszlismy juz z Galany..
Ci co zostali albo mieli maly kontakt z gra albo wcale nie wiedza co sie dzieje bo ich nie ma i uchodza za tych co jeszcze "sa"...
Kurier jest offline  
stary 23-10-2006, 19:05   #2004
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
lol, boisz sie wziasc za cos odpowiezdialnosc? sami mozecie cos zorganizowac, nic nie stoi na przeszkodzie, a nie jak nie ma mnie i krupnika to juz narzekacie ze sie nic nie dzieje. nikt nie bedzie za was wszsytkeigo robil, a juz na pewno nie ja xD

EDIT:
color twoj post tutaj sie ma nijak do tego co ci napisalem w PM, sprawdz skrzynke
stary 23-10-2006, 19:15   #2005
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
lol, boisz sie wziasc za cos odpowiezdialnosc? sami mozecie cos zorganizowac, nic nie stoi na przeszkodzie, a nie jak nie ma mnie i krupnika to juz narzekacie ze sie nic nie dzieje. nikt nie bedzie za was wszsytkeigo robil, a juz na pewno nie ja xD

EDIT:
color twoj post tutaj sie ma nijak do tego co ci napisalem w PM, sprawdz skrzynke
W dupie to mam co ty będziesz robił A jak masz 120 lvl powinenies mieć na tyle doświadczenie aby coś zorganizować
Adelao jest offline  
stary 23-10-2006, 19:18   #2006
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
W dupie to mam co ty będziesz robił A jak masz 120 lvl powinenies mieć na tyle doświadczenie aby coś zorganizować
Lvl nie ma nic do rzeczy..
Zorganizuj ludzi cwaniaku...
Kurier jest offline  
stary 23-10-2006, 19:30   #2007
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Lvl nie ma nic do rzeczy..
Zorganizuj ludzi cwaniaku...
Oki
Adelao jest offline  
stary 23-10-2006, 19:31   #2008
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
haha, no i organizowalismy z krupnikiem, do czasu... i byly to jedyne akcje w tej wojnie, nie liczac raidow solo kondy i lovize, bo reszta z was sama jest niezdolna do dzialania, no moze nie wszyscy, ale wiekszosc. a mi sie znudzilo zaaltwainie wszsytkiego za innych, zeby oni potem mogli sobie wrocic grac w pokoju, na wojnie gra 10 osob, nastaje pokoj i nagle 35, cos w tym jest co?
ale mi to rybka bo z ta gra nie jestem juz zwiazany, a co ty zrobisz ze swoim charem to mnie nie bardzo interesuje czy potrafie cos zorganizowac - przeszloscp okazala ze tak, czy chce? sam sobie odpowiedz
stary 23-10-2006, 19:44   #2009
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Poziom: 110
Skille: 88\84
Domyślny

Masz swojego ripleja nubaj, endżoj

nie podoba mi sie to co robia z solution. Moi ostatni kumple powoli sie zabieraja z tego servka.
No ale life goes on
stary 23-10-2006, 20:29   #2010
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:

Czasem 60 lvl z gildii która "robi coś dobrego lub złego" ma większe doświadczenie niż taki 120 lvl z neutral gildii który jedyne "unjusty" łapie na potworkach

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 23-10-2006 o 20:36.
Lord Hybrid jest offline  
stary 23-10-2006, 20:48   #2011
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
Czasem 60 lvl z gildii która "robi coś dobrego lub złego" ma większe doświadczenie niż taki 120 lvl z neutral gildii który jedyne "unjusty" łapie na potworkach
Jednak taki 60lvl nie stworzy nic kreatywnego jeśli wszyscy ci, którzy mogli by coś zdziałać siedzą i nic nie robią. A raczej tylko gadają o działaniu.

