![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie zapominaj, ze my tez je tworzymy ;] |
|
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Poprostu media rozdmuchaly sprawe i tyle... Ile ludzi sie wiesza... Ile kobiet jest gwalconych...
A co do tych "Straznikow Texasu" - tak jak wiele ludzi wczesniej - Czy jak w waszym otoczeniu ( szkole ) slabszy jest tepiony to mu pomagacie ? Pierwsze zaprowadzcie spokoj u siebie a dopiero potem wsiadajcie do pociagu do Gdanska... Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Swir - 27-10-2006 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
A zycze ci tego z calego serca.
![]() |
#206 |
Zbanowany
|
![]() Gratuluje inteligencji... zamknijce juz lepiej mordy, zapomnijcie - . -
czujecie sie lepsi ze napiszecie na forum ze jest wam przykro? pokazujecie tylko jacy jestescie prymitywni - . - rzadne sensacji, krwi, przemocy, itp. plebsy... that is trv niesadze zeby to bylo mile... Ostatnio edytowany przez De'sH - 27-10-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
I jak ktos powiedzial - Dajcie jej spokojnie odejsc... Tak czy siak - quit. To jest bezcelewe... Facet mi zyczy zeby mnie pedofil dorwal... Zalosne... Cya~ Ostatnio edytowany przez Swir - 27-10-2006 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisze tak, chociaz wielu z Was moze się ze mną nie zgodzić.
Tak naprawde dla mnie po częsci jest to wina dziewczyny, w stylu "biczys" itd. napewno jakby ich jakos nie podpuszczala goscie by tego nie zrobili, mini itd laski w tym wieku maja odpierdol. Chłopczykom wyrwałbym na zywca jaja i oczy... i wypuscil ich w las. Ania[*]... ![]() ![]() ![]() Poje%%%% polska rzeczywistość, poje%%%%% świat. Cholera, kultura się liczy, jakby kazdy był dla siebie w miare miły, umiał hamować swoje zapędy a co najwazniejszedzialac widząc jak bliźni szkodzi bliźniemu.... ![]()
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Hail Hakhak Powah!
Buta bana, chłopy... |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
![]() Mówienie, jakim to by się nie było w danej sytuacji nie ma niczego na celu. Co innego się czuje siedząc przed komputerem i patrząc się w monitor a przebywania obok, bądź uczesetniczenia w tejże sytuacji. Być może postawilibyście się, ale co to za problem powiedzieć : skopałbym ich ! , a zrobić to w obliczu całej klasy, sam na pięciu ? Pewnie kiedyś się dowiemy, w tym chorym kraju, jakie uczestniczą przeżycia w takim wypadku.
#212 |
Guest
|
![]() mnie tam gwalca w szkole codziennie :|
|
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() Właśnie! Sam na pięciu. Jak już wcześniej pisałem nigdy nie ma pewności, że reszta się dołączy co odbiera odwagę poszczególnym jednostkom.
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tym tobie, co mnie prawdę mówiąc nie przeraża, wręcz cieszy.
#216 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdyby taka sytuacja miała miejsce w jakimś liceum, albo chociaż w tej 3 klasie gimnazjalnej, to napewno gościu symulujący gwałt dostałby niejednego buta nawet jeśli miabym potem dostać po mordzie od tych 5-ciu, chociaż i tak w to wątpie. Jak Ci ktoś w czymś przeszkodzi to dopiero sobie zdajesz sprawę jakie powalone rzeczy robisz. 14-sto latkowie to dzieci, oni się boją powiedzieć cokolwiek, co dopiero zrobić. |
|
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Koledzy z mojej klasy jak ja ich czesto slysze.. "wow ru*ali sie" "zrobili trojkacik" "paluszek". To jest dowod, ze 14 latkowie maja niezle po*ierdolone w glowie. (zdarzaja sie przypadki normalnych ludzi, ale tylko na tym FORUM! xD) Jak to slysze to mi az chce sie rzygac. I nie mowcie mi, ze nie znam swiata bo znam, ale przeciez to juz jest przesada. (w klasie :O) Ale mimo tego co zrobili to napewno mieli swoje powody. np zle wychowanie(w swiecie mody, gangow, dragow i innych glupich elementow subkultury). P.S. Bym ich polozyl. (moze) Bo uwielbiam sie bic ![]() ![]() ![]() Jak by mie dziwczyny (ladne) molestowaly seksualnie ooo to byl bym w 7 niebie XD. @edit to down !@#@!$#@ Ja tez nie wiem jak to mozna bronic takich IMBECYLI. By im to nie wyszlo na sucho poniewaz by sie zasgarzyla i byl by sad. Ale patrzac z drugiej strony medalu... I slyszac komentarz ojca : "Nie macie na mojego syna zadnych dowodow" oraz jak oczywiscie stwierdzic o klasie "Ich to nic nie obchodzi" to mozna z tego wywnioskowac, ze prawdopodobnie nasze chore do glupoty prawo uniewinni ich.. LOL Ostatnio edytowany przez janek@ - 27-10-2006 o 23:50. |
|
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() dzisiaj myslalam ze nie wytrzymam...
tych pedałow byl wykastrowała! jak mogli! Biedna dziewczyna. A na miejscu adwokata nie podjełabym sie bronienia chłop... nie ich nie mozna nazwac normalnie - bronienia bydlakow mi zboczencow. Co ich to obchodzilo? Anatomi nie znaja? Niech sobie barbie kupia! Niewinne zarety? chyba popierniczylo starego! Na starosc takie teksty! Ja to na miejscu ich rodzicow bym sie chyba ich wyrzekla -.- Nie no nie moge.sry Ale z drugiej strony gdyby ona sie nie powiesila tym pedałom uszłoby to na sucho i nie wiedzieli by ze wyrzadzili jej krzywde. Dlaczego oni sa az tak niedorozwinieci!?
#219 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pieprzenie glupot i scum... that is trv |
|
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Gratz >10znaków< Eh co sie dzieje na tym świecie :<
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |