![]() |
#1 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy znacie jakieś tutoriale w Photoshopie dotyczące tworzenia sygnaturek.
Mniej więcej chodzi mi o coś takiego:=>...<=. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Ps: Szukałem tutaj na forum, wpisywałem w google i na największych stronach dotyczących grafiki i niestety nie mogłem trafić. Pewnie nie dość dokładnie szukałem, więc prosze o oświecenie mnie =] Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all Ostatnio edytowany przez Yallah - 28-10-2006 o 15:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Yall Gdybym wiedział to bym powiedził .... może wpisz w googlach może
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rotfl.
1. google. 2. Tutorials center na ostatniej stronie.
![]() |
#4 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sorki zbyt pochopnie wystawiłem ten temat. Przed chwilą znalazłem to czego szukałem. Prosze modków o usunięcie tego tematu.
Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |