![]() |
#602 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Ich nowy, znakomity nabytek:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Baku zes pocisnal z tym zdjeciem i ukrywaniem TBI
![]() ![]() @Cygan No moze az tak to nie ale sklamalbym takze gdybym powiedzial ze nie wyzywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz setki Randallu.
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Naction
|
![]() Cytuj:
Dzieki all ![]() Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 23-10-2006 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Imię: Siup Wand'master
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() To exp counter- legalny program
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Imię: Okonius
Gildia: You are not welcome
|
![]() Randal widze ze nad soba pracujesz
![]() Jak bysmy sie mieli uczepic tematu to z jednej strony madrze gadasz ale powinienes zachowac pewna doze obiektywizmu I po prostu obydwaj chyba mamy inne jej pojecie Gratz setki ![]() Ostatnio edytowany przez Okonius - 23-10-2006 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Guest
|
![]() To zadne Exp Counter tylko zwykla TBI albo Tibia GG ch*** z nazwami wazne ze Cie hacknal niedlugo;]...
@Randall:masz troche racji, ale chyba Vodooma doskonale znasz i nie tylko ja Ci to mowie ze on psuje reputacje gildii nie wiem po co go trzymac, mowisz ze wyciagasz wnioski z tego, ciekawe jakies, zabraniasz mu wchodzic na guild chat przez tydzien, czy inna kara-.-z jego zachowania mozna wyciagnac tylko jeden wniosek nie zadawac sie z nim, to nie jego pierwsza szansa na poprawe mial juz ich wiele nawet podczasz waszego Hota(jak ratowal Ci zycie), a pozniej ten sam owner o****** Lukiego z jego itemow jak ciec, teraz jest nowy owner ale mowie Ci ze znam wiele jego przekretow i kradziezy o ktorych juz wszyscy zapomnieli, ale dobra dam sobie spokuj Gz 100 nareszcie;] |
![]() |
![]() |
#610 |
Guest
|
![]() Co was obchodzi kogo Randall trzyma w gildii? Może zrobicie rekrutacje za niego i powiecie kogo brać, a kogo nie? To jest jego prywatna sprawa kogo ma w gildii i przestańcie zaśmiecać tym forum.
|
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak was to tak boli, to nie wiem jak jest w waszych gildiac ale jesli ku*wa u mnie ktos zrobi cos niezgodnego z regulminem to wylatuje -.-
Proste i odczepcie sie wkoncu spamujce se inny temat... Jak Voodom zrobi blad to wyleci -.- Narazie nie zrobil... TEMAT ZAMKNIETY ! CHCECIE GADAC O VOODOMIE ? ZALOZCIE TEMAT "VOODOM - THE BAD GUY" |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() Owocna tworczosc Randalla na lekcjach. Kazdy z klasy ma cos takiego w ksiazce lub zeszycie i nikt nie wie kiedy on to pisze
![]() ![]() p.s. odradzam pozyczanie mu czegokolwiek co da sie pomazac ^^ Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 24-10-2006 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Imię: Master Dysan
Gildia: Insane
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Jest to Randall-a guildia i ma prawo trzymac w niej kogo chce, nie wasza sprawa. Po drugie dobrze robi ze nie wywala odrazu kazdego z guildii, do poki nie ma zadnych powaznych dowodow
![]() ![]() @Randall: Gz setki, szkoda ze nie moglem byc na ss przez te zasrane lagi =/ Btw. rysujesz jak moja kumpela z klasy ![]() ![]() Cya in Tibia Your ~Dysan |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]() ~GRATZ~setki Randall
|
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]() Niewiem czy wiecie ale to jest temat Naction Screenshoots wiec tu sie wzuca screeny i je komentuje a nie sklada skargi, zazalenia itp to jest gildia randala i on zrobi z nia co chce i przyjmie kogo chce
Jeszcze raz gz 100 randall |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]() Przestancie pie****** ze to jego gildia i moze trzymac sobie kogos chce, kiedys k**** przywiazywaliscie wieksza wage do tego, nikt z Vodoomem nie chcial wykonac ani, a nwet sam Randall mowil zeby z nim nie robic, jak mial tam ktos robic wtedy, ateraz nagle nie ma zadnego powodu, powodow jest mnustwo tylko nie chcecie tego zauwazyc....nie wiem czego, kazdego nie musisz sluchac, ale sam najlepiej powinienes wiedziec co Vodoom kiedys wyprawial, a w tej chwili mozesz mi wierzyc ze nowy owner to kolejna lama na refugii, nie da sie zliczyc jego przekretow(dobrze go znalem...)wiec wiem
Dobra Nara Wam...grajcie jak chcecie |
![]() |
![]() |
#618 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Fakt tak bylo, ale... sam randal napisal... Cytuj:
~ Misi3Q :> |
||
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Buster Almighty
Profesja: Paladin
Poziom: 102
|
![]() Voodom to spoko gosc, a jego poczucie humoru <Lol2>. Nie wiem co sie go czepiacie, jak nawet go nie znacie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy moze jakis modek pokasowac posty w stylu SKARGI I ZAZALENIA ?
Mysle ze sprawa jest wyjasniona i sa one nie potrzebne -.- A tylko zniechecaja innych do zagladania do naszego tematu, z gory dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |