Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-11-2006, 17:07   #681
Rewus
Użytkownik Forum

Rewus's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
Rewus ma numer GG 1358793
Domyślny

szkoda ze mnie tam nie bylo chetnie jakies sdki bym wpakował w jakiegos 100+ najlepiej w custelke

11:42 Custela Irado (127): pro kal = die
Rewus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-11-2006, 17:13   #682
Totalizator the Wizzard
Użytkownik Forum

Totalizator the Wizzard's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2006

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes Pokaż post
Padl:
Mavf
Furion Evull
Adisavix - jakimś cudem?? ani razu sie nie uhnoł o jezu...

hahaha polewke miałem z totala, wszyscy stoją w pz, handro gildia trapuje, poza PZ sami 160 najty, a tak kozak totalek wychodzi i custele z SDkow na*****a ahahahah
Jestem niejako na emeryturce, przynajmniej do kolokwiow w polowie listopada, jak znajde czas to zrobie mass lvl i odrobie ewentualne straty a tak to moze uda mi sie fraga zdobyc. Poza tym to Custele trapowali a nie on trapowal.
stary 07-11-2006, 00:56   #683
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny TeamSpeak

Pomyślałem, że polacy z Xantera powinni się lepiej poznać. Jak wiadomo nie każdemu chce się siedzieć na tibi jeżeli już siedzi, nie zawsze ma ochote bądź czas pisać.
Tak więc postanowiłem założyć TeamSpeak. Pewnie nie każdy z was wie co to.
Nie będę wam opisywać po prostu jeżeli NIC o tym nie wiecie możecie zajrzeć tutaj
http://forum.tibia.pl/showthread.php...amspeak+server
Narazie też jestem początkujący w tym bajerku, ale udało mi się znaleśc jakiś BRAZYLIJSKI server na którym można założyć server (Br mają oczywiscie perfekcyjny server ale im sponsoruje tibiabr.com, niestety Tibia.pl nie jest tak wspaniało myślna i dali tylko jakiś jeden bidny server który już nie działał a gdy jeszcze działał po prostu był do dupy - bez obrazy dla tibi.pl ale taka jest prawda, wolność słowa by zara warna nie było). Więc może wytłumacze wam przynajmiej jak zrobić server i jak na niego wejść, ponieważ server który ktoś zrobi będzie trwał do czasu aż ostatnia osoba z niego wyjdzie.
W TeamSpeak wybieracie opcje Connection -> Connect -> add Server i Wpisujecie w nazwe np. Adii server. W Adres Ip wpisujecie "70.87.209.6:8767"
W tym czasie połączycie się z serverem. Nasz Server będzie się nazywał po prostu Adii Server z tego względu że zawsze będzie na górze i nie będzie trzeba szukać i wogle tak fajnie . Passy do niego będa "xantera" jeżeli takiego serva nie będzie na początku, zawsze możęcie sami go zrobić wystarczy tylko kliknąć prawym przyciskiem od myszki na servey wybrać Create Server i zrobić Adii Server z Passwordem Xantera jest to dziecinne proste i zajmuje 1 min roboty. Z pytaniami pisać tutaj w wolnym czasie postaram się odpowiedzieć.

Dla noobów ktorzy nie wiedzą nic o Teamspeak zrobiłem poradnik, nie piszcie mi na GG "ej adii co tam zrobić" po prostu pierw przeczytaj to potem pytaj i nie na GG tylko na forum.
http://forum.tibia.pl/showthread.php...98#post1068298

I jeszcze jedno, KICKI NA XANTERA!! TO CO SIE TERAZ DZIEJE TO PRZEEEESADA!!! Ile to można? Niech ktoś napisze jakiś post na tibia.com bo ochujeć idzie.

