|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Niektórzy z was już o tym słyszeli, niektórzy o tym czytają dopiero teraz.
Otóż tworzę największy projekt fake'owy na świecie (skąd ta pewność? czytaj dalej). Projekt tworze z Kwasem, jednak jeśli ten dalej będzie się obijał/olewał sprawę to będe robił sam. Czym dokładnie jest ten projekt? Widzieliście kiedys zapowiedź do filmu? głupie pytanie - na pewno widzieliście. Otóż ja tworzę taką właśnie zapowiedź do mojego fake story Co jest w niej takiego specjalnego? Że na m 15 s (125s) filmu planuję umieścić minimum 1000 kratek filmu - statystycznie około 8 na stronę. PRawdopodobnie będzie momentami więcej (do 12-15) - będzie tam m. innymi płynny ruch animacji. Projekt duzy, ale co w nim specjalnego? To, że będą tam wszystkie smaczki dla fakeowców (poza fabułą, no, ale to wiadomo ![]() Projekt szalony? Owszem Będzie trudny do wykonania, lecz powstanie - choćby dlatego, że ejstem szlaony, uparty i chce zrobić coś co zostanie zapamiętane (zwłaszcza po cyklu który nie okazał się takim cudeńkiem jakim miał być i był o wiele mniej popularny). Przewidywana data wydania? Pierwotnie na gwiazdkę - lecz dosć prawdopodobne, że ze względu na ogrom pracy wezmę przykład z Blizzarda i projekt powstanie troche później. Tutaj będę dawał niektóre motywy, lub choćby pojedyncze grafiki, ab dać wam przedsmak tego co tam będzie się znajdowało. Projekt tworzony jest w 2 wersjach - Polsko- i Angielsko-języcznej No cóż - tyle ode mnie. Wprawdzie pcozątkowo myślałem nad tym tematem na zasadzie diabeł z pudełka (gdy skończe) lub gdy będzie wersja lite (to odpadło po tym jak została zaakceptowana dłuższa wersja projektu, żeby nie przeciągać) Temat powstał gdy pracy są jeszcze w fazie alfa - choćby z powodu, że miłoby by było podskutować lub cuś na ten temat. No i oczywiscie dla jednego powodu - by sprawić (albo chociaż spróbować sprawić), żebyście czekali na to z utęsknieniem ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Tak. Oby skasowali temat
![]() Po co to piszesz-niewiem ale...ja będe czekał xD Chodz, temat bezsensowny
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 29-10-2006 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Jak chcecie to moge pomóc, chociaż ja tam za wiele nie umiem.
Powodzenia! I szybko zapowiedź! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() jakbym mial czas moglbym pomoc... a tak niemam
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Mam pewne wątpliwości. Nie, co do tytułu.
Czy to dalej będzie fake, a nie Tibijski film? Eerion, ja wiem, że jesteś miszcz, ale mogłeś zachować choć odrobinkę skromności... ;) Hm... czy to się uda? Mam wątpliwości. Plany są ambitne, ale czy to przetrzyma? Choć nie przeczę, da isę to zrobić. Wystarczy trochę chęci, ale fabuła i reszta to inna bajka. Tylko po co robiłeś do tego osobny temat? Mogłeś to napisać w swoim. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Obijac ? A mowisz co mam robic ??xD
Czekam na gg caly czas na zlecenie a tu ni huja oO Dobrze dobrze...koniec nieporozumien ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Kwaso:
OStantie 2 wiadomości doe mnie bodajże olałęś xD @NAdrill: To będzie zapowiedź fake, nie cały fake, gdyż taki się nie zmieśic w tym projekcie - ten projekt w ogóle nie pozwala na dialogi xD @Veruis i Zając: Kto wie, może cos pomożecie. Za każdą pomoc będziecie w "Special Thanks" ![]() @Michoss: Też się trochę nad tym głowiłem. Ale podtrzymałem się choćby na zasadzie (odpukać w drewno niemalowane bo im nie wyszło) RP Online ![]() I poprawka - piosenka jednak jest dłuższa. 2 minuty 58 sekund. Jest rpzedłużony wstęp - co mi nawet pasuje do pierwotnej wersji - początek który jest i dobry i nie wymaga dużych pokładów roboty - ale dobry wstęp do tego wszystkiego. NAwet bardzo dobry ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Słyszałem o tym projekcie i mam nadzieje, że się uda ale jak inni mam wątpliwości... I oczywiście jestem do waszej dyspozycji ;]
Ps. Widziałem jak na brazylijskim forum robią Animacje O.o i to im bardzo dobrze wychodzi... Więc tutaj też musi ;] Ostatnio edytowany przez Sezu - 30-10-2006 o 06:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() No ale po ch** to piszesz -.-
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Och Eerion, po 1, trzeba bylo uzyc flasha, 100x szybciej bys to zrobil, po drugie... ja juz dawno chcialem robic filmiki fake'a...niestety za duzo czasu to zjadalo by .
EDIT: Aha, wcale to najwiekszy projekt nie jest... bo: Wejdz sobie na www.tibia.de, po wejsciu do menu glownego, na stronie po lewej stronie, jest tabelka pt "Movies", masz tam filmy zrobione wlasnie albo we flashu albo klatka po klatce trwajace 5-15 + minut . Ostatnio edytowany przez Avager - 30-10-2006 o 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Da się zrobić ale bardzo dużo czasu zajmie, na tibia.de też widziałem zajebiste gify, trwal moze 2 minuty a wcale bardzo płynny nie był, a koleś pisał ze robil go 10 godzin. To tez zalezy ile mozesz dziennie na to poswiecic.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Eee tam... po cóż te czarne myśli? Co prawda widziałem na tym forum tyle dobrych tematów, które zaczynały się i upadały, bo autorom się nie chciało, albo wymyślili coś nowego i "lepszego"... Piję m.in. do siebie XD Ale eerionowi ufam, bo już trochę go znam i wiem jak bardzo potrafi być zacięty i uparty. Nie panikujcie i odpuście se sceptyzm, a może nawet dodacie mu otuchy? Było by miło. Ja się nie mogę doczekać
![]()
![]() |
#14 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Avager:
Zanim bym isę nuacyzł Flasha obsługiwać to bo to masę czasu zajęło ![]() Co do filmików - w movies nie znalazłem specjalnie wiele (jeden znalazłem,a le to było 500 mb i 44 minuty), reszta rec. Później poszukam wiecej, ale jakbyś mógł to z chęcią bym zobaczył czy to ten sam poziom ![]() @Cloy: To nie będzie gif format będzie .avi pewnie @Igni: Dzięki za słowa wsparcia ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdybym sam potrafił ładnie animować bym ci pomógł ale cóż nie jestem zbyt dobry w te klocki
|
![]() |
![]() |