![]() |
#401 |
Guest
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Rz.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fajduhi
Profesja: Druid
Gildia: UH maker!!
Świat: Iridia
Poziom: 24
Poziom mag.: 39
|
![]() Lassat Shamala i ktoś tam jeszcze przestal grac na Iridi ;p
#403 |
Guest
|
![]() @UP
A wiesz z jakiego powodu ?? Pewnie niee!! Ale zapewniam cie oni nie odeszli z Iridi ale od calej Tibi!! Sa wazniejsze zajeci niz spedzac wiele godzin przed Tiba!! /Fale~ |
![]() |
#404 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Oj cos nudna ta wojna przydał by sie jakis sneak na odswierzenie pamieci;p
Firenze juz posta napisal ale on to mało wazny jest;p @UP/\ Racja ,jest wiele innych rzeczy które mozna robic zamiast grać w te SZARLATAŃSKA GRE! |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() na przykład zadbać o swoich przyjaciół z rl, albo po uczyć sie sie troche... no wiesz, książki, notatki i takie tam rzeczy które odchodzą w kąt kiedy "musimy" nabić lvl.
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]()
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() eej z innej beczki Ezekiel Armanio deletuje chara... i ma bana za offensive statement, wie ktoś coś więcej o tym??
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 04-11-2006 o 20:38. |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie własnie robie sobie przerwe
![]() ps. Czy ktoś tu nie zapomniał kupic komus PACC?? Bo wydaje mi sie, ze dostałes Tadzia za free... ![]()
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur Ostatnio edytowany przez Bandzioch - 04-11-2006 o 19:50. |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() To nie jest ważne, ale o jednego pędzla mniej na Iridii...
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
|
![]() Hehe faktycznie;p
BTW Arc uroslo niezle w sile, Yama, Mewtu i Lauabu. Teraz maja niezla sile ognia. Dzieki temu sie nie boja juz tak bardzo i zabijaja sabie potencjalnych wrogow ![]() Ostatnio edytowany przez Jinikao - 04-11-2006 o 22:37. |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten do kogo było adresowane pytanie wlasnie otrzymał list w veno.
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
![]() Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.
Pozdro. |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @up wyslalem ci list do veno z namem chara na jakim siedze jesli nie na grodku prosze pinie o kontakt. Moja propozycja nadal aktualna l]
|
![]() |
![]() |
#419 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Skoncz pierdolic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() No właśnie, musze poprzec Zimna, to przeciez German Team probowal ubic Cirmo, zaczynajac wielka wojne z Arc~.
Ahhh, to były czasy, szkoda ze NR nie pokonalo Arcanium =P