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 07-11-2006 o 23:18.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 14:16   #684
Blade of Hell'Gate
Użytkownik Forum

Blade of Hell'Gate's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: rumia

Profesja: Elite Knight
Gildia: Twilight
Poziom: 80
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
Blade of Hell'Gate ma numer GG 7524317
LOL

Super sprawa ten tema speak pamietam czasy jak kiedyś w starka jechałem na nim z 10 miechów temu. Dobry pomysł adi
Blade of Hell'Gate jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 21:55   #685
Elminster
Użytkownik forum

Elminster's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
Domyślny

Adii wraz ze swoim teamem w New Law and Order...?? hmmm.. ciekawy wybór adii.. ale nie uwazasz ze ta "gildia" jest hmmmmm... nietrwala..?? jakby popatrzec na jej czlonkow.. to widac w niej tylko i wylacznie dawnych wrogów.. Custela i Agilityz?!?! Ty i Ted~ ?!?!? Jesli udaloby sie wygrac ta wojne przez NLaO... to jaka widzisz przyszlosc dla Xantery..?? nie wierze ze nagle br sie pogodza z vene i z wami..

pozdrawiam
Elmajster

Ostatnio edytowany przez Elminster - 07-11-2006 o 21:56. Powód: tak se
Elminster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 21:55   #686
Ake'en
Użytkownik Forum

Ake'en's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM

Imię: Ake'en
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
Domyślny

Uhauhauhau zajebisty ten team speak...na serio smieszne glosy macie wszyscy do pkowania sie przyda .. I...dont....speak....english...to....good...hehe
stary 07-11-2006, 22:56   #687
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elminster Pokaż post
Adii wraz ze swoim teamem w New Law and Order...?? hmmm.. ciekawy wybór adii.. ale nie uwazasz ze ta "gildia" jest hmmmmm... nietrwala..?? jakby popatrzec na jej czlonkow.. to widac w niej tylko i wylacznie dawnych wrogów.. Custela i Agilityz?!?! Ty i Ted~ ?!?!? Jesli udaloby sie wygrac ta wojne przez NLaO... to jaka widzisz przyszlosc dla Xantery..?? nie wierze ze nagle br sie pogodza z vene i z wami..

pozdrawiam
Elmajster
A widzisz inne rozwiązanie? Co mam robić jeżeli i tak mam hunta? tak to przynajmiej jest jakas szansa.
stary 08-11-2006, 15:55   #688
Elminster
Użytkownik forum

Elminster's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
Domyślny

No nie wiem.. ale ja bym na Twoim miejscu szukal innego rozwiązania odhuntowania sie.. bo bedac w NLaO automatycznie robisz sobie nowych wrogow (Np.Kal). Ja bym szukal rozwiazania droga dyplomacji a nie walki. Ale jak kto woli, w sumie Twoj wybor tez jakis sens ma. No nic, zobaczymy

pozdrawiam
Elmajster
Elminster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2006, 19:09   #689
Rewus
Użytkownik Forum

Rewus's Avatar

Domyślny

teoretycznie adii dobrze zrobił ale w praktyce Law and Order nie ma szans wygrać, przewaga liczebna wrogów jest za dużaaaaaaaaaaa xD

dla mnie custela z ekipą mogliby wygrać , pamiętam dokładnie czasy gdy ven rządzili servem (jeszcze sinisterzy istnieli xD) wtedy nie narzekałem, panował porządek i ład , nie pkowali debile bez powodu i wogóle było fajnie ;p

aha i nie chciałbym żeby po wygranej wojnie kozaczył sie handro fall , mam nadzieje ze po zrookują wpizdu, a jak nie to sam ku**e dojade -.-

Ostatnio edytowany przez Rewus - 08-11-2006 o 19:10.
stary 09-11-2006, 03:47   #690
Totalizator the Wizzard
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rewus Pokaż post
teoretycznie adii dobrze zrobił ale w praktyce Law and Order nie ma szans wygrać, przewaga liczebna wrogów jest za dużaaaaaaaaaaa xD
E tam w Edron chlopaki w szesciu radzili sobie calkiem niezle, Handro podobno dobiegl az do parchment room zanim wszystkich kicknelo.

