|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Pomozcie !
Powiedzcie gdzie zdobyc rozne pojemniki na ciecze szczegolnie chodzi mi o kubeczki (cup) ![]() Kiedys od kogos kupilem ale ostatnio stracilem, a o sprzedawce ciezko, wiec prosze powiedzcie mi gdzie go zdobyc ![]() Oczywiscie wszystko na Rooku |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc tak:
Pot respawnóje się w śmieciarni trolli. Kubki i dzbanki są wyrzucane obok bear rooma. Wiadro się respawnóje w mieście. Vial można dostać z questa bądź kupić lfy. Mam nadzieję że niczego nie zapomniałem pozdro. Ostatnio edytowany przez Hynu - 30-10-2006 o 20:38. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety ale nie znalazlem kubka. Czy moglby ktos powiedziec, gdzie dokladnie sie on respuje, albo dac jakas inna lokalizacje respa ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() @Up
Hm , nie wiem gdzie on się respi ale w pobliżu Bear Roomu i w tej dziurze pod nim jest tego pełno , nielicząc , że można to zebrać z pewnego questa... |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Co do kubków i innych pojemniczków: 1. Można spotkać w różnych miejscach (najczęściej blisko respu mino i rotów) viale wywalane przez rookstayerów. 2. Dzbanki itp. często leżą w Bear Room. 3. Wydaje mi się, że kubki respią się w kilku jaskiniach z orcami na stolikach. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki wszystkim za odpowiedzi.
Sprobuje to jutro znalezc zaraz po restarcie serva. No wiecie, ale z jakiego questa wypada cup to mozecie powiedziec, to nie jest qs przeciez. (kubeczki sa mi potrzebne do trapowania ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do trapowania nadaje się tylko pot i koryto, ale koryta nie weźmiesz do bp. I jeśli nikt nie ma żadnych pytań dot. dzbanków to uważam że temat można by zamknąć. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Bottle sie respia chyba w mino hell.
A do cupow nie da sie chyba tam zadnego napoju dolac. Czy ktos moglby powiedziec gdzie respi sie AMPHORA? Widuje ja czesto porzuconom na brzegu wody... ;/ |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Looder, sorry, ale tam są błędy!
![]() Cytuj:
![]() ![]() By Reksona/Reksiona |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh rex, domyślałem się że są błędy ale tamten gość nie raczył ich wypisać a raczył upomnieć z "wyrzucane" masz rację ale z respawnem nie, respawnóje bo respawnować (tak mi się przynajmniej zdaje...)
żeby nie było total offtopa do cupów da się nalewać napoje. |
![]() |