Jak oglądałem dzisiaj aktywność poszczególnych graczy to stwierdzam ze smutkiem, ze duza część znaczących osób nie odwiedza już swoich kont od dawna. Czy to jest początek końca??
Ceapoznan jest offline  
stary 23-10-2006, 21:15   #2012
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny @tharrin

Tharrin bull shyt
Jak bylem w dominion
To tak demiphant zorganizowal massloga "keekz padl
Jak Nuskei klepal Potempik silny to polecialem mu pomoc lal mnie keekz riveen sir imp i nuskei przylecial kondon i dobil nuskei'a z ue i dla niego frag .
Jak Lord angel (prawdziwy owner byl) to HWL zrobilo massloga wszyscy polecielismy i rozpokonane HWL.!!Jeszcze troche tego bylo ale na ciebie szkoda sie pluc bo ty zawsze poowiesz, ze ktos nic ty wszystko!!
Dziekuje! Teraz moze czesc sie domysli kim jestem:*.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 23-10-2006, 21:16   #2013
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Jednak taki 60lvl nie stworzy nic kreatywnego jeśli wszyscy ci, którzy mogli by coś zdziałać siedzą i nic nie robią. A raczej tylko gadają o działaniu.

Jak oglądałem dzisiaj aktywność poszczególnych graczy to stwierdzam ze smutkiem, ze duza część znaczących osób nie odwiedza już swoich kont od dawna. Czy to jest początek końca??
Tia.. szkoda ze jak my bylismy gotowi po 12 godzin dziennie to chmara takich 60 lvli siedziala nie wiadomo gdzie i ich nie bylo..
Moze zrobic cos kazdy jak ma z kim.. tuaj nie bylo z kim..
jest moze z 10 osob co chca.. ale maja malo czasu i z 5 co maja czas i chca.. ale 5 osob duzo nie zdziala..
Kurier jest offline  
stary 23-10-2006, 21:36   #2014
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
ale nie każdy 100+ LVL pójdzie za takim 60 lvl bo może uważac że jest lepszy i to on będize lepiej dowodzić
Vienek jest offline  
stary 23-10-2006, 22:16   #2015
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Ja wsumie juz chyba w tibie grać nie będę, niepowiem czasem mam ochote wyskoczyć puknąć jakiegoś questa ,albo węszyć w rejonach kazordoon w poszukiwaniu tego co "nieodkryte" , niestety ta wojna uniemożliwia mi robienie większości rzeczy które lubię.. Brakuje mi terz ochoty na zaczynanie gdzie indziej czy levelowanie nowej postaci.. ehh jeśli będziecie chcieli coś powalczyć (mówie tu do "moich" ludzi) dajcie znać zawsze moge pograć troche i pomóc wam , nic innego poza wami nie trzymało mnie w tej tibi od kiedy wojna wybuchła na nowo.

Postów pożegnalnych nie robie zarówno tu jak i na tibi.com bo nigdzie nie znikam , poprostu nie gram.

Macie do mnie kontakt więc "..wszystko postaremu , thc uzdatniacz tlenu w płucach , w tle gra rap nuta.." i niech każdy se dopisze co mu tam w duszy gra
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 23-10-2006 o 22:18.
Ajron 88 jest offline  
stary 23-10-2006, 22:20   #2016
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek Pokaż post
ale nie każdy 100+ LVL pójdzie za takim 60 lvl bo może uważac że jest lepszy i to on będize lepiej dowodzić
lev nie ma nic do rzeczy

ludzie pojda za tym ktory ich przekona ze wie co robi, ktoremu zaufaja bo sie w taki czy inny sposob wykazal, badz tez wzbudza zaufanie, HWL dowodzi alex - 15 latek ktory nawet nie gra wlasnym charem, i co? i nic, pokazal ze cos umie i zostal zaakceptowany, ktory z was kiedykolwiek sprbowal sie tak wykazac?

gadac kazdy potrafi, tak jak skopo, anevarix czy nawet rumcio, a teraz nagle juz nie expia po 12h na dobe, siedza i expia second charami badz tez wcale, a tez potrafili duzo gadac. dokladnie jak wy jak przychodzi co do czego to trzeba wami kierowac jak kukielkami, bo w przeciwnym razie nie jestescie zdolni do dzialania.

poza tym jeszzce nie postawilismy kropki nad "i"

color amsz reply na skrzynce.

Poznanski Rycerz@
lol ja od poczatku wiem kim jestes, poczytaj wczesniejsze posty, w ktoryms jak ci odpisywalem to masz mala sugestie ale co z tego? dla mnie nic nie pokazales poza pyskowka i "duza gadka". na wiecej cie nie stac?
stary 23-10-2006, 22:40   #2017
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
lev nie ma nic do rzeczy

ludzie pojda za tym ktory ich przekona ze wie co robi, ktoremu zaufaja bo sie w taki czy inny sposob wykazal, badz tez wzbudza zaufanie, HWL dowodzi alex - 15 latek ktory nawet nie gra wlasnym charem, i co? i nic, pokazal ze cos umie i zostal zaakceptowany, ktory z was kiedykolwiek sprbowal sie tak wykazac?

gadac kazdy potrafi, tak jak skopo, anevarix czy nawet rumcio, a teraz nagle juz nie expia po 12h na dobe, siedza i expia second charami badz tez wcale, a tez potrafili duzo gadac. dokladnie jak wy jak przychodzi co do czego to trzeba wami kierowac jak kukielkami, bo w przeciwnym razie nie jestescie zdolni do dzialania.

poza tym jeszzce nie postawilismy kropki nad "i"

color amsz reply na skrzynce.

Poznanski Rycerz@
lol ja od poczatku wiem kim jestes, poczytaj wczesniejsze posty, w ktoryms jak ci odpisywalem to masz mala sugestie ale co z tego? dla mnie nic nie pokazales poza pyskowka i "duza gadka". na wiecej cie nie stac?

Własnie w tym problem że masz "swoich ludzi" jak krupnik. on natomiast ma swoich PN i tyle. Do nich idzie info co sie planuje itd. a do reszty albo nic ie dochodzi albo: "zaloguj sie o tej porze i sie wszystkiego dowiesz". Wole już zalogować sie na kiblu na posiedzeniu rady ministrów....

Albo all równi i wszystko wiedzą albo informujcie tylko swoich zaufanych kilku ludzi.

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 23-10-2006 o 22:48.
Lord Hybrid jest offline  
stary 23-10-2006, 22:40   #2018
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Nie chodzi tu przecież o wiek graczy. Alex po prostu miał dobre pvp i zmysł taktyczny wiec nie ma się czemu dziwić, że potrafil organizowac wszystko. Ale może po prostu od osób takich jak ty Tharrin, też się tego powinno domagać bo przeciez lvl'u na bocie nie wbiłeś i powineneś być w temacie obeznany... Ale to nie jest tak, że teraz ty masz wszystko na głowie.

I jak już pare razy mówiłem warto, zebyście byli lepiej zgrani pograć troche wspólnie na OTS. Nie mówie, ze tego nie robice ale warto zwołac ekipa tych jak kurier mówil 5-10 osób i poćwiczyć... Zreszta z tego co pamiętam to Hybrid kiedyś tak robił...
Ceapoznan jest offline  
stary 23-10-2006, 22:51   #2019
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny Uuu

Dzieki tharrin ze mnie poznales
Ale od poczatku jak prosilem zeby mnie zawiadamiac ze jakas akcja to w dupie.
Teraz moglbym w sumie powalczyc ale nic sie nie dzieje ^^.
galana to nuda neutrale zyskuja sile expia i expia ;}
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 23-10-2006, 23:00   #2020
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Nie chodzi tu przecież o wiek graczy. Alex po prostu miał dobre pvp i zmysł taktyczny wiec nie ma się czemu dziwić, że potrafil organizowac wszystko. Ale może po prostu od osób takich jak ty Tharrin, też się tego powinno domagać bo przeciez lvl'u na bocie nie wbiłeś i powineneś być w temacie obeznany... Ale to nie jest tak, że teraz ty masz wszystko na głowie.

I jak już pare razy mówiłem warto, zebyście byli lepiej zgrani pograć troche wspólnie na OTS. Nie mówie, ze tego nie robice ale warto zwołac ekipa tych jak kurier mówil 5-10 osób i poćwiczyć... Zreszta z tego co pamiętam to Hybrid kiedyś tak robił...
Nawet największy wojownik może być koszmarnym taktykiem , level NAPRAWDE nie ma tutaj nic do rzeczy , otwórz oczy człowieku.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania