|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#242 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Cytuj:
Jedyna mądra osoba w tym temacie... |
|
![]() |
![]() |
#244 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() N... E... O... S... T... R... A... D... A...
@topic Przestańcie ludzie stwierdzać jakto wy byście im wpie... , albo jakto polskie prawo jest poj... oraz jakimi poj... deb... oni są. Bo to już się zaczyna powtarzać i nie ma sensu ciagle tego wałkować (w dodatku to już wszyscy wiemy). @Vansider Licząc z tobą to faktycznie jedyna...
#245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Z tymi ostatnimi zdaniami sie zgodze ![]() Po co w PKP!? Na Syberie. Tam by sie nauczyli, ho ho ho. JA bym zrobil jak Chinczyc. Przywiazal do krzesla, i niech na niego kapie woda przez kilka miesiecy. TO jest bardzo fajna metoda. @Down Dziex ze mnie poprawiles ^^ @ 2x Down I don't think so ... Ostatnio edytowany przez Avrerk - 28-10-2006 o 12:04. |
|
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Świat: Honera
|
![]() @2xup
Matka ich od cyca odstawiła i żeby się nie nudzili to kupiła neostrade ![]() @up Nie japończycy a chińczycy ![]() A polskie prawo jest bezsensowne pod każdym względem. np.Mój brat miał wypadek motocyklowy bo jakiś h... zzjechał mu drogę (brat jechał jakieś 40km w terenie zabudowanym czyli prędkość dozwolona) i nie było szans na wychamowanie. Zachamował więc motorem gwałtownie, przeleciał przez kierownicę, uderzył w samochód tak, że na klatce miał odciśnięty znaczek Skody i wylądował w szpitalu w ciężkim stanie. I wyobraźcie sobie, że sąd prawie stwierdził, że to była jego wina!!! Wszystko wskazywało na to, że to brat będzie sprawcą a nie ofiarą...
![]() Ostatnio edytowany przez Rattus - 28-10-2006 o 11:30. |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Moim zdaniem, szkoły o zaostrzonym rygorze dla takich dzieci są dobrym pomysłem. Kamery, ochroniarze. A tak to co? Przestępcy rosną!
|
![]() |
![]() |
#249 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko, ze problemem jest to, ze takie dzieci dopiero sa odkrywane po fakcie.
|
![]() |
![]() |
#253 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Taki offtop nie chce mi sie reszty postow czytac.
Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co tu ma do rzeczy ilu letniego brata miala?
|
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Powiedzialem ze to uszanuje, nie moge? Zaraz bede musial qrwa stac cale zycie w ciszy. Wyjdz. @UP Mu chyba chodzi ze brat sie zemsci ![]() |
|
![]() |
![]() |
#258 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() To moze ja bede mily i cI to wytlumacze...
Jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni(jesli nie to nie warto na cIEBIE tracic czasu), to czemu masz uszanowac smierc jakiejs dziewczyny, nie wiedzial bys o tym gdyby nie media, a ja cIE uswiadomie ze na swiecie ginie o WIELE wiecej ludzi niz ta jedna dziewczynka. Wiec czemu, jesli uwazasz ze wszyscy ludzie sa rowni, uszanujesz jej smierc a innych ludzi nie? Jesli dalej nie rozumiesz o co chodzi to nie warto na cIEBIE tracic czasu.
||
![]() |
![]() |
#259 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Nawet to nie jest problemem. Nauczyciele mogą współpracować z radą takich szkół, i wysyłać tam uczniów. Zresztą co do tych dzieciaków, oni mieli już konflikty z prawem. Tak słyszałem.
|
![]() |
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Łehehehehehe. Ostatnio edytowany przez joey - 28-10-2006 o 17:47. |
|
![]() |