![]() |
#621 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() Azeris tak wszystkich wyzywasz i wyzywasz.
Wiesz....nie trzeba byc nawet graczem kyry zeby zorientowac sie ze na tym forum aktualnie ty jetes najbardziej ponizany i krytykowany widocznie sobie cos przeskrobales tak btw. nie krytykuj czyichs zdjec bo sam piekny nie jestes . Jak zobaczylem raz twoje zdjeice z rl to mi sie smiac chialo... W tibi taki kozak a na rl taka chuda ciota niestety...wiele osob w tibi odgrywa "bohaterow" i sie panoszy na servie a dzieje sie tak za sprawo ich nieszczesliwego zycie w rl ja nie wiem azerisq ale moze cie w szkole tempili?moze cie w domu nie chcą? Dlatego wyzywasz sie na grze...Wszystko co mowisze moze ma i jakis "mały" sens ale to dziala przeciwko tobie.Wspomnailes w ktoryms tam poscie ze ktos tam bierze gre wirtualno za prawdziwo.A samo co masz 120+lvl grasz po 15 h na dobe i co?moze ty nie jestes maniakiem tibi?owszem jestes i to wiekszym niz osoby jakie oto posodzales |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 10 2006
|
![]() tekisho prosze Cie skoncz pisac glupoty... nie wiesz co i jak to sie nie wypowiadaj.. i naucz sie pisac chlopczyku
|
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() No ale nie takie ścierwo jak ty
![]() @Tekisho masz racje xD @Divamage kto pisze głupoty ten pisze... Więc nie wpier**** się między dupe a papier. Po co ci byc takim kretynem jak Azeris. |
![]() |
![]() |
#624 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 99+
![]() |
![]() Cytuj:
Podsumowujac: dla mnie to ty jestes najbardziej ponizany i krytykowany oraz najbardziej zalosny, tak wiec wyjdz. |
|
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Świat: Kyra/Thoria
![]() |
![]() Czytam ten thread i czytam i zal mi dupe sciska widzac jak potrafia sie nienawidzic przez "tibie".Nie lepiej by bylo trzymac sie razem niz tylko wrzucac sobie nawzajem?Pomyslcie kur*a klocenie sie ja hunted ty masz deda a on jest thiefem do niczego nie prowadzi,lepiej szanowac jakiegos jeban*go brazola czy lepiej polaka,pomyslcie nad tym...Azeris tak wlasciwie za co jestes hunted..?a i jeszcze jedno nie wiem czy zauwazyliscie czy nie ale widzac czasem szwedow w dp widac ten szacunek do kazdego bez wzgledu na lvl czy polska przynajmniej w tibi nie moze byc lepsza od innych?
![]() Ostatnio edytowany przez Elvors - 22-10-2006 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#626 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() 09:04 Tekisho [23]: ee
09:04 Tekisho [23]: dedles mnie 09:04 Awer Fast [105]: ? 09:04 Tekisho [23]: za co 09:04 Tekisho [23]: ? 09:04 Tekisho [23]: KURWA MAC 09:04 Awer Fast [105]: ehes 09:04 Awer Fast [105]: ![]() 09:04 Tekisho [23]: ? 09:04 Tekisho [23]: padlem jak pies 09:04 Tekisho [23]: jaki ehes 09:04 Tekisho [23]: / 09:04 Awer Fast [105]: nom "dedlem cie" 09:04 Tekisho [23]: kurwa 09:04 Tekisho [23]: jak smiales 09:04 Tekisho [23]: ? 09:05 Tekisho [23]: poeglem na olu 09:05 Awer Fast [105]: normalnie ? 09:05 Tekisho [23]: wlaki 09:05 Tekisho [23]: wal;ki
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik forum
|
![]() @paior
czego to nie zrobimy zeby kogos "upokorzyc" ladny fake nastepmynm razem wymysl cos inteligetniejszego k? jesli mam sie bawic na takich zasadach jak ty to juz dawno by tu wisialo zdjecie calej twojej rodziny jak zebrajo o jedzenie @upup a co do szwedow to wkurzajoce jest to ze polacy myslo tylko o sobie szwed szwedowi pomoze nie wazne czy sie znajo czy nie ale pomoze (so wyjotki) a polacy to tylko o sobie myslo i kazdy gra najbardziej hamsko jak sie da i probuje ukrasc najwiecej jak sie da... Niestety tak jest szwedzi majo lepsze zorganizowanie rzeczjasna so wyjotki jak np. noobowksa postawa szweda czy wzorowa polaka ale jest to bardzo nieliczne |
![]() |
![]() |
#628 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
Oct 23 2006, 18:54:03 CEST Killed at Level 87 by Xolorian = Net'tius miss ??
