![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Shikaka Shine
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Justified
Świat: Isara
Poziom: 64
Poziom mag.: 54
|
![]() Jak w tytule, z nudow poszedlem moim sorkiem zabic dlka i pare dragow
![]() http://rapidshare.com/files/1077936/Konrad_dl.rec.html milego oglądania ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() N/c. Po pierwsze troche nudno, na dodatek jak się idzie na dragi to obowiązkowo Dragon Necklace. Masz 43 lvl a wiesz w ogóle jak się soluje Dragi? Gdy były 2 dragi to wyskoczyłeś obydwu dragom przed paszcze i się nie dziwiłem, że dały Ci takie kombo, że Ci całą mane zjadło i prawie do Red Hp Ubiło. No ale Gz ubicia DLa. Powiem krótko, Nie warto ściągać.
P.S: Aha i Filmik czysty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem jak sie soluje dragi, mialem 77 palka.
Poza tym nie chcialo mi sie kupowac dragon necklacke, ale to Twoja opinia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() P.S: A Ja miałem 70 Palka z 97 Dista. Ostatnio edytowany przez V.Kitthix - 29-10-2006 o 00:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() chyba niewiesz jaks ie soloje dragi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Ja nigdy niekupuje dragon necklacle jak ide na lair bo to niewiele daje wprawdzie raz padłem od draga ale to przez mój błąd necklacle niewiele daje więc uważam za strate czasu usiłowanie kupienia tego
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja Ci pomoge dobrze solować Draga: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=12795 P.S: No mi się wydaje, że solowanie DLa na niskim lvlu bez Dragon Necklace to prawie 100% samobójstwo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widzialem poradnik i wciaz nie wiem o co wam chodzi?
Dragon necklace, jak juz mowilem mozna ale nie trzeba, tak jak pisze w poradniku z summonami. Hmm, wiec mialem stawiac summona na kazdym pietrze? bo jak zauwarzyliscie nie expilem na jednym respie. Poza tym pisze tam zeby stac na ukos, wiec wedlug was nie stalem na ukos? ![]() ![]() P.S co do solowanie dla z necklace, to chyba widziales ze mialem stone skiny, i jesli wiesz jak one dzialaja to nie wiem wciąż o co Ci chodzi ![]() Ostatnio edytowany przez Shikaka - 29-10-2006 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Nup Mage
Świat: Elysia
|
![]() Szczególnie kiedy dragon necklace absorubuje 10% obrażeń od ognia czyli przy ataku 200, dostaniemy za 180. Zakładając [tak jak na filmie], że solujemy Dla, na manashieldzie to po cholerę nam ten necklace? Jeżeli dostaniemy mocne combo i nie uciekniemy to padniemy tak czy siak. Ja dle zabijałem sobie dla zabawy na 30 lvlu i nie widziałem sensu kupowania takiego ścierwa, bo w końcu szedłem się pobawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() dragon necklace malo daje, szczegolnie jak sie na manashieldzie stoi (20 many cie nie zbawi ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() Ja też nigdy nie nosiłem dragon necklace, ale kiedy zostalo mi 14hp cos kolo tego po jego combie to juz zawsze nosze wiesz... ten 1 hp moze zadecydowac o twojej śmierci.
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: st.wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: safir swodoon
Profesja: Knight
Gildia: Brothers of Guardia
Świat: candia
Poziom: Rox
|
![]() bhehehe wes po co dawac take nudne filmy na 43 dl solo to looz ja swoim sorcem robilem solo demon na 39 lev
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() P.S: No mi się wydaje, że solowanie DLa na niskim lvlu bez Dragon Necklace to prawie 100% samobójstwo.[/quote]
Lol miales jakas przygode w dzieciństwie z dragon necklace ? xdddd Przeciez to zabiera tylko 10 % obrazen boshe .. uratuje Cie przed czyms ? >.< to nie jest jakis ston skine ;d
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() ja tez jestem za noszeniem dragon necklace, zwlaszcza ze eq na filmiku nie bylo jakies super. brak legow, hotm i p ammy. to mnie rozwala. p legi o wartosci ~100gp posiadaja 5 arma wiecej niz glupie p ammy, bronia cie lepiej i w razie deda mniejsze waste gdy np akurat to ci wypadnie. pewnie zaraz wszyscy beda gadali mi tu o cape. co do solo... hmm... ja wiem czy jest sie z czego cieszyc. straszne waste, juz mogles sd lepiej zabrac. sam przyznaj ze srake miales
![]() 21:16 Konrad Hell Rider [43]: ale jestem nob ... 21:11 You lose 98 mana blocking an attack by a dragon. 21:11 You lose 109 mana blocking an attack by a dragon. 21:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by a dragon. 21:11 You lose 97 hitpoints due to an attack by a dragon. 21:11 You lose 138 hitpoints due to an attack by a dragon. no, nie stoi sie na wprost 2 dragow, trzeba uwazac, tego palka na OTSie miales czy cu? ![]() btw. ja kiedys zamiescialem filmik jak solowalem DLa z vis na 45 lvl i byl az 1 comment :/
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie mialem sraki bo to tylko gra, stalem na wprost 2 dragow bo jakbys zauwazyl, bilem z mort hura jednego i bylo to tylko chwile. Policz ile kosztuja manasy ktore zwastowalem i policz cene sd ktore bym zwastowal. Palka mialem na Celescie tez ![]() To chyba tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Alexe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hunted
Świat: Lucera
Poziom: 170
|
![]() Filmik całkiem nice.
@About Dragon Necle Jak mialem jakiegos pod ręką to uzywalem i tyle.Raz w zyciu mnie uratowal na 60~ lvlu 10~ hp mi zostało(freez).Kupowanie tego amu uwazam za strate czasu i pieniedzy. |
![]() |
![]() |