![]() |
#2721 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() No to Holu go zgasiles
![]() Co do Creatora to tego Sokzu i ten 39 MS zrobiles dla niepoznaki ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() @Holu
jejeje jestem noobem ^.^ hail! :-)
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#2723 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Neo
No nie wiem.. dla mnie to ,,zgaszenie'' nie było takie wspaniałe. Jestem zdania, że nie powinno się krytykować kogoś za coś, czego on sam nie może zmienić. Nie może sobie znaleźć dziewczyny... może jest nieśmiały ;p Albo od urodzenia nie jest też przystojniaczkiem. xD Nie to, że się Ciebie, Holu, bez sensu czepiam, albo, że jestem po stronie Rycka. Po prostu gnojenie kogoś w taki sposób jest troche dziecinne...
#2724 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Small Creator
Profesja: Elder Druid
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() dla niepoznaki to skasowales swojego posta jak mowiles o 40ms =]
ja nie przybieram sie w inne nicki bo nie mam takiej potrzeby, w port hope mam swiety spokoj od tego kretynizmu z thais xD a jak ktos to bedzie chcial zaburzyc to napotka opor innych osob ceniacych cisze/brak noobow zabijajacych sumony xD |
![]() |
![]() |
#2725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam dziwna sytuacje:
Okolo godziny 13 probowalem wejsc na moje acc lecz pisalo ze jest zablokowane na 5 min, ponownie sprobowalem wejsc o okolo godziny 17.25 i wciaz jest to samo napisane i dotego za drugim razem pomylilem haslo (numer wpisalem dobry) i ku mojemu zdziwieniu pisalo to samo sprawdzilem wpisujac obojetnie jakie haslo do mojego nr to i tak pisalo ze jest zablokowane an 5 min, Czym moze to byc spowodowane?? |
![]() |
![]() |
#2726 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
mi sie po grze na otsie pojebaly passy i tez tak mialem zmien passy albo poprosatu wejdz tak jakby cie zhackowali. i niech ci wysli jeszcze raz na maila acc numbera or zrob new passowrd ... @Kattinka czemy takie gnojenie w ten sposob jest dzicinne gdybys widziala fote rycka z 1 klasy bys zmienila zdanie... bez obrazy rycek ^^ Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 29-10-2006 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
#2727 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2728 |
Zbanowany
|
![]() Pulpet wiesz czym moze byc to spowodowane? Poprostu ktos zna Twoj Account Number lecz nie zna dolu i za wszelka cene proboje sie wlamac.. Albo poprostu jakis posrany zart rl kumpla..
|
![]() |
![]() |
#2729 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Haslo zna tylko moj kuzyn (narkoman) i cos mi dzisiaj mowil ze ma jakiegos wirusa i powiedzial abym zmienil haslo ale juz wtedy nie moglem. |
![]() |
![]() |
#2730 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mati
A czy to jego wina, że tak wyglada? Nobody is perfect.
#2731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odzyskalem account
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
fajnie ze dales rade ![]() do wszystkich ![]() czy ktos tego chce, czy nie, mam knighta i na razie nim skiluje. Cos mi sie wydaje, ze jak dojde do 70/70 lub ewentualnie 65/65, to se pogram ^^. Mam nadizeje, ze sie cieszycie ![]() dlaczego? namowil mnie kumpel, mianowicie -Escheuso. Wiem, ze darzycie go "ogromna" sympatia, ale tak naprawde wiekszosc z was, nawet go nie zna, ale mniejsza z tym ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2733 |
Zbanowany
|
![]() @Narkoman
Albo mi sie zdaje albo ktos mowil ze na zawsze od tibi odchodzi ![]() @Pulpet Gratz A moze Leo Lenidas powroci na Silvere? :> No i moze Anarchia of Legolas? :> |
![]() |
![]() |
#2734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() @Łodzianin
fajnie miec takiego qmpla jak Ty ![]() ![]() @Kattinka nie chodzilo mi o 'gaszenie kogos tam' tylko rycek bez sensu wypisuje cos na forum, poprostu to jest niepotrzebne wiec po co zaczynac jakies spory? ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#2735 |
Zbanowany
|
![]() @Holu
Oo widze ze zakochales sie w Lodzi ![]() A ja bylem tydzien temu na wycieczce w Tomaszowie, bylem w Centrum, ale jakeis 2h siedzialem w MC Donaldzie, moze sie spotkalismyh a nawet o tym nei wiemy ![]() |
![]() |
![]() |
#2736 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Fajnie ze wracasz ale zle ze z tego powodu... Mam nadzieje ze masz troche rozumu i nie będziesz robił tego co on...
![]() |
#2738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() 14:34 Skejt Skejcior [18]: PK jest na dc ;/
14:34 Skejt Skejcior [18]: i sie musialem wylogowac 14:35 Skejt Skejcior [18]: jakis Rycerski Michal 14:35 Skejt Skejcior [18]: znasz ?? zaraz pozniej napisal do mnie inny noobek.. czy znam Rycka itp.. ze go bije.. itd.. znam troche tych noobkow.. chcecie to sie smiejcie.. ale chyba na tym forum byl juz poruszany temat zabijania polakow na dc.. dlatego nie komentuje tego zdarzenia.. ludzie nie sprzedawajcie postaci.. pozniej polacy sa uznawani za noobow i pk.. nie jedna osoba mi mowila ze nienawidzi pl bo zabijaja za darmo.. aff.. faktycznie fajny nowy owner.. n/c Ostatnio edytowany przez Kacperka - 30-10-2006 o 14:54. |
![]() |
![]() |
#2739 |
Zbanowany
|
![]() @Kacp
Ehh.. Niestety nowy owner jets noobem. Myslisz ze ma 60 lv i skills 80/80~ to juz jets potezny :S |
![]() |
![]() |
#2740 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu i Neo
Powiedzcie kiedy, to ja też wpadne xD @Holu W gruncie rzeczy to ja tez tu jestem niepotrzebna. Nie lubie po prostu jak ktoś na kogoś bluzga bez sensu, można przeciez powiedziec co sie ma na mysli delikatniej... ;]