|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Halloween to shit 8-latki ubrane w prześcieradła latają i żebrają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
![]() Ohh Panie Dr.Unknown tak na marginesie to Halloween nie wywyodzi sie z ameryki lecz z Wielkiej Brytani a dokladnije z Irlandji dlatego jak juz to srasz na irlandyzajce ... btw niestety coraz wiecej Polakow zaczyna obchodzic halloween;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja do Halloween nic nie mam, lubię połazić po domach i zbierać cukierki. A jak jakiś chytry człek nie chce się dzielić łakociami to stosuje się starą jak świat metodę - jajka w mała torebkę i rzut w okno. Chytry dwa razy traci.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Pfff, kazdy obchodzi co mu sie zywnie podoba. Dla mnie 'Ateisty', jednak Halloween, bo jest przynajmniej wesolo, a nie stypa u rodziny po mszy na cmentarzu. I tak za duzo szarosci w tym naszym zyciu. Jednak rozumiem, ze dla ludzi wierzacych to swieto, gdzie czlowiek powinien pograzyc sie w zadumie. To wesolych swiat. ; )
@Spider~ Widzisz stary, pora nauczyc sie czytac ze zrozumieniem.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 31-10-2006 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
PS. ateista z malej ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() a ja chodzilam. poza tym, ze bylo chujowo i padalo i stopy przykleily mi sie do butow. rzucalismy jajkami. dostalismy czekolade, mnostwo tanich ruskich cukierkow i 20 zlotych. w przyszlym roku nie chodze.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Halloween- dokładnie- infantylizm jednym słowem, dla innych brak szacunku dla zmarłych.
Swieto zmarłych- pokaz kto kupi wiekszy znicz, ladniej sie ubierze i zrobi bardziej smutną minę. Szczeze mówiąc piekielnie nie lubie tego święta gdyz szacunek dla zmarłych powinien byc zawsze a nie 1 dzien w roku. Ja jutro na groby sie nie wybieram bo nie bede odstawial szopki przed grobami i pawiana... Do zmarlych z rodziny chodze co miesiąc i pamietam o nich zawsze a nie "raz w roku" debilizm :/
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Zanim zaczniecie juz przesadzac z Ameryka... To powiem tylko, ze maja prawa i tyle
![]() Nie obchodze tego swieta bo jestem katolikiem i bliscy, ktorzy mi zmarli sa wazniejsi niz jakies "cukierki". Amerykanie udowadniaja swoja plytkosc w ten sposob.. Ciesze sie, ze tego nie obchodzimy bo inaczej takie male dzieci: -Cukierek albo psikus? -Psikus dddd d d d d WOJNA NA JAJKA! Za chwile ktos przychodzi z bazuka wodna i frum bo oknach ![]() Masakra by byla tu w Polsce bo nie dosc, ze ludzie nie maja na chleb to jeszcze biednych niespodziewajacych sie ludzi ZASTRZELILIBY JAJKAMI@!21. Bhahah aa @edit to up Moze niektorzy wsychodza przed groby zeby grac "debi|a", ale zrozum tylko iz niektorzy ludzie mysla o swoich bliskich poleglych i nie maja czasu posiedziec przy grobie by wspominac dawne czasy(trzeba zyc). Ja np. mam daleko pochowanych bliskich. Ostatnio edytowany przez janek@ - 31-10-2006 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Apropo kominka... To nie była reklama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Janek@, mi to nie grozi - mieszkam na 9 piętrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Krobia
Stan: Początkujący
Imię: Amus El'Niro
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Guardia
Poziom: 8
Skille: 15/15
|
![]() Wczoraj właśnie z kolegą chodziliśmy na Hallowe'en 1 reklamówka słodyczy i 22 zł , a jako psikus wywalaliśmy wycieraczke do sąsiada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Jebie mnie to jak walentynki, kurwa! Co za omg to wymyslil?
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Święto IMO beznadziejne, jeden dzień wolny na jeżdżenie po grobach i udawanie żałoby -.-
To ja już wole Hiszpańską wersję tego święta. Cytuj:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 01-11-2006 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No przynajmniej lepsze wspominanie zmarlych niz jakies prozne zbieranie cukierkow w dzien, ktorym powinno sie chociarz raz wspomiec swoich zmarlych... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Popieram Luthi'ego w 100%.
Cytuj:
Btw. chociaż Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khazid - 01-11-2006 o 13:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
@topic Dziś nie padało, na szczęście. Jakby padało, to ja pitole. Z jakimiś starymi babami w autobusie jechałem, ogólnie to moja psychika już nigdy nie będzie taka, jak kiedyś ;P Ostatnio edytowany przez joey - 01-11-2006 o 14:47. |
|
![]() |
![]() |