![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Nie pije, nie pale ani nic w tym stylu... Sa gorsi odemnie... |
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Anukranhum
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kito Druid of Pacera
Profesja: Druid
Gildia: juz niema :/
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: poco mi
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() nie wiem co im odbiło powinni iść do poprwczaka na 4 lata i potem iść na 15lat do kicia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ogolnie gimnazjum to porazka...te dzieci mysla, ze sa juz dorosle...niestety tez tak pomyslalem i siegnalem po jedna uzywke =/
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
I uwazasz sie za lepszego odemnie ? |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() Moim zdaniem powinni dostac wyrok ktory odsiedzą po ukonczemu 18 lat. A do 18-nastki poprawczak.
|
![]() |
![]() |
#146 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ja bym napisał względem ciała człowieka, bo gdyby zrobili to jakiemuś chłopakowi z klasy mogłoby się to tak samo skończyć.
![]() |
#148 |
Zbanowany
![]() |
![]() Tez fakt. Ale chcialem to bardziej wlepic w temat.
|
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() lol xP Ja bym sie o takie cos nie obrazil. ;p
#151 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@down uff... I tak wole dziewczyny ;p Ostatnio edytowany przez Bakuo - 27-10-2006 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Omigosh, zaczynacie poważny i smutny temat obracać w żart...
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Glupie gowniarze, ktorzy chieli pokazac jacy oni sa cooooool !!!!11
Popisali sie : "YEAH! WIdziales cosmy zrobili!? HAha ! KTo rzadzi!? UEheuheuh " Moim zdaniem to wina rodzicow (nie wiedza jacy sa ich dzieci?), nauczycielki (oo, prowadzilas kurw* lekcje? ) i jej kolegow i kolezanek. WHy jej nie pomogli? Przeciez 20osob obezwladnilo by 5 osob -.- Nie czytalem wsyztskich posotw, wiec jak cos jest juz wyjasnione, to sie nie do*******aj**e ![]() @Bakuo TO raczej nie znak, tylko proba osmieszenia kogos i pokazania : Ooo Jaki ja sprytny !!! !111 Sicagnalem mu spodenki ! ! ! 1oneoneone @Lasooch Niektorzy nie dorosli by o takich tematach rozmawiac, i nie rozumieja ich powagi ![]() @Down Drzwi Open!? TO za*******ac po dyrektora itp ! Ostatnio edytowany przez Avrerk - 27-10-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Nawet pomijając to, przecież drzwi nie były zamknięte na klucz, nie można było
Podbiec po jakąś nauczycielkę? Nie wierzę, że nauczycielki są tam aż tak podłe, aby nie przyjść na zawiadomienie ucznia o scenach mających miejsce w owej klasie. Ta sprawa wydaje mi się coraz bardziej absurdalna. Po prostu nie mogę zrozumieć sprawców ani biernych widzów.[*]
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolega tej dziewczyny, który z nią chodził do klasy powiedział tak: "Nie widziałem tego co się działo, bo grałem w puzzle."...
To tam być musiał niezły harmider, żeby nie zauwazyli tego... |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak napadnie cię dwóch łysoli, a ty będziesz znał aikido, taekwon-do czy wushu i połamiesz im ręce, to oni mogą zeznać, że ich napastowałeś i masz najbliższe pół roku w pierdlu. Ale generalnie chodzi tutaj o zwykłą odwagę, żeby ich chociaż odepchnąć albo polecieć po nauczycielkę, nie mówię o spraniu mordy. Cytuj:
Jeśli dla ciebie świetnym dowcipem mogłoby być rozebranie do naga dziewczyny i bez jej zgody dotykanie jej intymnych miejsc, to ja jestem co raz bardziej za tym, żeby dzieciom durnym obcinać fiutki. @down To dopiero uważam, że klasa składała się z niedorozwojów (nie urągając osobom z prawdziwymi problemami), jeśli dwadzieścia parę osób nie miało jaj postawić się pieciu kurduplom, a co dopiero w razie czego pozwolić sobie dać w ryj. Nie wiem, może jestem staroświecki, ale kiedy jeszcze chodziłem do szkoły, to istniało coś takiego jak solidarność z resztą klasy. Inni uczniowe nawet najbardziej znienawidzonej osoby z nas nie mieli prawa dotknąć, w myśl zasady, że "wróg bo wróg, ale swój".
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 27-10-2006 o 17:23. |
||
![]() |
![]() |
#160 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Co do nauczycielki, to moim zdaniem nie jest aż tak winna (no bo powinna jednak sprawdzić co się dzieje), bo jakoś kilka razy w gim było tak, że całe lekcje sami siedizeliśmy w klasie i takie sceny się nie działy, bardziej wina kolegów i koleżanek z klasy, którzy nie zareagowali. A jescze jedno mnie zastnawia, czy ta dziewczyna miała zakneblowane usta, że krzyczeć nie mogła? No bo jednak krzyk, ktoś by usłyszał.