|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Kim grasz aktualnie | |||
Knight |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1,557 | 29.12% |
Elite Knight |
395 | 7.39% |
Paladin |
939 | 17.56% |
Royal Paladin |
289 | 5.41% |
Sorcerer |
868 | 16.24% |
Master Sorcerer |
297 | 5.56% |
Druid |
636 | 11.90% |
Elder Druid |
208 | 3.89% |
None |
157 | 2.94% |
Głosujących: 5346. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#721 | ||||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 05-10-2006 o 21:44. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
Knajt jesli nie jest 140+, to na open battle'ach sie przestaje przydawac.
![]() |
![]() |
#723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() W twoim opise jest troche prawdy ale niezgodze sie np z tym ze jak niemam tarczy to shielding niewplywa na obrone!!.......Tak samo ze sorc ma lepsza obrone poniewaz ma tarcze niz pallek o.O cos ci sie chyba pomylilo poniewaz sorc praktycznie lata z b roble bo ma malo capa a palek co jakies 10-25 lvl zmienia armora. BTW koncze pisac w tym temacie cya noobku poczytaj sobie poradniki moze czegos sie dowiesz ty pier...... h... wkur..... mnie ku... jego maĆ
Kazda profesja ma wady i zalety.Knightem jest np trudno zaczac na nowym swiecie, palkiem trzeba troche poczekac na skile a sorcem praktycznie expi sie po wyjsciu z rooka ale trudnije jest potem.Na 150+ lvl postacie praktycznie niczym sie nierozniom np w szybkosci expa, odkrywaniu nowych terenow. PoZdRo FrOm Dm On HiBeRnA evul me plx!!! New World I come to you... PS.nie sluchajcie sie go kompletny noobek , widac to po nicku;]bb ![]() Ostatnio edytowany przez maszter321 - 07-10-2006 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | ||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A po drugie raported. Powod: wyzywanie. Niezle, 3 raporty na jednej wypowiedzi to calkiem dobry wynik. ;p Pozdro |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() jezeli pal jest bez tarczy, to jego skill shieldinga nie gra zadnej roli, wiec sorc z tarcza na full defie bedzie bronil sie duzo lepiej od pala.
Cytuj:
Cytuj:
jezeli pal jest bez tarczy, to jego skill shieldinga nie gra zadnej roli, wiec sorc z tarcza na full defie bedzie bronil sie duzo lepiej od pala. Cytuj:
uhajac sie przy tym bardzo czesto w przypadku trapa taki knight nie ma praktycznie nic do powiedzenia, wiadomo ze predzej czy pozniej i tak padnie. sorc zawsze moze uderzyc (double) UE i zaskoczyc wrogów, jezeli oczywiscie nie zostanie zdjety w pierwszych sekundach. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiedzialem ze w tym temacie beda sie klocic ktora profesja najlepsza -.-
PS. Jestem elite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja aktualnie gram Rookstayerem ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zza rzecza
Imię: A co cie to obchodzi? :>
Profesja: Sorcerer
Gildia: A co cie to obchodzi? :>
Świat: Harmonia/Candia
Poziom: 41+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: :>
|
![]() Jestem, bylem bede sorcererem. Na razie jestem ''na emeryturze'', ale kiedys moze powroce... Mam 43 level
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Qirahn Mathar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: 21/28
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]()
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Gdzieś za mostem
Stan: Początkujący
Imię: Mevri
Profesja: Paladin
Gildia: Green Peace
Świat: Xantera
Poziom: 11
Skille: 55/22
Poziom mag.: 6
|
![]() Oddałem głos na palka, bo wg. MNIE jest on najlepszą postacią pod wieloma względami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Palladin,bo jest najbardziej uniwersalny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Anukranhum
Imię: Kito Druid of Pacera
Profesja: Druid
Gildia: juz niema :/
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: poco mi
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() sonda mówi sama za siebie najpopularniejsz profesja to kinght ja jak wienkszoś reprezentuje ta profesje,możę ma mało czarów ale po co czary,lepsze od czarów są dobre skile a to mówi o nas jak fryzura o stylu praca o nas jacy jesteśmy itd..Dobre skile = szacunek od innych= łatwiej sie gra = masz ponad 100 lvl = można się domyślić,pacc
Ostatnio edytowany przez zelow - 26-10-2006 o 19:24. Powód: oj oj oj co z tąm ortografią |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Guest
|
![]() Gram palkiem (24lvl) druidem (21lvl) knightami (14 i 22lvl) i rookstayerem (none) prawie 16 lvl na ktorego oddalem glos gdyz gram nim najwiecej. Widze ze knight to najpopularniejsza profesja choc z tym chyba bym sie nie zgodzil gdyz ostatnio tym bardziej po updacie jest coraz wiecej drutow i sorkow
|
![]() |
![]() |
#734 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shara Zades
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 18
Skille: 47/42
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Ja zawsze grałam KNIGHTEM i taką też odpowieć zaznaczyłam knightem gra mi sie najlepiej
![]() GORĄCO WSZYSTKICH POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zaznaczyłem Sorca ale i tak nie wiem jak być Master Sorciem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Proponuje zaczac liczenie glosow od nowa bo ta sonda tylko zaciemnia obraz. Wiecej osob obecnie gra sorcami i drutami, a knight jest na pierwszym miejscu bo tak bylo przed update. Z osob ktore stworzyly swoje postacie po update przynajmniej 40% to sorce, drugie 30% to druty i dopiero pozostale 30% mozna podzielic pomiedzy palów i knightów. (z lekkim wskazaniem mimo wszystko na palów bo trening przestal byc atrakcyjny w czasach kiedy magicy uciekaja w lvlu swoimi rozdzkami)
Teraz malo kto na powaznie sie bierze za knighta. (pomijam ludzi na 20 lvlu bo to dopiero poczatek gry) Np na moim serwerze w kolejce na hydry stoi przynajmniej 10 druidów do leczenia i atakowania, a ciezko znalezc chocby jednego dobrego blokera. Ludzie ktorzy wczesniej grali knightami, teraz przerzucaja sie na sorcow i drutow ktorzy expia dosc szybko juz od 8 lvla i nie musza przejmowac sie wolnym przyrostem skilli. Gra postacia magiczna jest obecnie (paradoksalnie) latwiejsza niz knightem bo chociaz trzeba uciekac bijac mocniejsze potwory to jednak expi sie przynajmniej 5 razy szybciej od knighta. (mowa o lvlach 8-40) A slabe potwory i tak sorcowi wielkiej krzywdy nie robia, patrz: roty. (dla porownania knight musi siedziec na tych rotach bo nic lepszego nie zabije bez 60/60) Nawet jak ktos ma 70 lvl knighta to oplaca mu sie zmieniac postac bo w ciagu pół roku spokojnie dogoni i przegoni knighta sorcem. A pozniej sorc ma do wyboru 10+ expowisk podczas gdy knight praktycznie tylko jedno dobre. (elfy) Ewentualnie tomby, ale to juz często waste. (crympt shamblery rox) Po ostatnim update nie da sie sensownie grac knightem, Cipsoft napraw tą profesję. ![]() Ostatnio edytowany przez Colard - 31-10-2006 o 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Imię: Arithal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 56