|  | #6041 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 12 2005 Lokacja: Nowa sól Wiek: 36 Posty: 170 Stan: Na Emeryturze Imię: Master Tresor Profesja: Sorcerer Świat: Calmera Poziom: 52 Skille: 100\100 Poziom mag.: 54   | Hmm... Pomimo za*#&stych lagów doslzo pare adv   I shild  Gz all, a i Karpik jaki ty masz monitor 19?? ^^ Edit@ down, powiem ci tak zrób sobie noob chara i sprawdz to. Co jakies 5 dead nie wypadnie  Bardzo często wypada ale juz miale z 3 razy że nie wypadl.        pozdro Yours ~Tresor 
				__________________ 16:53 Asseib Othorigo [26]: ja gram w tibie 3 lata 16:53 Asseib Othorigo [26]: ja moge cie znalesc na rl 16:54 Asseib Othorigo [26]: jeszcze mam brata kulturyste 16:55 Master Tresor [40]: kurwa zal.pl Ostatnio edytowany przez kimil31 - 03-11-2006 o 00:12. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #6042 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 07 2006 Lokacja: ¤¤ OSTR ¤¤ Posty: 100 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elder Druid Gildia: Holy Dragons 4Ever ! Świat: Celesta Poziom: 113 Skille: 20/26 Poziom mag.: 68 | @up  Z ciekawości kolego , dlaczego trzymasz backpack na dole a nie do góry   intryguje mnie to zagadnienie spotykane u wielu graczy co wy myslicie ze on niespada? ( bez urazy )  
				__________________ _____________________________________________ XXX :jak zrobic addon dla zebraka? (brode i laske) ! XXX :broda rosnie na starosc a laski uzyjesz jak cie kregoslup bedzie bolal    | 
|  |   | 
|  | #6043 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 12 2004 Lokacja: Rybnik Posty: 104 Stan: Na Emeryturze Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera | Poszlismy na demony, 1x byl zajety to chcielismy sprobowac hell   Poczatek  po 1,5h otworzylem jednego demona..   Potem 1x sie zwolnil i tam pobilismy i spadlo drugie MPA   Ostatnio edytowany przez devil128 - 03-11-2006 o 14:15. | 
|  |   | 
|  | #6044 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 09 2006 Lokacja: Mielec Posty: 71 Stan: Aktywny Gracz Imię: Elder druid-Mistrz Magii Profesja: Elder Druid Gildia: Dragon ball Świat: Calmera Poziom: 91+ Skille: xx/26 Poziom mag.: 64   | @up Gz loota   @Gz San adv  sry że bez sska ale narazie mi sie nieche grac moze cos w sobote wsadze na forum albo dzis wieczorkiem  | 
|  |   | 
|  | #6045 | 
| Guest Posty: n/a | gz lootów ... Ja z nudów poszedłem na shamana 1 zabiłem nic 2 zabiłem prezent   Dziś może jeszcze dam ss z dragów.  | 
|   | 
|  | #6046 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 02 2005 Lokacja: Tam gdzie dres jest najnizsza jednostka spoleczna - Krk Wiek: 37 Posty: 166 Stan: Na Emeryturze Imię: Andrzej Mocny Profesja: Elite Knight Gildia: Purple Fire Świat: Calmera Poziom: 111 Skille: 92/90 Poziom mag.: 7 |  | 
|  |   | 
|  | #6047 | 
| Użytkownik Forum | No to cos odemnie    Hity miescily sie w granicach 270-350  ale niezrobilem sskow  P.S. Pozdro dla No Mercy i Kaina ^^ 
				__________________  Here i am   | 
|  |   | 
|  | #6048 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 05 2005 Posty: 86 | Ahoj   Mocny choc ja nie z Calmery to i tak Cie witam znow  Hehe jeszcze Nemape zaciag do gry i bedzie good :d | 
|  |   | 
|  | #6049 | 
| Użytkownik Forum |  | 
|  |   | 
|  | #6050 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2006 Lokacja: Żory Wiek: 34 Posty: 653 Stan: Na Emeryturze | Hehe wziąłem się troche za UH Makera i jakoś tak lvlik mi wskoczył xD  
				__________________ Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. | 
|  |   | 
|  | #6051 | 
