![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() Chce powiedziec, ze TBI nie ma auto expa wiec o co Wam chodzi
![]() TBI najczesciej ludziom sie przydaje do swiata, obliczania expa oraz samego zjadania fooda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Jak już ktoś tam odświeżył temat to dożuce swoje zdanko
![]() ![]() Zastanawiałeś/aś się nad tym czy to ma jakiś większy sens ? Prosił bym aby każdy sobie po cichutku odpowiedział ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Tak ma, ja też sie przyznaje do używania TBI, np. światło, podnoszenie spear, łowienie, jedzenie, uzupełniane amunicji, vita/uh poniżej ileśtam hp jak np. stoje pod dp i odchodze na chwile ; - ) Wiem wiem jest to zakazane ale jeśli mogę bez problemu choć trochę ułatwić sobie grę to to robie. Cave bota nie mam <mam palla> więc raczej odpada i tu się zgodzę z wiekszością - cavebotterów trzeba tępić !
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() tibja blak ajc roks mens
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Zacznijmy od tego że cipy wprowadzily soul pointy bo ludzi zostawiali chary na macro na noc. I w tej chwili mielismy przyrost programów do auto expienia i robienia run w tym czasie postac expila w zaprogramowanym miejscu i robila runy przez calol noc. Przez dodanie soul pointow i dodanie mozliwosci kupienia run w sklepie za astronomiczna cene runą cały rynek w tibi. Kiedyś stales se przed depo i robiles runy nawet bez bota to bylo latwe ale teraz ci co nieuzywaja bota zostali ukarani soul pointami wiec skoro i tak są karani za cos czego nierobia czemu by tego nierobbic. I tak coraz wiecej osob uzywa botow i to jest wina szczegulnie cipow. No bo po huja trzeba miec pochodnie przeciez to tylko utrudnia niepotrzebnie gre, wiec kazdy woli sobie sciognonc te tbi gg i miec swiety spokoj. Teraz sprawa tego protestu anty tbi Przestancie bo i tak do nieczego niedojdziecie ci co uzywaja mają gdzies takie zeczy a jak sie do nich gada ze to nielegalne to maja was w dupie. Niepodoba sie ze inni graja nie fair? To tez grajcie nie fair bo oni nieprzestana. Jest takie przyslowie jesli niemozesz kogos pokonac przylocz sie do niego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
Nie przylaczaj sie. Ci co uzywaja tego typa gó.wna maja wieksze ryzyko, ze zostana haknieci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() W TBI nie ma zadnego keyloggera omg
![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 18-08-2006 o 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Spec_Haker |
Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius.
Powód: Nie potrzebujemy tu takich ekspertów
|
![]() |
#233 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() @UP
Zanim napiszesz post spojrz na date ostatniego -,- @EDIT JA ZREPORTOWALEM EHEUHEUHEUEHUEUEHUEh Ostatnio edytowany przez Zotemut - 05-11-2006 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2004
Lokacja: Wroclaw/OLOR3MIASTO HEHE
Imię: Necay/Prolender
Profesja: Elite Knight
Gildia: Excessum/Virtue
Świat: Iridia/Iridia
Poziom: 9x
|
![]() Po co uzywac TBi, jak mozna miec blackd, albo NG ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Świat: Morgana
![]() |
![]() Też prawda, ale NG jest płatne a tbi ma wszystkie/większość najbardziej popularnych funkcji
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
![]() |
![]() TBI jest czyste i nie mam zamiaru go zwalczać i nikomu wmawiać że tam są wirusy itp. Jak nie chcesz to nie używaj a jak ktoś używa to tym zajmie się gm czy tam tutor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Tibia Ng to 1 zl na tydzien >.<
ale tego typu syfy są do pupy poniewarz jak widze kogos kto uzywa to tylko wziasc mu zajebac klawiatura :/ srednio 9 na 10 polakow tego programu uzywa porownojac do graczy z innych krajow to te liczby mogą przyprawić o bol glowy >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() ja uzywam tibi gg taki program potrebuje go tylko po to aby dawal mi swiatlo w grze (light hack) xD i jeszcze nikt mnie nie haknol a gram jzu w tibie razem z tym programem czyli jakis rok moze wiecej a odrazu zaczynalem z tym programam swoja karjere
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
Czyli hacka mozna zalapac tylko: -jak logujemy sie na www.freepacc.prv.pl, -jak sciagamy pliki z niewiadomych zrodel i uruchamiamy je bez przeskanowania. Tbi i inne pliki z tamtejszego downloadu sa czyste. @2up NG i BlackD jest platne. ( chyba ze masz cracka -wiem, ze do ng jest ). @temat Kazdy pisze, ze nikt nie uzywa bota, a polowa z was zna prawie wszystkie funkcje tbi, jest doskonale obeznana w ich nazwach i skad mozna je pobrac...Dzisiaj dostalem priv od osoby, ktora tu pisala (twierdzila, ze boty sa fuj, a tbi ma 300keylogow ) z zapytaniem: ,,skad crack do ng wziales, ej opdpowiedz, plx, bo potrzebuje do cavebota". Ostatnio edytowany przez XIII - 06-11-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |