![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rewus Alasa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() szkoda ze mnie tam nie bylo chetnie jakies sdki bym wpakował w jakiegos 100+ najlepiej w custelke
![]()
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Jestem niejako na emeryturce, przynajmniej do kolokwiow w polowie listopada, jak znajde czas to zrobie mass lvl i odrobie ewentualne straty a tak to moze uda mi sie fraga zdobyc. Poza tym to Custele trapowali a nie on trapowal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Pomyślałem, że polacy z Xantera powinni się lepiej poznać. Jak wiadomo nie każdemu chce się siedzieć na tibi jeżeli już siedzi, nie zawsze ma ochote bądź czas pisać.
Tak więc postanowiłem założyć TeamSpeak. Pewnie nie każdy z was wie co to. Nie będę wam opisywać po prostu jeżeli NIC o tym nie wiecie możecie zajrzeć tutaj http://forum.tibia.pl/showthread.php...amspeak+server Narazie też jestem początkujący w tym bajerku, ale udało mi się znaleśc jakiś BRAZYLIJSKI server na którym można założyć server (Br mają oczywiscie perfekcyjny server ale im sponsoruje tibiabr.com, niestety Tibia.pl nie jest tak wspaniało myślna i dali tylko jakiś jeden bidny server który już nie działał a gdy jeszcze działał po prostu był do dupy - bez obrazy dla tibi.pl ale taka jest prawda, wolność słowa by zara warna nie było). Więc może wytłumacze wam przynajmiej jak zrobić server i jak na niego wejść, ponieważ server który ktoś zrobi będzie trwał do czasu aż ostatnia osoba z niego wyjdzie. W TeamSpeak wybieracie opcje Connection -> Connect -> add Server i Wpisujecie w nazwe np. Adii server. W Adres Ip wpisujecie "70.87.209.6:8767" W tym czasie połączycie się z serverem. Nasz Server będzie się nazywał po prostu Adii Server z tego względu że zawsze będzie na górze i nie będzie trzeba szukać i wogle tak fajnie ![]() Dla noobów ktorzy nie wiedzą nic o Teamspeak zrobiłem poradnik, nie piszcie mi na GG "ej adii co tam zrobić" po prostu pierw przeczytaj to potem pytaj i nie na GG tylko na forum. http://forum.tibia.pl/showthread.php...98#post1068298 I jeszcze jedno, KICKI NA XANTERA!! TO CO SIE TERAZ DZIEJE TO PRZEEEESADA!!! Ile to można? Niech ktoś napisze jakiś post na tibia.com bo ochujeć idzie. Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 07-11-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: rumia
Imię: Blade of Hell'Gate
Profesja: Elite Knight
Gildia: Twilight
Poziom: 80
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Super sprawa ten tema speak
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
|
![]() Adii wraz ze swoim teamem w New Law and Order...?? hmmm.. ciekawy wybór adii.. ale nie uwazasz ze ta "gildia" jest hmmmmm... nietrwala..?? jakby popatrzec na jej czlonkow.. to widac w niej tylko i wylacznie dawnych wrogów.. Custela i Agilityz?!?! Ty i Ted~ ?!?!? Jesli udaloby sie wygrac ta wojne przez NLaO... to jaka widzisz przyszlosc dla Xantery..?? nie wierze ze nagle br sie pogodza z vene i z wami..
pozdrawiam Elmajster ![]() Ostatnio edytowany przez Elminster - 07-11-2006 o 21:56. Powód: tak se |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() Uhauhauhau zajebisty ten team speak...na serio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#687 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
|
![]() No nie wiem.. ale ja bym na Twoim miejscu szukal innego rozwiązania odhuntowania sie.. bo bedac w NLaO automatycznie robisz sobie nowych wrogow (Np.Kal). Ja bym szukal rozwiazania droga dyplomacji a nie walki. Ale jak kto woli, w sumie Twoj wybor tez jakis sens ma. No nic, zobaczymy
![]() pozdrawiam Elmajster ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() teoretycznie adii dobrze zrobił ale w praktyce Law and Order nie ma szans wygrać, przewaga liczebna wrogów jest za dużaaaaaaaaaaa xD
dla mnie custela z ekipą mogliby wygrać , pamiętam dokładnie czasy gdy ven rządzili servem (jeszcze sinisterzy istnieli xD) wtedy nie narzekałem, panował porządek i ład , nie pkowali debile bez powodu i wogóle było fajnie ;p aha i nie chciałbym żeby po wygranej wojnie kozaczył sie handro fall , mam nadzieje ze po zrookują wpizdu, a jak nie to sam ku**e dojade -.-
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() Ostatnio edytowany przez Rewus - 08-11-2006 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Niezaleznie od wyniku wojny Handro sobie nie pogra, jego "sojusznicy" patrza na niego tak jak ja na podrecznik do algebry. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Master-Sarevok
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Dobra.. po raz kolejuny z cafe pisze.. i znow z 4 lekcji sie zerwalem.. jak dobrze pojdzie to dzisiaj komp powinien juz byc.. a jak to dalej bedzie to nie mam pojecia.. aha i pamietajcie ze jak wroce to adii ma wjeb bo mnie olewa, mith i patrys maja :* bo o mnie pamietali.. monis ma wjeb bo slabo na perkusji gral.. shirus tez ma wjeb, bo mi zadnego smska nie wyslal.. heuahkaehaekae dobra koniec i pozdro dla wszystkich.. aha i gogo adii osle lupaj tam wszystkich, tylko sie z eodem jakos dogadajcie i pizgac brazylow heakuhekae.. XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Totalizator
nie no napieprzali sie miedzy sobą ale nie tak że byle kto sie nawinął i deda miał , a ostatnio gram swoim kumplem (18lev) wychodze z carlin a tu mnie napi******* ktorys tam malakhai 68 lev i za co?
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rewus
Malakhai to nie EoD. Ja odpowiadam tylko za swoich PS. Piny do "swoich" nie zaliczam jakby co PPS. Jego kumpli tez nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
"Piny do swoich nie zaliczam" HAHA a to czemu?? - dobra głupie pytanie. Do niego przyznaje się tylko Kal, levok, mo coś tam (ta jego dupa kótra do z juanem-randorem zdradza), i on sam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol.. nikt sie nie przyznaje, ale jakos nikt mu tez nic nie zrobi.. wogole eod mnie ostatnio w*****a.. niedlugo br ich zaatakuja i bedzie.. i tak juz maja coraz mniej sojusznikow z tego co slysze.. :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co sie teraz odbywa to jest wlasnie ten straszliwy "atak br" przynajmniej tak kombinowal Handro, ktory nie spodziewal sie ze Pina sie na niego wypnie (a wraz z Pina 70% reszty brazoli). Piny nikt nie lubi ale dopoki jest "wierny" eod ma plecy takie ze hohoho, bo kalowi na pweno nie jest na reke w tej chwili robic klopoty pinie. Jestem pewien ze gdyby Pina azem z przystawkami pomogl Handro to mielibysmy na glowie Malakhaiow, De'fenixow i innej zarazy, a tak to albo siedza cicho albo wchodza w jakies przedziwne klotnie na forum w ktorych szczerze mowiec nawet ja nie bradzo wiem o co biega.
W kazdym razie Kal przed chwila radosnie na guild chacie obwiescil ze wojna sie skonczyla bo tamci nie wychodza z PZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zbanowany
![]() |
![]() Malardian wrócił. Jest juz w polsce, czeka na internet, nie powinno potrwać to dłużej niż tydzień.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I bajer heakuhekea.. Hail Kondziulek come i porzadek zrob.. XD heuahkahaeu Namow kala zeby cos zaczal robic. do tego czasu powinienem miec kompa w pelni sprawnego i bym wam pomogl, bo bez Mistrza Sarevoka rady im nie dacie.. xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: Internet
Stan: Tutor
Imię: Groman Zboczynca
Profesja: Knight
Gildia: Flamers Blast Idiots
Poziom: 9
|
![]() Cytuj:
Witaj Mam Na Imie Groman I Rowniez Podoba Mi Sie Twoja Historia, Wczoraj Ja I Muj Kumpel Macius Krol Trawnika ZAbilismy Takiego Goscia Co Mnie Ubil I Mial On Xywke Wacek Zboj Wjelki Ale Ja go Szczelilem Z Fajer Filda I On Umarl. A Mjal On Lewel 13. Ue. I Teraz NJECH ON Lepjej nJe Wychodzi Z DEPO Bo jak Wyjdzie To go Znow USZCZELEM HYBA RZE Oda mi on moj PLEJT ARMOR a tak NIC U NJE POMORZE bo jezd gupi. Mam Nadzjejemm Rze Moja Historia Zainteresowala cie Tak Samo Barzo Jak Mnie Twoja. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |