![]() |
#621 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Dla Cygana, mam tu zdjęcie wszystkich ownerów Voodoma:
![]() Dział prężnie się rozwija, to pewnie dlatego, że ja tu jestem>:) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Znam go napewno lepiej od Ciebie;]poczucie humoru u niego jest jedyna pozytywna cecha, ale dobra nie wpieprzam wam sie do gildii;]jak juz pisalem grajcie jak chcecie |
|
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik forum
|
![]() Słuchajcie, my powinniśmy <Naction> podziękować Cygannowi ! Gdyby nie On, nawet nie wiedzielibyśmy, że błądzimy.
![]() TO OCZYWIŚCIE SARKAZM ! @ Cygann, chłopie, próbowałeś już porządkować Moonów, i pewnie jeszcze kilka innych gildii. Uwierz, skoro jest z nami Voodom, to z pewnością na to zasługuje ! , a Twoje "bzykanie" nie ma żadnego wpływu na decyzje Randala i reszty członków. Proponuję spróbować swoich sił we własnej gildii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Zbanowany
|
![]() Jedziesz Wowa. Niedlugo 100 i pacca musisz kupic>:(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Guest
|
![]() Przestancie mi tu pieprzyc jakies glupoty, ja napisalem jaka jest prawda o nim i tyle!!jak nie chcecie go wywalic to nie moj problem przeciez, ja w to chu** wbijam to nie moja gildia...ale nie wiem czym zasluzyl sobie ze jest w Naction..spoko juz sie nie wtracam-.- napisalem tylko swoje zdanie o nim i tyle..myslalem ze macie troche wiecej rozumu, anie teksty w stylu"wyjdz,nie udzielaj sie itp"..nie umiecie zwyczajnie o tym porozmawiac, przewrazliwieni jestescie jacys-.-
Ostatnio edytowany przez Cygann - 25-10-2006 o 16:08. |
![]() |
![]() |
#627 |
Guest
|
![]() Dziecko... ty naprawde masz co nie pokolei w glowie... pamietam jak moonow probowales takze nastawic... masz jakas manie ? rozumiem ze nikt cie nie chce w gildi... nie dziwie sie. ale nie musisz nawijac na jakies zesrane tematy. kazdy ocenia ludzi wedlug swoich kryteriow.. randal uwaza ze voodom nadaj sie do gildi .a ty jestes kretynem. wiec stfu, wyjdz i nie wrarcaj.
~Misi3Q :> |
![]() |
![]() |
#628 |
Guest
|
![]() Wez skoncz pieprzyc mi glupoty, nie probuje nikogo nastawiac poprostu wyrazam swoje zdanie, a moze kogos to zainteresuje i bardziej przyjzy sie sprawie, a jak nie to trudno nie robie tego na sile, juz pisalem jak chcecie vodooma w gildii to nie moj problem wiec nie wiem skad takie bezpodstawne posty ze sie ciagle wtracam.Ja skonczylem ta sprawe juz jakis czas temu po co ja ciagle odswiezacie?-.-dodam jeszcze ze nie gram jzu jakis czas w tibie i nie potrzebna mi jest gildia...ale pamietam jak Ty Comm tez nigdy nie lubiles Vodooma(nie zaprzeczaj)a i po co piszesz ze kazdy ocenia vodooma wedlug wlasnych kryterii??ja to wiem i dlatego zakonczylem ten temat...te chlopcze i nie wiem jeszcze kto z nas 2-och jest dzieckiem-.-
![]() EDIT:a Moonow tez nie prubowalem ustawiac, bo przeciez to sa wasze gildie, ktore ja mam daleko w tylku, nie wiem czego myslicie ze mnie to boli ze macie takiegop przykladowego Vodooma w gildii, to mnie w ogole nie obchodzi chcialem tylko swoje zdanie napisac..i nie czytac takich dziecinnych odpowiedzi..zal Ostatnio edytowany przez Cygann - 25-10-2006 o 20:23. |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() No Seba nawettt nie zauwazylem ze wbiles 100lv(wkoncu) moje szczere gratulacje,a tu juz 101 eh xDD!
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() Tak mnie naszlo to wbilem i dalej mam ochote ^^ ale zawalony robota jestem :S
A tutaj atak piratow ![]() ![]() Bum ! UE ![]() ![]() Boss ma okolo 1,5k hp ![]() A tu forteca ale niestety bez bosa ![]() ![]() Tak czy siak, mam to co chcialem ![]() ![]() Pwned ? ![]() Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 26-10-2006 o 02:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zbanowany
|
![]() Hehe, ładnie. Gz rare'u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() no gZ;] Ja czekałem na tych piratów i nic... :|
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu ja
![]() Wyprawa pod wode ![]() ![]() Solo style ![]() ![]() I loocik z hunta ![]() ![]() @Magsonn Najwyrazniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magsonn
Poziom: 250
|
![]() Randi uważaj na combo, pamiętaj że hydra może jebnąć : Damage: 750 hp per turn - http://tibia.erig.net/Hydra
Niewiem skąd oni maja takie informacje, mi nigdy nie jebneła za tyle ;p ale hydry zaczne od 120~ ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() locik z demcow na 20 bp sd i 10bp uh
![]() eq na mnie taki jaki widac wkoncu od zera sie podnosilem pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ja mysle ze to zalezy od EQ ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik forum
|
![]() Pierwsze sski z nacion
![]() 38 lvl ![]() 39 lvl ![]() 39 mlvl ![]() 40 lvl ( Ktoś chętny na ofa ![]() ![]() i 40 mlvl ![]() ![]() Narazie to wszystko ![]() ![]() Oraz chcialem oficjalnie podziekowac Randalowi za mozliwosc dołączenia do nacion ![]() Greetings Xarania :* Ostatnio edytowany przez Kaja - 06-11-2006 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() Ostatnio edytowany przez josse - 29-10-2006 o 10:31. |
![]() |
![]() |