Cytuj:
dla mnie custela z ekipą mogliby wygrać , pamiętam dokładnie czasy gdy ven rządzili servem (jeszcze sinisterzy istnieli xD) wtedy nie narzekałem, panował porządek i ład , nie pkowali debile bez powodu i wogóle było fajnie ;p
Ze co? Jechali kazdego jak leci, dobrze pamietam. Moze po prostu cie omineli...

Cytuj:
aha i nie chciałbym żeby po wygranej wojnie kozaczył sie handro fall , mam nadzieje ze po zrookują wpizdu, a jak nie to sam ku**e dojade -.-
Niezaleznie od wyniku wojny Handro sobie nie pogra, jego "sojusznicy" patrza na niego tak jak ja na podrecznik do algebry.
stary 09-11-2006, 10:04   #691
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski

Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
Master-Sarevok ma numer GG 2729440
Domyślny

Dobra.. po raz kolejuny z cafe pisze.. i znow z 4 lekcji sie zerwalem.. jak dobrze pojdzie to dzisiaj komp powinien juz byc.. a jak to dalej bedzie to nie mam pojecia.. aha i pamietajcie ze jak wroce to adii ma wjeb bo mnie olewa, mith i patrys maja :* bo o mnie pamietali.. monis ma wjeb bo slabo na perkusji gral.. shirus tez ma wjeb, bo mi zadnego smska nie wyslal.. heuahkaehaekae dobra koniec i pozdro dla wszystkich.. aha i gogo adii osle lupaj tam wszystkich, tylko sie z eodem jakos dogadajcie i pizgac brazylow heakuhekae.. XD
Master-Sarevok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-11-2006, 14:10   #692
Rewus
Użytkownik Forum

Rewus's Avatar

Domyślny

@ Totalizator
nie no napieprzali sie miedzy sobą ale nie tak że byle kto sie nawinął i deda miał , a ostatnio gram swoim kumplem (18lev) wychodze z carlin a tu mnie napi******* ktorys tam malakhai 68 lev i za co?

stary 09-11-2006, 19:23   #693
Totalizator the Wizzard
Użytkownik Forum

Domyślny

@Rewus

Malakhai to nie EoD. Ja odpowiadam tylko za swoich

PS.
Piny do "swoich" nie zaliczam jakby co

PPS.
Jego kumpli tez nie.
stary 09-11-2006, 21:06   #694
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Totalizator the Wizzard Pokaż post
@Rewus

Malakhai to nie EoD. Ja odpowiadam tylko za swoich

PS.
Piny do "swoich" nie zaliczam jakby co

PPS.
Jego kumpli tez nie.
AHHAAHAHAHAHHAH AHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHA i jeszcze raz AHAHAHAHAH
"Piny do swoich nie zaliczam" HAHA a to czemu?? - dobra głupie pytanie. Do niego przyznaje się tylko Kal, levok, mo coś tam (ta jego dupa kótra do z juanem-randorem zdradza), i on sam.
stary 09-11-2006, 21:22   #695
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

lol.. nikt sie nie przyznaje, ale jakos nikt mu tez nic nie zrobi.. wogole eod mnie ostatnio w*****a.. niedlugo br ich zaatakuja i bedzie.. i tak juz maja coraz mniej sojusznikow z tego co slysze.. :|
stary 10-11-2006, 00:11   #696
Totalizator the Wizzard
Użytkownik Forum

Domyślny

To co sie teraz odbywa to jest wlasnie ten straszliwy "atak br" przynajmniej tak kombinowal Handro, ktory nie spodziewal sie ze Pina sie na niego wypnie (a wraz z Pina 70% reszty brazoli). Piny nikt nie lubi ale dopoki jest "wierny" eod ma plecy takie ze hohoho, bo kalowi na pweno nie jest na reke w tej chwili robic klopoty pinie. Jestem pewien ze gdyby Pina azem z przystawkami pomogl Handro to mielibysmy na glowie Malakhaiow, De'fenixow i innej zarazy, a tak to albo siedza cicho albo wchodza w jakies przedziwne klotnie na forum w ktorych szczerze mowiec nawet ja nie bradzo wiem o co biega.

W kazdym razie Kal przed chwila radosnie na guild chacie obwiescil ze wojna sie skonczyla bo tamci nie wychodza z PZ.
stary 10-11-2006, 15:10   #697
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny Malardian back

Malardian wrócił. Jest juz w polsce, czeka na internet, nie powinno potrwać to dłużej niż tydzień.
stary 10-11-2006, 16:20   #698
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

I bajer heakuhekea.. Hail Kondziulek come i porzadek zrob.. XD heuahkahaeu Namow kala zeby cos zaczal robic. do tego czasu powinienem miec kompa w pelni sprawnego i bym wam pomogl, bo bez Mistrza Sarevoka rady im nie dacie.. xd
stary 10-11-2006, 18:10   #699
Rewus
Użytkownik Forum

Rewus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes Pokaż post
Malardian wrócił. Jest juz w polsce, czeka na internet, nie powinno potrwać to dłużej niż tydzień.
nareszcie Mal wrócił , mam nadzieje ze mnie weźmie do tej nowej takedy, miałem przecież 50 lev tylko kur** sie wylożylem , ale nie z własnej winy :/ i teraz 48 mam -.-

stary 10-11-2006, 22:03   #700
Groman
Użytkownik forum

Groman's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: Internet

Stan: Tutor
Profesja: Knight
Poziom: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rophix Pokaż post
Opowiem Wam pewna Historie Jaka SIe Zdazyla Mi dzis... A wiec Byl SObie 60ek Co skilowal Wiec wpadlem Z fe I sd I go Ujebalem..Chwile potem mial 58lvl i Wpadl Wrac z Mystic Soulem Mnie Ubic A ja Mailem ostatnie 2 manaski 1 explo i 3 sd HUAhAUHAU ZAbilem Orixra drugi raz podczas obrony(Najlepsza Obrana Jest Atak) Ma teraz 57lvl xD stracil an tym chyba z 8bp uh kture mi wypadly zamiast sie uhac... Niestety Braklo mi manf i runek na Wyleminowania Mystic-SOula ALe na Niego terz przyjdzie pora padlem ale na tym sie to niezkonczy..isys Sie cos domnie sapala ale ja zgasilem i mowi ze sie niewtraca wiec MYSTIC STRZESZ SIE NAJLEPIEJ Z PROTECTION ZONE NIEWYCHODZ Znajac twoje pvp (miales 40lvl ujebalem cie 8 i 13 lvlem ucieklaes przed nami) 68lvl ci niepomoze HAuhaUHAUa Kurwa co za NOobki we 2 nadupcali 50ed 68ms i 60ek i ek zkonczyl walke z 57lvl a ja tylko 49 ;p

Witaj Mam Na Imie Groman I Rowniez Podoba Mi Sie Twoja Historia, Wczoraj Ja I Muj Kumpel Macius Krol Trawnika ZAbilismy Takiego Goscia Co Mnie Ubil I Mial On Xywke Wacek Zboj Wjelki Ale Ja go Szczelilem Z Fajer Filda I On Umarl. A Mjal On Lewel 13. Ue. I Teraz NJECH ON Lepjej nJe Wychodzi Z DEPO Bo jak Wyjdzie To go Znow USZCZELEM HYBA RZE Oda mi on moj PLEJT ARMOR a tak NIC U NJE POMORZE bo jezd gupi.

Mam Nadzjejemm Rze Moja Historia Zainteresowala cie Tak Samo Barzo Jak Mnie Twoja.

tak tak panienki, Groman Zboczynca z tibia.com was znalazl
Groman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania