|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2006
|
![]() Witam chcialbym przedstawic mojego 1 Fejka
![]() Ten Fejk opowiada o walce Mekara & Terriona ktora sie nigdy niemoze skonczyc ;] a wiec zaczynamy : 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() Prosze o komenty ;] Ostatnio edytowany przez Mekaro - 23-10-2006 o 11:50. Powód: niedzialajace zdjecia :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Lol... Wkurz mniea to, że jest po kilka takich samych scen i kolejne "pszygody dwuch pszyjaciuł ze mnom w roli głuwnej".
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Chca sie podwartosciowac... Topic: 1) Nie latwiej bylo gif zrobic ? 2) A slownika to sie nigdy nie widzialo ? 3) Ale to glupie ... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2006
|
![]() oj to nastepnym razem napisz Stefan i terrion
a jak na gifa to sie nieudawalo na imageshack poniewaz mialo 3500 kb z czyms a najwiecej mozna 1500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Omg jakie gówno nie podoba mi sie.
1.Po co takie duze obrazki ? 2.Niepotrzebnie ich tak duzo. 3.Krótkie i głupie. 4.I to by było na tyle.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() nie no ludzie opanujcie s9e jak robicie fake to już pożądnego a nie robicie 15 minut i myślicie że będzie ,,10/10 daj wiencej plz" jak chcesz dobrą ocene to sie postaraj
Ocena 2/10-na zachęte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Moge ci powiedziec gdzie sa drzwi czy sam trafisz?
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zacytuję tu kogoś... "KPSNF... Kolejny Pier*** Syf Na Forum..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm na poczatku chcialbym sie ciebie spytac co to jest ? Hmm co mowiles ? aha fake ? nie rozumiem chyba nie rozumiesz tego pojecia to sie nadaje na gif a nie fake... a wiec podsumowujac chcialbym ci wytknac bledy ktorych jest duuuuzo... wiec czytaj je tresciwie i ze zrozumieniem cpc ? Ołkej wiec:
1) Co to ? 2) Why to takie brzydkie ? 3) Dlaczego nie zrobiles gifa tylko fake ? 4) Duuuzo bledow ortograficznych 5) i interpunkcyjnych jesli wiesz co to znaczy... 6) Tyle tego bylo ze az nie chcialo mi sie ogladac 7) Przekroczyles limit 20 obrazkow (bad bad bad boy ![]() 8) A juz myslalem ze to kolejny pasek fake'owy 9) Pusto... 10) To co veruis A ocena ? Hmmm 1/10 ? Tutaj nie ma czego oceniac bo g***o tam jest 2 postacie BUAHHUSUAHS łachaja sie z gowna psiego... I prosze niekontynłuj tego fake'a... O kurcze alez zem sie rozpisal radze ci to przeczytac bo to dobra rada na przyszlosc =)
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() ort.
fake wykonany niby poprawnie; po za dziadowskim tłem; którego nie ma. No i za dużo obrazków w złym formacie. Ale źle nie jest. 5/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nudne
Głupie Dupne Oklepane Nic Dodać Nic Ująć
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-10-2006 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Wygodne siedzonko przed kompem
Imię: Paladyn Damissimo
Profesja: Paladin
Gildia: Uprising
Świat: Danera
![]() |
![]() Bezsensowne
![]() Po co takie duże obrazki? Ale troszkę mnie to rozśmieszyło to że prosimy wrócić za 10 min. niepotrzebnie potem kontynuowałeś że chodzmy do kina ja bym to zrobił że on ma zadać ostateczny cios i nagle restart... Daję 3/10
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() KPSNF (Kolejny Pier*** Syf Na Forum)
Oklepany temat w stylu "supa woauw foght z mnomm w rokli gluwnei". Dziadowe wykonanie... ORTORGRAFIA !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Nie ma jak jebnąć siebie jako głównego bohatera i oczywiście bezapelacyjnie ty wygrywasz, right? To już zepsuło cały klimat. Ułatwiłeś sobie robote tą pustynią.
Iiii tam, poczucia humoru też super nie masz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9