| Zbanowany | @Up all  Gratki dla was....  Ja niejestety opuszczam tibie do najbliszych wakacji....   Dziekuje za gre..... i zycze dalszych postepów w tibi.... Narka do was.... zeby niebylo bez ss'ka to jakies stare czasy....   Bye Bye kumple.... nawet ci co mnie nie lubia... Zegnam ich... | 
|  |   | 
|  | #6052 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2006 Lokacja: W domciu Posty: 104 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Świat: Calmera Poziom: 47 Skille: 71/55 Poziom mag.: 15   | o lol Karpik Gz i wszystkim I loota TYCH MPA :O A ja sobie expie na zamku wszysko ładnie pięknie. Ide na zerka i leżał sobie ded (oczywiście ja mądra otwarłam go) oczywiscie loot byl dla mnie:Knight legi Quamirage Rod,+100gpxD      Ostatnio edytowany przez kulej134 - 03-11-2006 o 17:39. Powód: Błąd | 
|  |   | 
|  | #6054 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 08 2006 Lokacja: Gdańsk Posty: 171 Imię: executiONer Profesja: Paladin Świat: Nova |  | 
|  |   | 
|  | #6055 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2004 Wiek: 34 Posty: 309 Stan: Na Emeryturze Imię: Rycek Ziom'al Profesja: Elite Knight Świat: Calmera Poziom: 124 Skille: 90/82 Poziom mag.: 8 | @mocny gratz! @san gratz! @gacek juz nie mam 350k~  , bo kupilem Demon kask @blooder sirk znam ta miejscówke od dawna  to na darashi obok single vampa xD @leonik jedziesz z lvlem no :< @marcin nie poddawaj sie! ja tak narazie bez sska  
				__________________  Po prostu Calmera- forum thread All friends are in my mind... _____ O |\_O )) \\ bySz | 
|  |   | 
|  | #6056 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 01 2005 Lokacja: Białystok Posty: 781 Stan: Niegrający Imię: Bziqol Profesja: Elder Druid Świat: Nerana Poziom: 70 | San ;*** I lof ju maj priv bicz ;* @Gratz all @Ryc jak bdzie `100 lvl zrob to dla mnie i wbij llv na naszej sexownej oldschoolowej tombie  
				__________________ Alternative. | 
|  |   | 
|  | #6057 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2005 Lokacja: Ostrzeszów Wiek: 35 Posty: 1,239 Stan: Niegrający Skille: 13/37   | Mocny ... pamietasz? co kiedys powiedziales? Ze Kazdy lvl bedzie ....  Leon ... Ty to jestes koks!  uniosles te sdki?  
				__________________ http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=91 Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie. Lastfm | 
|  |   | 
|  | #6058 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 07 05 2006 Lokacja: Ozorków Posty: 120 Imię: Karpik Knight Profesja: Elite Knight Gildia: ------------------- Świat: Calmera Poziom mag.: 4 | Sorry ze nie odpisywalem ale: @Ziomal - thx i nie poddam sie  wbije 40 i stan spoczynku... wezme sie za sorca od 22 grudnia  wtedy zobaczysz ^^ @Master Tresor - monitor plaski 17 calowy rozdzielczosc maxymalna (1280/1024) @Kulej iles tam - hunted wiesz za co (because of wrong statment czy cos takiego) All : Gz  Sorka ze bez ss ale obiecuje ze bedzie cos z d lair albo poh  | 
|  |   | 
|  | #6060 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2006 Lokacja: W domciu Posty: 104 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Świat: Calmera Poziom: 47 Skille: 71/55 Poziom mag.: 15   | hahahahha Za to, że powiedziałam Shut up bo czasami za dużo gadasz i myślisz ze jestes fajny bo masz sorca 3~ mlvl bo na bocie lecisz i na macro ?? i co wszyscy już wiedzą juz bys mógł miec bana ale nikt nie jest noob zeby  takiego jak ty =/      Taa i co może mnie "hunted" na CALMERZE i swoim 8 sorkiem?? a może 37 pallem UWAŻAJ!! Bo juz sie boje. I zresztą jeżeli mnie "hunted" nawet to M. Nie Odda Yonowi 300k i dsm  I zresztą teraz i tak nie expie tylko stoje sobie grzecznie i chcialabym cie przeprosic ale nie ma gdzie bo  wszędzie mnie poblokowałeś. Ja chce byc miła  A tak wogóle to gz lvl mlvl   | 
|  |   |