![]() |
#2742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() A ja tym czasem wracam do gry
![]() You advanced in distance fighting. 87 ![]() ![]() ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#2743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @Michael
Big gz ![]() @Narkoman Moja postacia? ![]() Najpierw odrob to co straciem przez ciebie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
to jest do mnie ze jestem noobem i ze Mysle ze mam lvl 60 i skills 80/80~ to juz jestem potezny, czy o nim ? ![]() jests- jesteś czy jest? sorry ale serio cie nie zrozumialem ^^ chyba podzielacie moje zdanie co do pkowania polaków na 19-tych lvlach przez polaków na 60 lvlach -.- |
|
![]() |
![]() |
#2745 |
Użytkownik Forum
|
![]() luz nadrobie, np
![]() mialem nie grac ale jednak, ta gra ma to cos co jednak przyciaga ludzi, a jednak nie. ;p
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2746 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @Kacp
Nom zdeczka. Chcialem powiedziec. Mysli ze ma 60 lv i skille 80/80 to juz moze do kazdego kozaczyc. |
![]() |
![]() |
#2748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Poziom: 103
|
![]() @ Michael
Gratz ![]() A i gz outfitu dziadka mroza ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Gratz Michael
![]()
#2750 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
U mnie tutaj na podworku to sa takie nooby ze szok, ja mam 47 lev i kumpel ma 75 ek i to sa mozna powiedziec najlepsi tutaj.. a 20 innych to biega po podworku i sie podnieca ze ma albo soldier helma albo ze zabil orca wariora albo ze dedl na fire debilu... Znam tez takich kolesi co kupili pol roku temu postac 50 ek po tych 6 miechach juz ma 30 lev =](sharuja w 3 osoby...) (na non pvp oczywiscie =]) |
|
![]() |
![]() |
#2751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() OOOOOOOooooooooooooooOOOoooooooo widze ze pod moja nieobecnosc niezle sie zabawialiscie na tym forum
![]() Ja jutro z ranca wyjezdzam i nie bedzie mnie prawdopodobnie do niedzieli na tibi Moja nieobecnosc w ostatnim czasie byla spowodowana wieloma innymi zajeciami niz tibia ![]() Pisze to bo juz slyszalem ze jakies nuubki pisza ze ja jestem retired ![]() Fajnie pogadaliscie sobie cieszycie sie i dalej sie wyzywacie ![]() aha Michael GZ dysta ![]()
#2752 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam pytanie do ludzi znajdujacych sie tutaj )
a mianowicie ile kosztuje na serverze f axe oraz d lance lub g halabarda ![]() grtz michael dista :0 twoj stroj, co musiales przyniesc aby go zrobic? tj jakie smieci? ![]() pozatym mam jeszcze jedno pytanko, czy sa jakies addony dla facc? wiem, ze to smmieszne, ale chcialbym sie zapytac, bo moze jakims cudem cipy przeoczyly posiadanie pacc i zlitowaly sie jakos na facc ;PP a i jeszcze mozecie mi powiedziec, czy ten ktos kto zabil rastamana to polak czy jakis br, ktory kupil acc od polaka... co do rycerskiego, to normalnie nie wiem, bo chcialem w przyszlosci expic na dc, no ale skoro tam noobek expi, zabija niskie lvl to normalnie nie wiem :/ powinien prawdziwy ziomek wrocic ![]() ![]() PS dererwuja mnie takie 16 lvl co zabijaja mi potworki podczas skilowania, a przeciez ich nie zaatakuje z 3 ihami i skilami 53/53 P
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 31-10-2006 o 18:06. |
![]() |
![]() |
#2753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() To jest Polak... ale chyba trzyma sie z br, ja do niedawna nie wiedzialem nawet ze jest Polakiem
|
![]() |
![]() |
#2754 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
YYyyyyyyy o kogo chodzi?? moze bede w stanie jakos pomuc ![]()
![]() |
#2755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() @up
Xenasei, ja też sie dowiedziałem że to polak jakis krótki czas temu... dla mnie to jest jak polako-br ![]() ![]() Ja tam do tego Xenaseia nic nie mam ale uważam że niepotrzebnie ubija polaków.. :/ |
![]() |
![]() |
#2756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Wczoraj 4h Demon Hunt ale lipny loot
![]() ![]() I mały adv. 08:47 You advanced from Level 60 to Level 61. ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#2757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() zostalem zhackowany:/ i stwierdzielm ze nie bede juz wiecej grac w ta gre.
Czy jest ktos chetny aby zakupic 51ek i 20 druida z pacciem na ponad 70 dni?? jezeli bedzie ktos chetny to pisac a jezeli nie to dam ogloczenie na allegro. CYa all fajnie bylo ale sie skonczylo ![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @Holu
Gratz ![]() Kimkolwiek jestes w rozmowach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
#2759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Up
Od około tygodnia gram solo style ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#2760 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ pulpet
coo? ;//////////////////////// @kacperka teraz juz wim kto to jest ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |