|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm... powiem jedno...
Osobiscie na Isarze nie grałem, ale ""mówmy szczerze"" trudno o niej nie wiedziec... Czasy jak Del'Toro bylo (jak inni mawiają) najlepszą gildią pod względem pvp... Z tego co widze DT sie rozpadlo choc nie do konca... PS. Zapraszam na Berylie ...... xD PoZdRo.... Ostatnio edytowany przez Klucio - 21-10-2006 o 17:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Haha.
Pamiętam jak kiedyś na ślub nam wpadł jeden od DT co go 'przez przypadek' z HMMów rypać zacząłem ^^. A potem po kanałach uciekałem ![]() To były czasy, nie to co teraz :d.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Naby co wy wiecie o tym nędznym świecie.
Isara to, Isara tamto, grajcie sobie w te wasze bierki, czy inne WoWy, zamiast się wypowiadać :') |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hueh , ja pamietam jeszcze wojne DT vs. Isaras Fintest (chybaa) I wtedy wlasnie DT przegralo ( ? ) . Isara juz nigdy nie bedzie taka jak kiedys , nie radze nikomu tam zaczynac grac
![]()
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Wiem,że jesteś chodzącą encyklopedią wiedzy o Isarze , ale ja też coś nieco wiem. A jaki jest mój nick to chyba wiesz , jesli nie to dam ci zagadke.. Z wnetrznosci zabitego smoka odczytasz moje imię hehe .. niezłe co nie? Klimacik jak w Hobbicie , acha ale zachowaj to dla siebie , powiesz mi na Isarce czy zgadłeś. pa.
.. Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą. Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą. Ostatnio edytowany przez Angelus - 24-10-2006 o 21:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Przepraszam, zachowałem się niczym gówniarz.
:* mój ty wierszopisarzu : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() sądzę, że moge się pochwalić oczyszczeniem servera z około tysiąca noobów
![]() Moje trzyletnie działania ;DDDD bardziej wtajemniczeni wiedza ocb ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() ee tam DT to nic w porównaniu do Unitów
![]()
Nie bedzie mial nigdy prawdziwych przyjaciol ten, kto nie leka sie robic sobie wrogow..."William Hazlitt" --------------------------------------------------- Ryba bez roweru to jak Czlowiek bez Religi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Master Destreucions i De Lobo powinny się połączyć bo to 2 Największe polskie gildie na Isarze... a co do De Lobo to ta gildia jest dopiero od niedawna i pewnie większośc jej nie zna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
|
![]() @up De Lobos a nie De Lobo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Hmm... Sam jestem członkiem gildii De Lobos. W sumie średnia lvli nie jest wysoka - ale atmosfera przyjemna
![]() ![]() A co na Isarze ostatnio słychać? No, to może to wyjaśni sprawę: Oct 31 2006, 20:46:36 CET Killed Gorgonit at Level 20 ok Oct 31 2006, 20:41:53 CET Killed Dany Trola at Level 8 ok Oct 29 2006, 16:56:12 CET Killed Shiva de'Sorcer at Level 25 ok Oct 29 2006, 16:54:53 CET Killed Shiva de'Sorcer at Level 26 ok Oct 28 2006, 22:15:29 CEST Killed Aver Thok at Level 20 ok Oct 28 2006, 20:41:13 CEST Killed Linus knight at Level 19 ok Oct 28 2006, 20:40:54 CEST Killed Nicolas paldin at Level 7 ok Oct 23 2006, 22:56:42 CEST Killed Grim riper of main at Level 14 ok Oct 22 2006, 16:02:52 CEST Killed Adin Aron at Level 18 ok Wszyscy mnie zaatakowali bez powodu ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Stan: Początkujący
|
![]() przepraszam ale nie mialem na uwadze obrazanie kogokolwiek a szczeglnie rasizm poprostu hakoonin najpierw walczyl po stronie polakow a teraz wraz z osobami z dt ubili histana i battle winnera.
pytanie do hakkononina ile zaplaciles za to zeby cie nie bili ?
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Gildia De Lobos się rozpadła. Przez kogo? A no przez jakiegoś "odważniaka" z gildii i Xentariusa(85 RP)
Otóż ten "odważniak" nawyzywał czy coś w tym stylu(nie wiem dokładnie ![]() ![]() PS. Wszyscy co przeczytają tego posta i grają na Isarze mają huncić Xentariusa or hunted ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Miło było... Przerzucam się na inny świat, do odwołania (ale znając mnie za 2 tygodnie i tak tutaj wróce ;P).
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @toad
nie zesraj sie przypadkiem...lol de lobos... co to za gildia byla, jesli jeden nie znal drugiego? ;;
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ma ktoś film ze słynnego pk Bapupy po Banshee Quescie? Fajnie jakbyście podali też pod jakiego klienta był film...
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Elin Sario
Świat: Iridia
Poziom: 23
Poziom mag.: 26
|
![]() a ja wam powiem tak-> dno i wodorosty. Isara była ewenementem. Tutaj zaczynałem swą przygodę z Tibią( zakończoną przez Dark Daro. pozdro Ciemniak:* ). Lvl miałem niski,nie brałem udziału w wojnach, ale większość wątków znam nie z opowieści, ale z własnych doświadczeń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
i mnie oczywiscie ![]() Gralem na isarze z rok czasu, mialem 75 ek ktorym pozneij robilem wałki ![]() Isara bedzie nadal glupim swiatem. Ale keidys gralo sie na niej bardzo przyjemnie xD, Pamietam te czasu co Defenders chcialo Mediote, Zoseda, Damgratha i Sfifta wyjebac z serwa ![]() ![]() w 4 na nas poszli a nas bylo okolo 30 osob i nam dojebali ostrop wtedy..... Szkoda
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Kamion
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
=============== Wracajac do tematu isara od zawsze byla niszczona i jest i bedzie Kiedys bylo ta jak teraz tylko ze wiecej players bylo wczesniej ![]() Nie wiem po co robic taki temat..skoro na isarze nic sie nie dzieje.. Ostatnio edytowany przez Felux - 29-11-2006 o 07:21. |
|
![]() |
![]() |