![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
A dziołcha się pewnie wstydziła... trudno jej się dziwić ;S
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozecie sie bardzo zdziwic i mnie zle opceniac ale ja nierozumiem, dlaczego ona sie po tym powiesila? Nie mogla pojsc na policje, do nauczyciela lub chociazby do rodzicow? Poskutkowalo by bardzo a obeszlo by sie bez takich zdarzen.
|
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dzisiaj na apelu szkolnym z tego powodu oczywiscie byla minuta ciszy etc, jednak na samym koncu dyrektoka spytała: "Czy ktoś z was ma coś do powiedzenia?" Po chwili wybiegł mały chłopiec z trzeciej klasy i powiedział: "Chcę powiedzieć, że ja i moi koledzy z młodszych klas często zachowujemy się nieodpowiednio i chciałbym poprosić starszych kolegów, aby nas upominali, bo my czasami się zapominamy..." i odszedł z powrotem w tłum.
Cała ta sytuacja jest straszna. Idiotyzm ludzi jest coraz większy. Swoją drogą- do tych wszystkich wielkich obrońców. Odpowiedzcie sami sobie. Jeżeli widzicie, że w klasie ktoś dokucza słabszemu- reagujecie? +edyt! YyyeeyIsBack- pomyśl, twoja matka może wchodzić do łazienki jak bierzesz prysznic? Zakładam, że nie. To teraz wyobraź sobie jak musiała się czuć ta dziewczyna, skoro widziała ją nagą cała klasa. Ostatnio edytowany przez Sebaus - 27-10-2006 o 17:35. |
![]() |
![]() |
#164 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Zapewne sie wstydzila i nie miala odwagi z nikim o tym porozmawiac.
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mogę się założyć, że po osiągnięciu pełnoletności stałaby się w pełni aseksualna i aspołeczna, bo każdy dotyk kojarzyłby się jej z feralnym wydarzeniem z roku 2k6.
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Oprawców już nie ma bo zabiłem z ultimate explosion. Możecie mi dziękować.
|
![]() |
![]() |
#167 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
@UP A pozniej laza takie dzieci jak ten Pan, w wirtulanym swiecie mysla ze zyja i sie dzieja tragedie -.- Cytuj:
Uczniowie. IDziesz sobie przez ulice, a tu text : Ooo. Patrz, to ta co ja macali. UEHUEHEUHEU Wez sie postaw w jej sytuacji. Byla zalamana. Nie dziwie sie jej ;/ @Ghost~ Zly dotyk boli przez cale zycie ;/ Ostatnio edytowany przez Avrerk - 27-10-2006 o 18:11. |
||
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
To się zabij i niech cIĘ wsadzą w komputer i pochowają, może się znajdziesz w świecie Tibii.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-10-2006 o 18:15. Powód: coś ze zdaniem z leksza 'popsułem' ;S |
|
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede sie z Toba o to klucil dziecko.
Ja sadze, ze jestes tak zapatrzony w ten swoj WIRTUALNY WORDL, ze Ci sie nie da nic wytlumaczyc. Wiec nie kieruj swoich postow do mnie, bo nie bede z Toba prowadzil zadnej dyskusji, poniewaz sadze ze to strata mojego czasu. NarX [: @UP Przyjacielu, marnujesz tylko czas na takiego durn*a ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jestes ŻAŁOSNY! Ten temat wymaga powagi -.- Ktos zmarl, uszanuj to. Wyjdz. @Down Uszanuje to minuta ciszy :| Ostatnio edytowany przez Avrerk - 27-10-2006 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
=O DOSZEDŁEŚ DO TEGO!!! NARESZCIE!!! 5 lat zajęła ci nauka oddychania, a teraz załapałeś, że w końcu (nad tym "chyba" musimy popracować) UMRZESZ! @ontop Hm. Tragedia. Ale to nie jest wina szkoły, tylko tych uczniów, chyba wiedzieli co robią... Że niby żart był? To, dla żartu, niech sobie posiedzą do osiemnastki w poprawczaku... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 27-10-2006 o 18:32. |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
GLupie? Tez tak sadze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Tak sobie pomyslalem ze za rozne znaczace przewinienia powinni takich nieletnich zmuszac do jakichs robot, kazac im sprzatac, zapierdzielac z kilofem czy cokolwiek
![]()
#179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinni strzelac z gfb. Zalozmy prowadza do centrum miasta i tam w obecnosci setek tysiecy osob z gfb ich rozwalac. Juz pozniej by sie ludzie bali.
|
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Od 8 do 12 do szkoly, a pozniej jak chce niech pracuje. Jak zapracuje to sobie kupi jedzenie. Ruskim by sie przydaly kilka rak wiecej do pracy ^^ |
|
![]() |