|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Szalas Pod Lasem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szybki'lolz
Profesja: Knight
Gildia: Metal Warrior
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7+
|
![]() Ja popieram cipy zawsze robia cos na mainilandzie niech cos zrobia wreszcie na rooku
![]() ![]() 1. Gdy by na rooku bylo pvp ? ![]() 2. Mini Anihiltor ![]() 3.dp ![]() 4.Domki zeby kazdy rookstayer mial domek i nieumusial robic depotów... I jak myslicie do bani ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Profesje to ty masz na mainie Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie twój pomyl jest z góry skazany na nie powodzenie chcesz zmienić praktycznie cala strukturę gry na rooku Ostatnio edytowany przez Asthan - 06-11-2006 o 14:25. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytat z Kiepskich. Rookstayer to w pewnym sensie też profesja.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Po 1: nie rookslayer tylko rookstayer (tak raczej będze prawidłowo)
Po 2: Przestańcie myśleć o pomysłach zeby dali na rooku takie potwory które bez większych strat będą bili 20lvl+, bo z tego co wiem CIPsoft jest przeciw rookstayerą!!!!!!!!! Więc czemu mieli by dawać coś dla nich? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Ghule... jestem przeciw. Nie wyobrażam sobie takie nawet 20 lvlu okrążonego 3 ghulami, poza tym scale armor, który z nich "wypada", to jest skok o aż 2 arma w stosunku do najlepszej chain amor na dzień dzisiejszy.
Profesja na Rook'u... jestem przeciw, jak ktoś chce mieć profesję, proszę bardzo, wyrocznia na drugim piętrze czeka. Poza tym wspomniałeś o tym (jeśli dobrze zrozumiałem), że wraz z tą profesją z kolejnym lvl wzrastało by szybciej hp... tylko powiedz mi po co na Rook'u ten ogrom pkt hp. Chatka Mikołaja... jestem przeciw. Ma już jedną, to co teraz chcesz mu letni domek wczasowy zbudowac? ![]() Czary... zdecydowane przeciw. Już widze Rookstayer z exurą (praktycznie niezniszczalny przy większym lvlu), powinieneś się cieszyć, że możesz sobie runkę na Rook'u użyć ![]() Chatki, depo... o nie, nigdy w życiu. Po co komu Depo jeśli po wyjściu z Rook'a i tak by musiał stracić to na co nie wystarczałoby cap? Domki - jak wyżej. Wspomniane wyżej pvp... Już widzę dwóch wielkich "masta" na 20 lvlu stojącym przed świątynią i na dzień dobry wybijają całkiem zielonych graczy, którzy nie wiedzą nawet jak się drabinki używa, a wszystko to dla jabłka i własnej satysfakcji jaki to on jest Pan na Rook'u i pobił "high lvl'a" ![]() I nie naskakiwać na mnie, że moje teorie są "beee" bo chodzi o Rookstayerów, bo w obecnej chwili Rookstayer w teorii nie ma racji bytu, tylko w praktyce (więc chcecie depo, zróbcie depo chara - jest Depo?) ![]() I na koniec... Cytuj:
![]() Pozdrawiam ![]() @edit @down No właśnie o 3... to jeszcze lepiej ![]()
Regulamin forum - Bardzo fajny artykuł, przeczytaj koniecznie zanim coś napiszesz. ![]() Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 06-11-2006 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Nawet osoby ktore maja na mainie highlevelowe postacie nie powinny byc zwolnione z obowiazku Rooka, bo swiaty bylyby zalane noobcharami, pkcharami czy looterami, a tak to nie kazdemu sie chce "isc na rook i bawic sie w to g..." Wlasnietak to widze. @Szybciunio A co do pvp na rooku, mylisz ze wtedy ktos by z niego wyszedl?? To by nie byl Rookgaard tylko Rookhell albo Rookblood. Chociaz miejsce, taka arena, gdzie bylby wlaczony pvp czemu nie ![]() @UP Scalak to skok o 3 nie o 2. O 2 arma to ma brass armor i w dodatku o 2 kilo lzejszy (20oz.). Robilem testy na swoim sorcu i w scalaku i z chain legami i iron helmetem rookstayer jest praktycznie nie do zabicia ![]() ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-11-2006 o 18:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() Heh wykrakalem , hatka św. Mikołaja ale nie na rooku... ukradli mi pomysl , tego sie spodziewalem po postach na tibi com;/ cieszmy sie może Ab'Dendriel bedzie ładniejesze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Jedyne, co dla mnie mogłoby dojść na rooku to:
Jakieś wysepki pokazujące różne krainy (i żeby ładne były... nie mówię o czymś dla pg, tylko dla ciekawych i nowych). Jakiś resp potworków, byleby nie opłacałoby się tam expić. A zresztą mogą nic nie zmieniać. xD @Pan Klocek: oz to nie kilogramy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Troszeczke głupi pomysł, ale mogliby na rooku zrobić takie małe wysepki , do których nie mozna by było się dostać ale były widoczne w całości(np. otoczone wodą ). Każda z tych wysepek byłaby inna np. Lodowa wyspa, Onista itd.
Co sądzicie o tym pomyśle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Że to nie zoo?
![]() Jeśli już to po co wysepki, nie lepiej zrobić obszar z kawałkiem lawy i gdzieś na powierzchni kawałek terenu z śniegiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Heh, no może masz rację to by przypominało zoo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
|
![]() Ehh, mi to jakoś nie leży :>
Fakt, że takie geograficzne zoo by wyszło, po za tym jak tu w "fabułe" (choć Tibia raczej fabuły chyba nie ma?) wkleić śnieg, niżej lawe, a jeszcze niżej albo obok tropiki? @Down A no to może :> , hmmm to ta plaża jest na północnym krańcu ![]()
Ostatnio edytowany przez Vantage - 11-11-2006 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @Vantage...
Mamy na Rook'u plaże... Obok można dorobić kilka palemek i wyjdą tropiki... Dajmy na to gdzieś głęboko w podziemiach, a śnieg gdzieś na północnych krańcach Rook'a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Co do pomysłu zmian klimatów, to całkiem niezłe, ale żeby to zrobili jakoś z głową, co by wszystko tworzyło jakąś logiczną całość (a na plaże można by jednego crab'a umieścić). No ale wszystko w rękach Cipsoftu, nam pozostaje czekać i mieć nadzieje (choć mówią, że nadzieja matką... To ja już muszę być bardzo głupi ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() A gdzie mieszkaja elfy ?! ,...a w poście pisalo ze odnawiaja ab czyli ich ''dom''
@Kshaq wakacje normalnie ..ale zeżcie sie rozmażyli
Ostatnio edytowany przez Zdechly kret kanalowy - 14-11-2006 o 16:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Glupie masz pomysly...
![]() @Down Zeby bylo smiesznie... ![]() Ostatnio edytowany przez Michaello - 14-11-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() A może zrobią ataki Orshabaali na rooku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z Withordem. Ja nie mam PACCA i sie nie wstydze. A ty myślisz że jak masz to wszyscy inni sie nie liczą? Czy ty wogóle myślisz? Większość ludzi z FACC przestanie grać w tibie. To co wypisujesz nie ma sensu. Najpierw pomyśl, potem pisz. Uszanowanie ;p
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum