|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Master Alucard
|
![]() Na początku pragniemy podziękować wszystkim za wzięcie udziału w konkursie na konkurs.
![]() Nie przedłużajmy już... Zwycięzcą zostaje użyszkodnik... Miłosz wraz ze swoim pomysłem "konkurs na reklamy tibia.pl" Zwycięzca otrzymuje nagrode w postaci PACCa na 3 miesiące. Serdecznie gratulujemy zwycięzcy! Skoro jeden konkurs się skończył, to czas rozpocząć następny! Rusza nowy konkurs... Reklama tibia.pl lub Tibii Co zrobić by zwyciężyć i zgarnąć fantastyczne nagrody? Wystarczy wymyśleć reklame serwisu tibia.pl lub Tibii. Nie ma określonych kryteriów co do treści, bądź samego wykonania. Wykonanie jest dowolne! Może to być filmik, animacja flash, obrazek, itd. Liczymy na waszą inwencję twórczą! Konkurs zaczyna się od teraz i będzie trwać do 14 listopada, do godziny 23:59.Zanim zaczniesz tworzyć swoją unikalną reklamę przeczytaj REGULAMIN Zgłoszenia można zamieszczać TU Komentować zgłoszenia można TU Nagrodami w tym konkursie są: 1. Odtwarzacz mp3 1 GB, pacc na 6 miesięcy i koszulka. 2. Odtwarzacz mp3 512 mb lub pacc na 6 miesięcy i koszulka. 3. PACC na 3 miesiące i koszulka. Wszystkie nagrody zawdzięczamy naszym sponsorom: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przypominamy, że kupując kubek lub koszulkę lub też PACC w firmie drom wspomagasz konkursy i tibia.pl!
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez MatKus - 25-10-2006 o 11:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() znowu konkurs nie dla mnie :/
mialem fajny pomysl na konkurs ale za pozno go wymyslilem ech... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Imię: Zatamon
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() e tam...znowu konkurs dla ludzi z lepiej rozwiniętą prawą półkolą mózgową...a miałem nadzieje na jakiś fajny konkurs w którym każdy będzie miał takie same szanse
DNO !
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Jeśli, jury będzie patrzyło mniej na wykonanie graficzne/plastyczne etc. tylko na sam pomysł, przesłanie itp. To jestem zachwycony.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() Liczy się inwencja twórcza. Nikt nie powiedział, że to ma być obrazek czy filmik. Wykonanie dowolne :>
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() IMHO było wiele ciekawszych konkursów, ale niech tam :/
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 25-10-2006 o 07:23. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Myślałem ze konkurs bedzie bardziej związany z Tibią jako grą a nie z serwisem
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() hmm - chyba mam przewagę, bo jestem w nielicznej grupie posiadaczy cudnego programu macromedia flash
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
P.S Naprawdę proszę zapoznać się z regulaminem. Chyba, nie chcemy, żeby powtórzyła się sytuacja z "Grand Tour exp". Prawda?
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() fajny konkurs i literówki
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() [quote=Shinjix;1046380]
Zwycięzcą zostaje użyszkodnik... ![]() @topic ![]() heh gratulacje dla milosza XD |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Imię: Adi przyjaciel
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Trudno mi skomentować tą decyzje, było o ile dobrze pamiętam kilka konkursów na reklamę tibia.pl. Wg mnie najlepsze są konkursy, w których bierze udział się bezpośrednio w tibi, ponieważ np. pomysł moze dać jeden kolega a inny wykona, a użytwkonik tylko wrzuci go na forum i jeszcze może pacc wygra przy odbrobine szczęścia. Wogule ta rozrzutność między możliwościami wykonania też trochę za mało to sprecyzowane, cos w stylu wymyśl konkurs tylko, że trzeba to przekazać graficznie
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Sir Zaksus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Holly Dragons
Poziom: 34
|
![]() Chyba to pierwszy błąd w wykonaniu "zmęczonego" i rozkojarzonego zespołu tibia.pl. Użyszkodnik wygrywa konkurs a uzytkownicy niech spadaja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Poziom: 13
|
![]() no dobra, ale chcialbym zobaczyc za co ten gosc zajal pierwsze miejsce ;] bo z tego co przeczytalem nikgdzie nikt tego nie ujal...
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem zachwycony pomysłem Milosza bo ciekawi mnie jakie reklamy zglosza nasi drodzy uzytkownicy
![]() ![]()
#17 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@Adrian : owszem, ale Milosz pierwszy zglosil ten konkurs i w sumie on mial go najlepiej i najciekawiej opisany (wg jury ![]()
![]() |
#18 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() E dzięks all ^^
Sam jestem nieżle zaskoczony a tym co się niepodoba to przepraszam ![]() Faktycznie zasługuje na miano "użyszkodnika" forum xD ~Pozdro |
![]() |
![]() |
#19 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Imię: Zatamon
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() A jednak istnieje. Coś co było by wykonywane konkretnie w tibii a nie jak zwykle...ta kreatywność :<