|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() witam i proszę o pomoc
![]() nigdy z tym nie miałem problemu i nie mam pojęcia dlaczego to teraz nie działa a mianowicie kiedy klikam lewym przyciskiem myszy na automapę(klikam tam gdzie chcę żeby moja postać się udała) to poprostu idzie w całkiem innym kierunku ![]() szukałem w manualu czy coś pisze o tym i w opcjach okna tibii i nie moge znaleść lub wyłączyć tej opcji proszę bardzo o pomoc jeśli wogóle spotkaliście się z takim problemem za pomoc z góry dziekuję ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hyh, też tak kiedyś miałem, nie raz, poprostu postać czasami głupieje
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mi się tak dzieje tylko na Edron i na Cormay'i. Też niewiem z jakiego powodu ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Omg, bo na przykład na jednokratkowym (szerokość) mostku po drodze stoi jakaś osoba. Wtedy postać szuka innej drogi i idzie na około.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() dodam tylko że czasami nawet jak nei ma innej drogi to postać idzie w jakimś tam kierunku.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() U mnie sie tak dzieje, kiedy nie mam odkrytej calej mapy, jesli sa czarne pola obok ziemi to postac moze sie w tym kierunku udac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ja klikam na automapie gdzie jest prosta droga(zadnych mostkow po drodze nie ma), i lezie sobie wogole nie w tym kierunku co jest strasznie wkurzajace ![]() najbardziej wkurzajace i zastanawiajace jest to ze nigdy nie mialem z tym problemu a tu nagle pach nie dziala ![]() widze ze niektorzy z tym maja problemy ale nikt nie wie jak to rozwiazac ![]() moze panowie trzeba zainstalowac tibie na nowo i wtedy bedzie dzialac,sam juz nie wiem kurde do ziomkow co napisali wyzej: jak wam sie tak robilo to czy problem pozniej znikal czy dalej to samo sie dzieje? moze jakos sobie z tym poradziliscie? mam nadzieje ze wspolnie rozwiazemy ten problem na tym forum ![]() pozdrawiam wszystkich ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() @UP:
Tak poradziłem sobie. Przestałem grać w Tibię... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak sa na drodze fieldy, ludzie albo jakies stoliki, krzesla, to postac szuka innej drogi...
Ale trudne do zrozumienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() o lol czasami tak sie dzieje po prostu tak z niczego...
chodzilem wtedy recznie troche a potem normalnie mozna bylo klikac (lazilem z dzien czy dwa,moze przez to znikal blad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Swoja droga, tworzy to calkiem smieszne sytuacje. Okolo 2 tygodni temu, zniknela mi mapa venore, tak z niczego. Odkrylem mape od depo do sklepu magicznego, pozniej kliknalem na depo. Postac zamiast sie tam udac to sama odkryla mi cale venore, CALE. Calkiem wygodne ale upierdliwe gowno o0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() i właśnie nie rozumiem dlaczego takie kłopoty się nam zdarzają ludziska
![]() może to po update coś się porobiło że jest jakiś błąd albo coś takiego. jak klikam na automapę tak niedaleko od postaci na kilkanaście kratek to dojdzie tam bez problemu najkrótszą drogą, ale jeśli klikne dalej to już leci w siną dal niewiadomo gdzie i po co. strasznie mnie to wkurza bo czasem jak coś robie innego to klikam na auto mapę i leciał sobie gostek sam ![]() ![]() nie chce mi się znowu instalować tibii od nowa(bo znowu trzeba latać i wszystko od nowa odkrywać) ba, jakby się udało i pomogło by to to jeszcze pal sześć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [pozdrawiam wszystkich graczy i forumowiczów " ![]() |
![]() |
![]() |