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#629 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gothek
Profesja: Druid
Poziom: 20
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Nic więcej no może jeszcze po prostu PK się nudzi ale widać to ciężki przypadek więc „nudy” odpadają. |
|
![]() |
![]() |
#630 |
WIDZEWIAK
|
![]() on ma rs i na ss bije noobkow ;o
![]() |
![]() |
#631 |
Guest
|
![]() Azeris qrwa ty mowisz ze wszyscy sharuja... a kto najbardziej sharowal? Ja pamietam posty na tibia.com (Forum) ze siedziales i 25+h i to caly czas online... Mieli racje... Pozatym sam masz 3 ownerow + jeszcze 2 od aseta... czyli w 5 zapierdzielaliscie... Wiec nie jest 100+lvl twoja zasloga... Pamietam twoje zdjęcie... A gdzie jeszcze 2? Gdzie ten od skillowania? Gdzie ten od kozakowania?
Wiem ze teraz juz nie graja ci starzy pierwsi ownerzy.... Ale to co o tobie mysle to ze jestes BUCEM!!!! Nalezy ci sie BUT w twarz!!! Podjebales mi z mojego domku all co mialem... a przynajmniej jeden z twoich ownerow... Nara.............................................. .............................. |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() tak btw to mnie tez azeris okradl kiedys ale nvm
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
|
![]() Może lepiej powiem jak to było naprawde bo śmieszne rzeczy opowiadasz:
Gdy wyszedł server chciałem być pierwszy w expie a że jestem normalny nie grałem sam tylko sharowałem Były 2 osoby od expienia i jedna od trenowania czyli w sumie 3. Po miesiącu zostały 2 osoby od expa.Gdy wbiliśmy 100 lvl i wiedzieliśmy że Tetro tak czy inaczej będzie najlepszy przestaliśmy grac 2 owner odeszedł i zostałem sam do końca. Aseto miał 2 ownerów później ojebali się na wzajem i gdy nie miałem chwilowo neta grałem nocki u aseto w domu(więc nie sharowałem z nim tylko kożystałem z jego kompa). W Tibii ojebałem 2 osoby które same nie są czyste: - Mershal czy coś takiego który okradł valerino i robił wałki na pacca i chciał ze mną niby sharować ![]() - Daron Iron - gra nim jakiś hacker czy ktoś a nie owner którego znam. Gdy wejdzie on na GG i powie żebym oddał bo teraz gra jego kolega czy cos to oddam. Podajcie nicki a nie mówcie że was okradłem bo tak to każdy może mówić. |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik forum
|
![]() tak btw. to mnie ostatnio ojebal foriuss na 5 bp hmmkow...
Azeris fajnie ze sie przyznajesz xD wiesz xadam luka na forum czasami?;> |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Nikt z nas nie może być na 100% pewien ,że Azeris z forum mówi prawde lub że to prawdziwy owner Azerisa , więc Xadam nic nie może zrobić.
|
![]() |
![]() |
#636 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 99+
![]() |
![]() Za co Net'tius polecial z LS?
Apropo Xadama, filmy, ssy oraz wszystkie niby dowody, wlacznie z pisaniem na forum innym niz tibia.com, na temat czyjegos lamania zasad tibii nie moga byc brane pod uwage. ;< |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
|
![]() maslomaslane i Olik czemu nie napisaliscie waszych nicków skoro was okradłem?
Jakby Xadam dawał bany za takie coś co mówisz to ja bym sobie zrobił tu konto o nazwie Eternal Oblivion i napisał po angielsku że sharuje w 5 osób . |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik forum
|
![]() To fakt.Xadam nie moze dawac banow na podstawie tego co jest napisane na forum.Ale jak by sie uparl i uwiezyl w to co tu jest napisane (mala szansa) to by popatrzyl na ip i by sie okazalo czy azreis sharuje czy nie.ktos mi kiedys powiedzial ze gm banuje tylko wtedy kiedy ip pochodzi z innego kraju ale nie wiem dokladnie.
|
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Pablofon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alea Iacta Est
Poziom: 151
Skille: 14/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Z tego co mi wiadomo to jest to duuużo bardziej skomplikowane. Cipsoft nie może patrzeć na IP komputerów. Ja raz spotkałem sie z delatem za sherowanie i to nie było przez IP tylko duuuuuużo bardziej skomplikowane, właściwie GM sam nie wytłumaczył za co ban na forum, sam się motał xd.
|
![]() |
![]() |
#640 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() nie to zebym mial do ciebie cos ale mowie tylko fakty pozdro @edit aha bylbym zapomnial name tego druida to lordi'han ___________________ Cytuj:
![]() A no i z tego co wiem to na tym forum kto jakie ma ip to wiedza modki czy tam tylko admin. Przynajmniej tak mi sie wydaje :-P Ostatnio edytowany przez 0lik - 25-10-2006 o 13:10. |
||
![]() |